Rovers op brom vluchten na kettingroof en knallen tegen schutting

5
politie-rbt-suriname

Twee rovers op een bromfiets hebben zondag op klaarlichte dag een tiener op de kruising van de Badenstein- en de Belwaardeweg in Suriname overvallen en beroofd van haar halsketting.

De daders sloegen direct daarna op de vlucht, maar knalden daarbij met hun bromfiets tegen een schutting. Ze lieten hun vervoermiddel daar achter en zette hun vlucht te voet voort.

Volgens de 16-jarige liep zij naar de winkel toen zij door de verdachten van achteren werd benaderd. De duorijder rukte bij die gelegenheid de halsketting van de aangeefster weg, waarna ze met volle vaart wegreden. 

Aan de Badensteinweg verloor de bromfietsbestuurder de controle over het stuur en belandde tegen een schutting. Beiden verlieten de plaats te voet.

De buit betreft een deel van een halsketting. De ingeschakelde politie trof op de plaats delict een tas met daarin een mobiele telefoon. Behalve deze zaken werden ook nog slippers en kledingstukken aangetroffen.

De bromfiets en tas zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

5 REACTIES

 1. ”Jammer dat ze niet, te pletter hebben gereden” ( stelletje dagu’s sorry, dagu’s
  zelfs hebben meer principe. Punt 50, is hier de beste oplossing.

  sari tori jacko
  gemodereerd

 2. Wel jammer dat ze zich niet te pletter hebben gereden. Er zat een telefoon in de tas dus je hoeft geen spoorneus te hebben om de dader op te sporen a.d.h.v. de contactenlijst.
  Ai boi,… wat zijn die rovers dom daar in Surbabwe!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.