woensdag, februari 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP: 'Situatie onder Bouterse was een paradijs vergeleken met deze hel'

NDP: ‘Situatie onder Bouterse was een paradijs vergeleken met deze hel’

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Nationale Democratische Partij in Suriname (NDP) heeft zondag laten weten dat zij niet langer zal toezien hoe grote delen van de Surinaamse bevolking onderdrukt worden en de armoede in het land toeneemt.

De partij zal daarom een reeks van hearings houden met de belangrijkste actoren in de samenleving. Ook zal de strijd tegen ‘het regime’ geïntensiveerd en opgevoerd worden, aldus NDP woordvoerder Ricardo Panka zondag in een live uitzending.

Hij gaf verder aan dat er weinig van de beloftes van regering Santokhi terecht zijn gekomen in de afgelopen 17 maanden. Wat de concrete stappen van de NDP verder zullen zijn, heeft Panka echter niet laten weten.

De live uitzending is hier terug te zien:

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

44 REACTIES
 1. panKA is vergeten erbij te vertellen dat de veroordeelde drugsdealer en moordenaar DD Bouterse verantwoordelijk is voor ‘de hel’ waar hij nu in zit.


  gemodereerd
 2. Jongoe Panka, eet mi mars jongoe!!!

  Denk je echt dat het volk niet weet dat het komt door die 10 jaren wanbeleid en roverij van de NDP regering. Paradijs mijn konnt! DREE AI YEH LEEH!

  Wat zou het zijn als jullie in deze chaotisch puin moesten regeren???
  DI WEH SHIE DORO EI OPO NOW, DA OE WANG TEK ABRA! Ik zal niet te hard roepen hier hor, je hebt genoeg van die idiote Suries die zo weer op jullie stemmen, hè Deb.


  gemodereerd
 3. Voor wie was t n paradijs? Voor Panka en zn soortgenoten. EINDE DIENST PAARS. IN JE MANDJE.


  gemodereerd
 4. Zelfs de hel van Lucifer is te verkiezen boven de hemel.van DiDiBri. Het is nog de vraag of de hel.van Lucifer bestaat, maar.met de hemel.van DiDiBri hebben we meer dan genoeg ervaring.


  gemodereerd
 5. Hoe heet die tranga econoom van jullie ook al weer, die de koers kunstmatig wilde laag houden?
  Die b… mang, hoe heet hij ook alweer, hij roept iedereen op 25 februari te komen protesteren, fa a mang neng baka? Die verwijfd akantroesoe, akanswarie, fa a mang neng baka jongoe?

  En wat zei die andere, die Aloebaba ook alweer, ”als je de zelfde leugen keer op keer herhaald, begin je er zelf in te geloven”, nah dat ai tek panka noonoo.


  gemodereerd
 6. Boskopoemang no mek Panka yang yu mars ma mek a yang DDB ing mars.
  A man e tong tong e wroko breng
  Als je te veel snuif Panka is alles een paradijs. Nu heb je niets meer te snuiven.


  gemodereerd
 7. Hij gaf verder aan dat er weinig van de beloftes van regering Santokhi terecht zijn gekomen in de afgelopen 17 maanden.
  ———————————————

  Hahahahaaaaaa wooi!
  Wat ware jullie beloftes ook alweer:
  -Suriname wordt Dubai ai Dubai.
  -Flyovers
  -Trein van hier naar nergens.
  -A koers owh zaka.
  -Geen corruptie
  -Geen friends and family
  -Produktie ow kong
  -Boeffie gaat niet stelen
  -Debby wordt vhp’er


  gemodereerd
 8. PanKA ye KA je praat maar je zeg niets.
  Beging te zeggen Pé a moni dé en Pé a rover boefdraad dé.
  Pé a didibri dé.
  Zo genaamd komen jullie op voor het volk . Deze zelfde volk hebben jullie weg gestemd.
  PanKA jullie vertegenwoordigen allen luie mensen die niet willen werken en alleen maar njang dringi en prisiri gratis willen hebben.
  NDP is een vloek voor Suriname.
  Deze vloek moet uit geroeid worden.met wortel en tak.
  Jullie hebben alleen aan de ondergang van Suriname en het volk gewerkt en ondersteund.
  Ga aub weg met je we hebben deze regering ondersteund.

