zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog een broer doodgeschoten inbreker aangehouden

Nog een broer doodgeschoten inbreker aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Joel T., een broer van Ismaël Thijn, is vandaag aangehouden aan de Gemenelandsweg voor de inbraak op een adres aan de Maystraat. Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft hem klemgereden in een grijze auto.

Eerder is Vanuel T., een andere broer van Ismaël aangehouden. Het RBTP heeft hem klemgereden in een auto aan de Hendrikstraat.
Vermoedelijk waren alle drie broers aanwezig bij de inbraak.

Ismaël Thijn en de 40-jarige Fabian Hardy zijn neergeschoten door de 33-jarige R.d.B., eigenaar van het huis aan de Maystraat. Het levenloos lichaam van Fabian is aangetroffen op het achtererf met een schotwond in zijn rug.

Ismaël en Fabian zijn door de eigenaar op heterdaad betrapt en beschoten. Volgens het Korps Politie Suriname reageerde de man die enkele huizen verder op visite was bij zijn schoonfamilie, op zijn huisalarm dat afging.

Op zijn terrein aangekomen, trof hij de daders in zijn woning aan. Reagerend daarop schoot hij gericht op de verdachten. Bij die gelegenheid gingen verdachten via het rechterzijraam de woning uit. De eigenaar ging ze achterna en loste nog enkele schoten. Hij zag dat drie mannen op de vlucht sloegen. Een vierde verdachte (Fabian) zeeg dodelijk neer op het achteraf.

Naderhand kreeg de politie de melding dat Ismaël Thijn dood is binnengebracht te SEH. Volgens zijn zus werd hij door zijn makkers bij haar woning gedumpt, waarna zij hem per eigen gelegenheid heeft afgevoerd naar de ziekeninrichting. Thijn liep twee schotverwondingen op.

Het is vooralsnog onbekend uit hoeveel leden de bende bestaat. Het onderzoek duurt voort. Bekijk hier camerabeelden van de inbrekers op locatie.


 

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. Een geluk bij een ongeluk. Hierdoor is een ramp voorkomen want waren zij niet neergeknald en konden ze vrij rondlopen dan zou het een regelrechte ramp zijn.
  Jammer dat dit handelen van de eigenaar van de woning geen navolging heeft.
  Lezend kom ik een artikel tegen “vrouw overvallen door man met houwer op een bromfiets” en dat Chinees echtpaar voor de 4e keer is overvallen in 4 jaar en nog gekapt is door de overvaller(s).
  Amoksie en OM waar blijven de wapen vergunningen voor deze winkeliers? Misschien zijn zij wellicht de oplossing om de boevengilde te verminderen


  gemodereerd
 2. Wat een moelijk geval met die achternamen van de slachtoffers(??) voluit en die van de opgepakte verdachte broers van 1 hunner met alleen de beginletter. Rara waar staat de T voor?
  Hoe heet Zus van Hardy? Ik denk Laurette H


  gemodereerd
 3. Op dat filmpje kon je zien dat er vijf van die schoften zijn en dan hebt je nog de bestuurder , die twee broers eens goed aan hun tand voelen dat ze zeggen wie die andere twee zijn , en dan alle vier voor eeuwig opsluiten , jammer dat de bewoner de andere drie die ook in het huis waren niet heeft kunnen raken met kogels .


  gemodereerd
 4. Waarom hebben jullie, hem niet gelijk omgelegd ? Straks gaat hij na zijn vrijlating
  de man van Maystraat opzoeken en vermoorden. Ik heb het anders geleerd, ik laat
  geen getuige achter, in de goeie zin! (in dit geval is het toepasselijk)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Van moksaleisie hoeven we niks te verwachten, maar waar zijn ze in hemelsnaam in de dna mee bezig?? Daar worden toch wetsvoorstellen ingediend? Zijn ze zo diep in slaap dat ze niet merken dat de criminaliteit fors is toegenomen? Blijkbaar hebben ze hun schaapjes op het droge en is de situatie op straat voor hun een ver van mijn bed show.
  Suriname is nog nooit zo’n onveilig land geweest. De politie- en het OM hebben hun handen vol. Zolang er geen zwaardere straffen komen, hebben rovers en criminelen vrijspel in Suriname.


  gemodereerd
 6. We praten over de criminelen maar denk niet dat ze zomaar een huis hebben uitgezocht. Er schuilt meer achter dit verhaal. Is ook geen gewone roof.
  Dit is geen roof o. Een 100.000 euro.
  Dit lijkt meer om grote partij geld en verdovende middelen. Als ik een zaak heb ben ik zakenman. Hoe kom ik aan hoop geld in deze moeilijke tijd???
  Dit zaakje is geen zuivere koffie. Gelukkig criminelen knder elkaar.


  gemodereerd
 7. Ik heb echt bewondering voor de schutter. Deze heeft schietlessen gehad 100%. Het lijkt makkelijk maar zo is het niet. Zo hoort het ook als je een wapenvergunning heb moet je ook lessen gaan volgen. Anders heeft het geen nut. Suriname moet nu makkelijker wapens met verplichte schietlessen kunnen uitgeven aan burgers zonder strafblad.


  gemodereerd
 8. debby het zijn jou vrienden die hier wonen en stelen in Suriname , en jou vrienden moeten met hun poten van andermans spullen afblijven , de bewoner heeft goed gehandeld , jij bent 2 vrienden kwijt , maar het hadden er ook 5 kunnen zijn als de bewoner iets sneller had gereageerd


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES