Man gooit zakje met drugs weg bij het zien van politie 

1
Politie in Suriname

De Narcotica Brigade in Suriname, pleegde vrijdag een controle op de hoek van de Herman Steinberg- en Richard Voullairestraat, waarbij de 33-jarige Dafnon K. is aangehouden met drugs in zijn bezit. Volgens door de Surinaamse politie bekomen en uitgewerkte informatie werd er op de bovenvermelde hoek drugs verhandeld, waardoor de agenten overgingen tot actie. 

Op de locatie werd een groep mannen aangetroffen. Bij het zien van de politie gooide Dafnon een zak, die hij bij zich had, weg. Bij een ingesteld onderzoek in die zak stuitte de politie op een hoeveelheid marihuana en hasj. De drugs werden in beslag genomen en de verdachte werd overgebracht naar de afdeling van de Narcotica Brigade.

Dafnon ontkende de drugs in het zakje te hebben weggegooid. Ook ontkende hij dat het verboden spul aan hem toebehoord. In het belang van het onderzoek is Dafnon, de vermoedelijke drugsverkoper, na afstemming met het Openbaar Ministerie voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld.  

1 REACTIE

  1. Waarom moet dit in het nieuws? Van belang?

    Wedden dat die minder dan 5gram marihuana door de politie personen zelf genuttigd zal worden?

    Hoe zit het met al die kilo’s, die verpakt worden verscheept? Ga daar achteraan, pu$$y nep beleid
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.