  Ga weer onder die steen waar je vandaan komt.
  Want zelfs als woordvoerder ben je niet geschikt.
  Mijn nichtje van 9 zou het beter hebben voorgelezen.


  gemodereerd
 9. dat de huidige regering ook niet alles is en veel fouten maakt klopt wel.
  maar een idioot van de partij die alles veroorzaakt heeft? zou toch niet zo hoog van de toren moeten blazen.
  ndp heeft het volk totaal niets gebracht, onder de ndp is het hele land leeggeroofd en weggegeven aan friends en family.
  als de ndp zo’n goed werk heeft/had verricht en het zo’n paradijs was?
  hoe komt het dat er stelselmatig pakketten uitgedeeld moesten worden?
  hoe verklaar je dat er in een paradijs voedselpakketten uitgedeeld moeten worden?
  het terzijde laten van wat deze regering doet heden ten dage
  onder ndp is het nooit een paradijs geweest, dus ongeacht waar je het mee wilt vergelijken?
  het is per definitie al een leugen en het verdraaien van feiten voor eigen gewin.
  laat santokhi nu maar eens doen waar hij voor zit als uitvoerende macht van de trias politica en die ouwe seniel van een bouta oppakken.
  iets wat hij tot nu toe nog steeds achterwege laat ondanks de veroordeling van deze dorpsgek


  gemodereerd
 10. Panka zou Suriname een dienst bewijzen, als hij de politie zou informeren, waar Hoefdraad ondergedoken zit. Panka weet dat tijdens de NDP regering het land totaal leeggeroofd is. Panka heeft toen behoorlijk gevist in troebel water. Zo is er flink gestoeid met publieke middelen bij de uitvoering van het project Naschoolse Opvang. Een rapport opgesteld door deskundigen bevestigt dat er miljoenen Surinaamse dollars zijn uitgegeven zonder verantwoording. Er werd veel meer voeding geleverd dan er kinderen op de scholen zaten.

  De Naschoolse Opvang draaide immers vooral om het verstrekken van voeding. Van begeleiding van kinderen is weinig terecht gekomen. Het is dan ook rond de voeding of de betaling ervan dat de corruptie welig tierde. “Voor honderd en twintig leerlingen op de Slootenschool zijn vierhonderd en vijftig porties geleverd. Op Bluawgrond zijn vierhonderd en dertig porties geleverd voor vijf en tachtig leerlingen”,
  Ik denk niet dat het volk van Suriname zo dom is om de NDP weer politieke invloed te geven.


  gemodereerd
 11. Vrees niet. Santhokie maakt alles gereed om je weer in het zadel te helpen. Deze keer is het ndp met abop coalitie.


  gemodereerd
 12. Panka Lanka, weet je jullie van ocer en leonsberg kunnen doen??? Met opa D aan het hoofd, jij ernaast, bobo parmessar, aloemang, til me rok op sharmila, abrafoefoermang, sopi jules, boeva en jullie domme paarse djamoe edes achterban.
  Allemaal opstellen aan de voet van bosje brug, naar boven marcheren en naar beneden duiken met jullie hoofd vooruit. Want je hebt koengkoeng in je hoofd om die nonsens te komen verkondigen meteen drei ai. Ga met jezelf eigen fluitje spelen en met de gerimpelde van opa D.
  Trouwens, pe a moni de en pe boefdraad de jo sebrefata.


  gemodereerd
 13. Situatie onder Bouteres:

  bouw 18.000 huizen – 8 flats van 250 wooneenheden (elk 2.000 wooneenheden) – bruggen – 6 baans flyovers zanderij – een weg naar brazilie – aanleg van een diepzee haven – 2e verhoging aov – betere openbaar vervoer – aanleg cruise terminal – de luchthaven zou fungeren als hub – verkeersveiligheid krijgt grote aandacht – voedselschuur Caricom – verhoging kinderbijslag – waslijst met nieuwe investeerders – goudenkerst – AANPAK CORRUPTIE ambtenaren – aanleg spoorlijn in 2015 – aanleg en versteviging dijken – bouw van nieuwe ziekenhuizen – gratis laptop en schoolboeken voor iedere kind – aanleg snellere internetverbindingen – meer banen voor de bevolking – kwaliteitsverbetering onderwijs – aanpak criminaliteit – invoer waarheid en verzoekingscommissie – toegang schoonwater voor iedere surinamer – aanleg sportcentrum met zwembaden incl atletiekbaan – een open universiteit in Wanica – export water naar equatorial guinea.

