SLM vluchten naar Aruba, Port of Spain en Curaçao ook donderdag niet doorgegaan

11
SLM zet ander ingehuurd vliegtuig in op regionale route
Foto: Vertrekkende passagiers op Zanderij.

De Surinam Airways vluchten vanuit Paramaribo naar Aruba, Port of Spain en Curaçao vinden ook op donderdag 27 januari geen doorgang. Dat heeft de Surinaamse luchtvaartmaatschappij zojuist laten weten.

De regionale vluchten konden gisteren niet uitgevoerd worden vanwege technische redenen. Surinam Airways heeft voor haar regionale vluchtoperatie een overeenkomst met het Spaanse Aura Airlines dat volledig volgens de Europese standaarden opereert. De keus voor deze airline is gebaseerd op het feit dat er in Suriname permanent een toestel staat en er een back-up vliegtuig beschikbaar is in de regio, Caracas/Venezuela.

Vanwege verscherpte veiligheidsmaatregelen in Caracas is dit back-up toestel echter nog steeds niet vertrokken en daardoor kan het geplande vliegschema van gisteren en vandaag niet worden uitgevoerd.

Passagiers die gisteren naar Miami moesten vertrekken zijn nu overgeboekt op een vlucht van American Airlines. De reizigers die nu in Miami zijn komen ook met dezelfde maatschappij terug naar Suriname. Voor passagiers die gestrand waren op Aruba richting Miami en vice versa was gisteren al voor een alternatief gezorgd.

“Surinam Airways is in continu overleg met Aura Airlines om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor de ontstane situatie. Wij streven ernaar de passagiers die nog niet vervoerd zijn naar en van Aruba, Port of Spain en Curaçao zo snel mogelijk op hun bestemming te krijgen”, aldus het bedrijf in een persbericht.

Voor deze passagiers geldt dat ze geïnformeerd zullen worden door de SLM of hun reisagent waar het ticket geboekt is.

Surinam Airways zegt haar welgemeende verontschuldiging aan te bieden voor het ontstane ongerief en dankt elke passagier voor zijn/haar begrip.

11 REACTIES

 1. weer niets verdiend , weer staan ze dieper in het rood , regering stop geen geld meer in de slm , opdonderen met die gasten , en weer zijn vele domme reizigers de dupe , je kunt van tevoren al weten als je bij de slm boekt dat het misgaat , we vliegen al geen 10 jaar meer met de slm , we zijn blij dat American Airlines er nu is en ook andere vliegmaatschappijen, iemand roept de slm is de trots van Suriname , mi mars
  gemodereerd

 2. Er is helemaal geen alternatief geregeld voor de mensen op Aruba, die zitten daar nog steeds. Zonder enige info! Hoe komen ze daarbij??
  gemodereerd

 3. You can only get away with this when you are a government protected company. SLM is the primary reason that tickets are so expensive. Other airlines flying along the same routes as SLM are not allowed to compete with SLM.
  gemodereerd

 4. Common Sense , jij ziet het goed , ook deze regering steunt de slm en de slm bepaald de prijs , andere maatschappijen mogen niet onder de prijs van de slm , goed opgemerkt Common Sense.
  Common Sense you are 100 % right.
  gemodereerd

 5. Laten Henna Draaibaar en Xaviera Uesserun het oplossen. Ze krijgen bloedgeld terwijl het bedrijf doodgaat.
  gemodereerd

 6. Sabena airlines Martin Air CorenDon, dit zijn grote airlines wereldwijd die opgehouden zijn te bestaan. Wat houd de SLM tegen om voort te blijven bestaan? deze maatschappij heeft geen recht van bestaan het is alleen maar kommer en kwel bij deze gasten.
  gemodereerd

 7. Daar gaan we weer. Het is een complete puinhoop sinds de komst van deze regering. Ze kunnen het gewoon niet. Met leugen en bedrog proberen zij te overleven. Ook de grote NPS propagandist Henna Draaibaar zal niets aan deze puinhoop binnen de SLM kunnen doen. Zij gaat het nog erger maken. Commissarissen leggen hun functie neer omdat zij het niet meer kunnen aanzien. Draaibaar zit daar om het grote geld binnen te harken. Het is een zeer diepgaande corruptie dat meester heeft gemaakt van de Surinaamse samenleving. Money en leugen en bedrog rules the entire country.
  gemodereerd

 8. Ze hebben in Suriname nog geen echte kosten-baten analyse gemaakt, denk ik. Wat is voordeliger, vliegen met eigen vliegtuigen of de diensten van een bekende maatschappij inschakelen en genoegen nemen – zonder enige risico’s en kosten – met een vergoeding per reiziger?
  gemodereerd

 9. Copa Airlines is er ook.
  Als je niet meer met SLM wil vliegen is dat een optie.
  SLM produceert niet en kost alleen maar geld. Geen cent uitgeven aan die bodemloze put.
  Zelfs Rudisa wil zoiets niet overnemen. Al die zittende medewerkers ga je moeten afkopen voordat je een schoon rendabele onderneming wilt hebben.
  gemodereerd

 10. robg, jou slm is ten dode opgeschreven, dus gooi dat apparaatje waar je de 777 kon volgen maar weg, ja robg het is je lover van jou paarse partij die er voor gezorgd heeft dat de slm een toren hoge schuld heeft, en de stekker zal eruit gehaald worden, robg je zal blijven huilen tot dat je helemaal uitgedroogd bent, en dan……….
  gemodereerd

 11. We zitten al jaren met een waardeloze SLM.
  Wanneer wordt dit bedrijf failliet verklaard?
  Onvoorstelbaar dat de SLM nog bestaat.
  Het kost teveel!
  Laat de politiek nou eens afstand doen hiervan en laat de SLM overgenomen door een grote maatschappij!

  Trouwens,wie is nou gek om met de SLM te vliegen??
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.