Benadeelde dreigt rovers met de dood als ze spullen niet terugbrengen

4
Benadeelde dreigt rovers met de dood als ze spullen niet terugbrengen

Een rover heeft woensdag op klaarlichte dag goederen uit een winkel aan de Flamingostraat in Paramaribo-Noord weggenomen.

De dader stapte uit een personenauto terwijl zijn kompaan achter het stuur was. Hij ging in de winkel en nam geld, drie mobiele telefoons, vijf pakken sigaretten en Telesur belkaarten weg.

Na de daad stapte de crimineel in de gereedstaande auto waarmee hij is vertrokken. Het kenteken van het voertuig is op beeldmateriaal vastgelegd. Het gaat om een Honda Logo met kenteken 19-80 WP.

Kort na de diefstal plaatse de benadeelde beelden van het voorval op social media. Hij riep daarbij de daders op om woensdag voor 19.00 uur de gestolen spullen weer terug te brengen. “Indien dat niet gebeurt dan zijn de consequenties voor jullie. Zie het als een grap dan zul je zien als je morgenochtend wakker wordt”, aldus de benadeelde.

De criminelen zijn na hun daad aan de Flamigostraat ook naar een winkel aan de Abonestraat geweest om te stelen. Ook daar stapte slechts een van hen uit om goederen uit de zaak weg te nemen. De dader ging ervandoor met bier en sigaretten.

De politie is bezig met de opsporing van de verdachten. Hieronder camerabeelden van de diefstal aan de Flamingostraat.


4 REACTIES

 1. had die ondernemer maar een wapen en had hem direct over hoop geschoten dan hadden ze de tweede winkel niet kunnen beroven , mensen die belfort zit te klagen dat de criminaliteit hier in Suriname hoogtijd viert , nou belfort jij hebt het toen ook niet goed gedaan toch , jij had het toch toen al moeten zien , en jij hebt niet gehandeld
  gemodereerd

 2. Politie doet onderzoek??? Ze hoeven alleen het kenteken nummer in te voeren, en naar hrt adres te gaan vd registratie
  Dat vergt onderzoek?

  Dan we wraak te sma tak, failed state.
  gemodereerd

 3. Zoek de fout bij je eigen, zou een Rotterdammer zeggen.
  Als je naar het filmpje kijkt dan zie je de boef kalm en bedaard zijn handen vol spullen de zaak verlaten alsof hij deze spullen heeft gekocht en betaald. Hoe is dat mogelijk?. Kennelijk vergeet de ondernemer dat het zijn plicht is dusdanige maatregelen in zijn zaak te treffen om diefstal te voorkomen. Ik zie dit als zijn fout en nu gaat hij anderen dreigen.
  Ondernemer: zorg ervoor dat jouw deuren niet wagenwijd openstaan voor dieven en ander gespuis. zorg voor bewaking en of beveiligingsmaatregelen om deze dingen te voorkomen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.