  De lippendienst van Bouterse draaide overuren. Wat de bevolking heeft teruggekregen heeft zijn torenhoge schulden en een pakketen economie. De NDP mag nooit meer aan de macht komen.


  gemodereerd
 14. Er staat een fout in de titel: Situatie onder Bouterse was een DUBAI vergeleken met deze hel’
  Dubai in plaats van Paradijs. Deze imbecielen hebben het land geroofd, en de proletariërs zoet gehouden met pakketten, om stemmen te winnen. DE NDP moet haar naam veranderen in nationale decadente partij. Deze partij moet nooooooitttt meer aan de macht komen.
  De nieuwe regering is nu de kastanjes uit het vuur te halen voor de vernietigende partij !!!
  Suriname wordt nu uit haar isolement gehaald, buitenland toont nu interesse in Suriname en dat hebben wij te danken Zijne Excellentie Santokhi.


  gemodereerd
 15. ja, Panka. Je zegt het omdat je wat moet zeggen. maar is het jou intussen niet opgevallen dat de NDP vele malen beter is in de oppositie dan in de coalitie? Conclusie: de NDP kan niet regeren. Dus nooit meer NDP


  gemodereerd
 16. Daarom is Suriname naar de verdoemenis geholpen, overal corrupte ambtenaren o.a. korpschef, politieagenten, douane, parastatale bedrijven, SZF etc. etc. !!!!!
  De NDP heeft van veel Surinamers een bedelaar gemaakt en naar de afgrond geholpen, is dat een paradijs met miljarden schuld achtergelaten voor het volk van Suriname en regering Santokhi, die na 17 maanden het economisch herstel op orde heeft en eindelijk kan gaan werken aan verbetering, groei, aanpak corruptie, terughalen verduisterd geld van het volk, vervanging personeel, sociaal vangnet etc

  Corruptieve praktijken van Hok, Ameerali, Hoefdraad, Dompig, Lackin en Palu in 2013 !
  Paramaribo 2013 –hok Het is inmiddels algemeen bekend en te verifiëren dat NH-minister Jim Hok op grote schaal corruptie pleegt op zijn ministerie door goudconcessies aan zijn Palu-vrienden en familie uit te delen en ook nog 20% commissie hierop te vangen. Zijn handlanger en mede-Palu lid, dhr. Autar die directeur van GMD is, ontvangt hierbij ook zijn deel. Deze heeft onlangs ook een grote goudconcessie voor zijn dochter geregeld, die momenteel in het management van Grassalco zit. We weten allemaal dat de voorganger van Hok, NPSer Gregory Rusland, behoorlijk corrupt was op NH, maar Hok schijnt vele malen erger te zijn.

  Dilip is nu NDP-er. Zo verdient hij momenteel ook veel aan de Chinezenhandel door onlangs ca. 1500 Chinezen via de $10.000-route binnen te halen. En alweer krijgt hij alle vergunningen die hij nodig heeft en mag hij op alle buitenlandse trips met Bouterse mee. De president promoot al zijn producten openlijk (zoals water, frisdranken, etc.) tijdens diverse publieke meetings. Het zal mijn niet verbazen als de president Bouterse een deel van de winst van Dilip als commissie ontvangt. In ruil hiervoor mag hij af en toe ook nog baas spelen op het kabinet.

  Hij is inmiddels gelukkig opgesloten zie http://www.srherald.com/suriname/2015/09/23/ex-ebs-directeur-vaseur-aangehouden/

  Het is nu wachten op de aanhouding van Marc Waaldijk, zie https://ilovesu2.wordpress.com/2013/12/20/robert-ameerali-wint-most-corrupt-surinamese-politician-2013-award/

  Lange tijd dachten we dat Palu, Pertjaja en VHP de meeste dieven in hun gelederen hadden. Nu blijkt dat NDP ze heeft ingehaald.

