dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdeling van wapens bij familie eindigt in ruzie; politie grijpt in

Verdeling van wapens bij familie eindigt in ruzie; politie grijpt in

-

Does Travel - naar Suriname

De verdeling van wapens bij een familie in Paramaribo is zaterdag misgegaan. Zij kregen onderling ruzie waarbij de politie erbij moest komen. De wetsdienaren namen een vuistvuurwapen, een jachtgeweer en patronen in beslag.

Een vuistvuurwapen met 6 patronen en een jachtgeweer met 25 patronen staan op naam van een overleden familielid. Van beide wapens zijn er vergunningen.

De familie kwam bijeen om te beslissen wie de wapens zouden krijgen. Tijdens het gesprek ging het mis, want er ontstond een woordenwisseling.

De ressortpolitie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm heeft beide wapens overgedragen aan de Vuurwapenafdeling.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. dus het wapen arsenaal bij de familie b.u.e.s. is niet opgehaald door defensie , en de politie heeft de hoofdpersoon van de familie niet meegenomen en vast gezet , of waren dit nog de politieagenten van b.u.e.s.


  gemodereerd
 2. Als ze nu al vechten voor de wapens moeten ze maar ingeleverd worden. De vader had een vergunning, maar hebben de familieleden dat ook???


  gemodereerd
 3. Blijkbaar weten de reageerders niet dat sommige wapens op een vergunning staan die overdraagbaar zijn aan het nageslacht na overlijden. Surineds dus anders had je dat wel geweten.


  gemodereerd
 4. De wapens zijn wel overdraagbaar aan een familielid of een vriend na overlijden (of tijdens het leven).van de vergunninghouder, maar volgens mij moet de politie toch eerst onderzoeken of b.v. de dochter, broer of zoon niet een misdadige Dino-sauris of niet toerekeningsvatbareq Pan-ka is


  gemodereerd
 5. overdraagbaar als item misschien
  maar dan behoort de nieuwe eigenaar wel een vergunning daar voor te hebben
  aangezien die nu net niet overdraagbaar is
  zelfs een auto en verzekering moet je overschrijven na het overlijden van de eigenaar


  gemodereerd
 6. Hier gaat hier dus om een erfeniskwestie en de familie is bij mij welbekend. Vergunning moet opnieuw aangevraagd worden aangezien de vergunning persoonsgebonden is.


  gemodereerd
 7. Er was toch ook een geval met wapens waarbij de keinzoon van DDB betrokken was, hoe zit het daarmee of is deze zaak al in de doofpot.


  gemodereerd
 8. Heet die familie Bouterse?

  Vriendje popo’s die naar de man toe gaan, voor een verhoor, en ieder ander moet naar het popo bureau. Ex min van justitie doet alsof er nooit wat is gebeurd en zwijgt de overduidelijke diefstal, dood.

  En het domme volk, vecht het onderling uit.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES