Schoolboot met leerlingen Nieuw Aurora gekapseisd

3
te water geraakt

Een schoolboot met leerlingen die VOJ Atjoni bezoeken, is op donderdag 10 februari 2022 om 05:30 uur bij de Ferolasi sula gekapseisd. Alle leerlingen die in het vaartuig aanwezig waren, zijn veilig.

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC), wacht het volledige verslag over dit incident af en zal de gemeenschap daarna nader informeren.

Indien nalatigheid de oorzaak is van dit incident, zal het MinOWC gepaste maatregelen treffen meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

3 REACTIES

 1. Godzijdank!
  @Ministerie van Openbare Werken, de heer Riad Nurmohammed en @Ministerie van Jusitutie en Veiligheid, de heer Kenneth Amoksi, vroeg in de ochtend is in Suriname nog pikdonkder.
  1. Waarom gaan ze zo vroeg in ochtend varen?
  2. Zijn de boten ook jaarlijks gekeurd net als de motorvoertuigen op het openbare weg, aan verlichtingen (Koplampen) om vooruit en achter te kunnen zien?
  3. Hebben de kapiteinen van de boten een vaarrijbewijs en hebben ze ook EHBO cursussen gevolgd?
  4. Worden de boten ook herkeurd op lekkage, lampen, op hulpmiddelen vesten, noodvuurpijlen, rooksignalen en touw met lussen?
  Ook dat alle passagiers worden verplicht om hun polsen door de lus te halen en strakker aantrekken, zodat iedereen vastzit aan de lus en als iets gebeurt is iedereen bij elkaar, zo kan niemand wegdrijven en zoeken raken.

  Als deze plichten ingevoerd zal worden dan zullen de Surinamers eerst klagen dat VHP weer geld wilt verdienen.

  VEILIGHEID VAN EEN MENS WORDT DOOR ONS ALS EEN VAN DE VOLKSVERTEGENWOORDIGER ZEER GROOT GEWAARBORGD!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.