  Drs. Winston Tjon A Loi (Hoofdredacteur IloveSu)


  gemodereerd
 17. dit soort van mensen moet(en)geen land-regeren!!!
  allen maar:boeven- puinhoop-vriendjespolitiek en een land naar zijn mallemoer brengen!!!
  10 jaren lang een puinhoop!!!
  BEN BLIJ MET DE HEER SANTOKIE!!!!!


  gemodereerd
 18. Het valt op dat er binnen de NDP weinig ruimte is voor zelfreflectie.
  Is het niet door toedoen van deze zelfde NDP dat er het “paradijs” onder Desiré failliet is geraakt?
  Is men al vergeten dat de NDP na de verkiezingen de regeringsmacht zo snel mogelijk wilde overdragen, omdat er geen geld was om de ambtenaren te betalen?
  Is men al vergeten dat de vorige mini-ster van financiën en governor van de Centrale Bank van Suriname door zijn eigen wandaden gevlucht is uit het land?
  Is men na 17 maanden al vergeten dat de vorige regering ongevraagd is gaan graaien in de spaargelden van het volk?
  Is men al vergeten dat na tien jaar regeren het land met USD 4 miljard schuld kwam te zitten?
  De NDP en haar voorzitter heeft al vanaf 1980 schade gebracht aan het land en heeft een trackrecord van corruptie, chaos en ellende te brengen in het land.
  Ze hebben vooralsnog de laatste tien jaar meer aan hun kerkstok hangen dan deze Panka nu de huidige regering probeert aan te smeren.
  De NDP ruikt IMF geld en wil graag weer aan de macht komen. Ze kunnen nu niet meer in de buurt komen van de nyan patu.
  Volk van Suriname, als de vos de passie preekt pas op uw ganzen.
  De enige nationale zaak waar het volk nu voor moet waken is dat deze boeven bende direct verantwoordelijk is voor alle chaos en ellende in het land en never nooit meer aan de macht mag komen!
  Laat Santhoki en zijn team de klus afmaken en reken hem dan bij de volgende verkiezing af als je dat nog wil, daar zit de angst van de NDP.


  gemodereerd
 19. Aangezien de huidige betaald voor alle leningen, en goedkope pakketten die toen besteld en verkocht zijn, ah volk door friends of those friends, natuurlijk leek en lijkt het ook nu nog op een paradijs…


  gemodereerd
 20. De huidige situatie is het gevolg van 10 jaar corrupt/crimineel wanbeleid van de Bouta/Hoefdraad maffia. Deze paarse rattenkolonie heeft zichzelf, familie en loyalisten puissant rijk gestolen, het land en volk opgezadeld met 4,4 miljard USD aan binnen en buitenlandse schulden. Niet voor niets is een groot deel van deze maffia-bende inmiddels veroordeeld en/of achter de tralies cq op de vlucht geslagen t.w. Bouterse 20 jaar…Hoefdraaf 12 jaar…v. Trikt / Kromosoeto / Hausil…op de rol staan nog Adhin en Veira. Die hele NDP MAFFIA HEEFT ZICH GEPROFILEERD ALS EEN CRIMINELE ORGANISATIE.


  gemodereerd
 21. Deze mensen laten zich voor het karretje spannen. Weet niet wat voor onzin deze man loopt ui te kraaien. Echt struisvogel gedrag.


  gemodereerd
 22. Pancake wil een subsidiestaat die overgenomen wordt door de buitenlandse schuldeisers. Dat is zijn paradijs.


  gemodereerd
 23. Onder Bouterse ?
  Heeft hij nog steeds de leiding ?
  Dus de NDP leiding is nog steeds niet vervangen ?
  Alle ander politieke partijen zijn verder ontwikkeld behalve de NDP !
  Deze Nationale Dagu Partij heeft altijd onder Bouterse geprofiteerd van een gespreid bedje. En altijd hebben ze onder Bouterse een puinhoop achtergelaten !

  Maar in 1 ding hebben ze groot gelijk;
  de regering Santokhi moet doen wat ze het volk heeft beloofd.
  En zoals de voorbeeldige leider, Z. E. Santokhi zegt first things first, moet deze regering beginnen met de tot 3 keer toe veroordeelde crimineel op te pakken en uit te leveren. En aanvullend al die andere beroepscriminelen die het land hebben leeggeroofd en alle banken op instorten hebben achtergelaten op te sporen en voor het gerecht te slepen.
  De regering Santokhi heeft beloofd dat hij corruptie en criminaliteit met een no nonsens beleid zou aanpakken.

  De NDP heeft gelijk dat deze belofte a.s.a.p wordt nagekomen !

  En meld de volksoplichter G. Hoefdraad toch eens een keer goed aan bij interpol. Zodra hij is opgepakt kan het paarse pakkettenvolk weer voorzien worden van pakketten.

  Wij hebben gekozen voor gerechtigheid !
  Wij willen gerechtigheid !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 24. Onder de ndp was Suriname een crimineel paradijs met aan het hoofd DDB. In zijn kielzog zaten nog tal van andere poepvliegen. We weten allemaal wel wie dat waren, i.h.b.z. BOEFDRAAD!


  gemodereerd
 25. nou dan voelen jullie je vast en zeker thuis schijthonden
  Oost west thuis best toch saka saka ndp. nog nooit heeft een partij Suriname zo naar de verdoemenis gebracht. Ik hoef jullie dus niets meer toe te wensen aangezien jullie menen al in de hel te zitten, maar wacht dit is nog niets, nog helemaal niets er staat jullie nog veel en veel meer te verwachten. wij hebben jaren en jaren gepienaard onder bouterse, het is nu niet veel beter, maar dat jullie komen waar wij zaten maakt toch wat goed
  schijthonden


  gemodereerd
 26. Het moge nu duidelijk zijn, dat de Nationale dievenpartij achter de protesten zit.
  Het land verpand, de staatskas leeggeroofd, de valuta van het volk verduistert, het land op de kaart gezet van drugsexpoterende landen, onbetrouwbaar wanneer het gaat om leningen af te lossen.
  Meneer PANTJE moet zijn scheur maar houden.
  Dubai is voor hen bai bai.

  Hij PANTJE doet er beter aan om het volk in te lichten , wat de geheime bespreking inhield tussen de slapende olifant en de 2 drugsveroordeelde criminelen.
  Doe dat en het zal je sieren.
  Zijn jullie op het geld van de imf uit.
  Gaan jullie een coup plegen?

  De olifant zit aan het stuur en dat is gezien er niet veel te kiezen is, het beste op dit moment, trots al hun shit dat ze uitvreten.


  gemodereerd
 27. Ontegenzeggelijk waar, het beeld dat Panka hier schetst, heel wat punten voor Panka, je kunt niet zeggen: hij liegt. Alleen heeft hij het recht van spreken verkwanseld.
  De situatie is hier sinds deze regering aan de macht is, verslechterd voor grote delen van het volk. Wiens schuld het is brengt M. niet naar Parijs. Een schuldige aanwijzen heeft geen zin, zelfs de regering Santokhi/Brunswijk maakt er ‘nog’ geen punt/beleid van, geen prioriteit om gestolen gelden enz terug te halen.
  Er wordt zeer slecht beleid gevoerd om zéér slecht gevoerde beleid onder Bouterse te corrigeren. Dat wordt nu ervaren, kritiek is geen vijandschap. Beide regimes hebben van alles beloofd en bar weinig uitgevoerd. Nu lopen zij elkaar uit te maken voor rotte vis, terwijl a volk é pina. Geen enkel verstandig persoon pro of anti deze regering kan komen verklaren dat het goed gaat, pina overal, bijna alles is 2x duurder geworden, ook bij de grootverdieners. Al het verdiende geld gaat naar de verwende ambtenaartjes (een waterhoofd).
  De gekozen koers/strategie schijnt niet te werken, er komt wel geld vrij voor eigen beleid, maar de gaten elders veroorzaakt door dit beleid worden niet gedicht. Het is puru bruku weri bruku. Overal vallen gaten, het lijkt wel onze wegennet (straatbeeld) wel. Er komt geen voldoende extra geld bij om de economie op te krikken.
  De grote witwassers worden steeds rijker met hulp van onze INTEGERE banken. De verwachtte geweldige buitenlandse steun, pé a dé.
  De “billetjes” van mama Holland zouden onderhand toch lekker moeten smaken!!!!!
  Jip en Janneke. Gelukkig hebben wij nog een private sector.


  gemodereerd
 28. Ik steek mijn eigen huis in brand, vervolgens zeg ik dat de brandweer te laat komt om de brand te blussen. Het is dus voor eenieder (ndp debielen) duidelijk dat de brandweer de schuldige is. Deze ene onzekere Panka zit waarschijnlijk op een stoel die de ndp heeft gestolen uit het kantoor van de aardappel-/uien boer (Alu baba). Miljarden USD’s hebben ze ontvreemd, voor alle duidelijkheid, ontvreemd, NIET in de staatskas achtergelaten. Weg met deze criminele debielen. En hun adviseur Rob(Goebbels).


  gemodereerd
 29. Deze meneer panka heeft niet in de gaten dat de hand van de ndp bij hem achter zit en hij als een pop wordt bewogen .


