Ontevreden klant Roopcom vernielt etalage kast en deur van shop

6
Ontevreden klant Roopcom vernielt etalage kast en deur van shop

Een 28-jarige man heeft dinsdagochtend vernielingen aangericht in een pand aan de Verlengde Gemenelandsweg in Suriname. Hij bestelde spullen uit het buitenland via de online shop Roopcom cargo services & more, maar was niet tevreden over de levering.

Hij zou niet alle goederen van de shop hebben ontvangen, zoals was overeengekomen en ging verhaal halen in de winkel. Daar sprong de klant uit zijn vel en duwde een etalage kast met kracht omver. Ook vernielde hij de toegangsdeur van de zaak.

De eigenaar schakelde de Surinaamse politie in, die partijen opriep. Na een gesprek tussen de twee sloten ze een compromis. De klant is bereid de schade te vergoeden en is op basis daarvan door de politie weggestuurd.

6 REACTIES

 1. Ik vind het heel jammer dat hij door de eigenaar met lading hagels in
  zijn vuile lijf is weggestuurd. Dat zou beter zijn, want komt hij echt goed vanaf
  met de Surinaamse K*trecht systeem.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Rectificatie

  Dat hij niet door de eigenaar met een lading hagels in zijn………

  Jacko
  gemodereerd

 3. Je mag in Suriname als crimineel de boel terroriseren en kort en klein slaan, maar als je daarna belooft de schade te herstellen, laat de politie je, zonder sanctie, gewoon weer vrij. Ik snap.er niets meer vàn.
  gemodereerd

 4. h, he famiri. In Nederland is het ook niet anders. Kijk maar de vele draaideur criminelen. Ook vele advocaten van Surinaamse origine bieden hand en span diensten aan deze abanies.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.