  gemodereerd
 30. Het verschil met toen en nu is groot! Het beleid van de Ndp was ronduit slecht te noemen. Veel verschil is er niet met het huidige beleid. DDB beloofde veel, had geen controle en kon het niet waarmaken. Chan doet hetzelfde. Veel blabla, maar ondertussen heeft hij niet de knowhow in huis om een balans te vinden in het versterken van de economie en zijn beloften na te komen aan het Volk. We zullen zien wat het buitenland beleid opleverd onder Chan. Tot nu toe, geen concrete resultaten van zijn reizen, alleen maar show. Logisch dat men gaat steigeren. Een pakje boter kost me nu 42,50 srd. Ook deze regering heeft de burger, niet als prioriteit! De mensen moeten zichzelf maar zien te redden, de overheid heeft geen tijd. De prioriteiten zijn op dit moment, de asociale regels van het IMF, de brug naar Guyana, het behouden van friends and family op cruciale posten, de beveiliging van Pres en VP, het verdelen van grondbeschikkingen, vrienden worden met de ex-kolonisator, de avondklok in stand houden, zoveel mogelijk de schuld van de huidige situatie op het bordje van de vorige regering leggen, en heel veel ontkennen (liegen) zodra blijkt dat zaken anders lopen dan verwacht (nv surfing, hpsg). Niets in het voordeel van het Volk. Ik ben geen fan van de vorige regering, maar kan me voorstellen dat men nu echt diep diep door het stof gaat onder de huidige machtshebbers. Water in de molen van de Ndp natuurlijk. We willen geen van deze mensen meer aan het bewind. Geen Bouta, geen Bravo, geen Chan. We willen oprechte mensen aan het stuur die deskundig zijn en met een hart voor Suriname en zijn bromtjie djarie. Maakt niet uit of na koelie, jampanesie,of Blaka mang, we zijn per slot van rekening allemaal Sranang mang!


  gemodereerd
 31. Heet hij nou Panka of 2x keer Pang, deze klojo vergeet dat de Surie’s nu
  zitten met de negatieve erfenis van zijn Idool DDB. Hij krijgt zijn aandeel niet
  meer van het gestolen poen en daarom, klaagt hij en de losers allemaal( K@olo !!!!!)
  Iederéén behalve de stomme NDP aanhangers: schelden op D. Doelie Boutka, maar voorlopig slaapt hij en de andere Boutisten, lekker van her gestolen geld!
  God’s molen maalt heel langzaam, wan dei unu alamalla o K@ watra K@ !!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 32. Onder Bouterse en Schroefdraad was het land Dubai.

  Omdat DDB nu hoogbejaard is geworden moeten de NDPers nu Schroefdraad als hun nieuwe leider kiezen, vind ik. Eerst amnestie regelen voor hem zodat hij verder kan gaan met het ontwikkelen van SU.


  gemodereerd
 33. De huidige Surinaamse regering zou alle bezittingen van alle NDP-criminelen en hun familie moeten verkopen en verdelen aan het volk.
  Dan is de armoede meteen opgelost!


  gemodereerd
 34. The Real Dutchman , jij ziet het , maar ze moeten ook de ndp criminelen en hun familie en vrienden oppakken.


  gemodereerd
 35. geen reactie van debby , robg , luci en al hun paarse vrienden , ze zijn de leugens van de n.p ook zat , eindelijk zien ze in dat de n.p een paradijs had in ocer en leonsberg , waar de n.p al het geld dat ze gestolen hadden van het volk te besteden aan feesten en uitstapjes naar het buitenland
  robg en debby waar houden jullie hoefdraad schuil


  gemodereerd
 36. o ja wel van die pony en konsensi, ze zijn figuren die geproefd hebben van het paradijs , en nu in het water zijn gevallen omdat het paradijs door een sunami is weggevaagd , ze zullen b.u.e.s. wel missen


  gemodereerd
 37. Als het een paradijs was, dan heeft hij vast en zeker Adam en Eva ontmoet onder NDP I en II.


  gemodereerd
 38. Waarom gaan NDPers op den duur meer op elkaar lijken?
  Deze man gaat steeds meer op Limbo, Hoefdraad en de zonen van Bouterse lijken.
  Wat eten ze of wat drinken ze. Volgens mij moet je overvoed zijn om deze lichaamsvorm te krijgen. Anders gezegd: een NDPer kan je op kilometer afstand reeds herkennen aan zijn lichaamsvorm.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES