vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentHumberto Tan noemt uitspraken Albert Verlinde laster en doet aangifte

Humberto Tan noemt uitspraken Albert Verlinde laster en doet aangifte

-

Does Travel - naar Suriname

Presentator Humberto Tan heeft vanochtend aangifte gedaan tegen Albert Verlinde. Verlinde zei gisteren in het TV programma Shownieuws dat Humberto ongepaste berichten zou hebben gestuurd naar vrouwelijke gasten van zijn succesvolle latenighttalkshow. Humberto ontkent stellig en noemt het pure smaad en laster.

Volgens Verlinde zou Humberto de neiging hebben gehad om met vrouwen die leuk waren contact te zoeken na de uitzending. “Wat een kolder! Pure smaad. Ik bedankte na afloop van de uitzending alle gasten via app: mannen en vrouwen. Verder niets te maken met The Voice’”, zei Tan gisteravond op Twitter.

Humberto kreeg veel steun van diverse oud-gasten schrijft het AD vandaag. Schrijfster Saskia Noort bijvoorbeeld noemde de presentator ‘de meest gastvrije, hoffelijke en integere’ talkshowhost die ze ooit heeft ontmoet aldus de krant

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
 1. Albert van der Linde staat alom bekend als een valse nicht pur sang.Het begrip vals heeft in zijn persoon gestalte gekregen.


  gemodereerd
 2. Albert Verlinde zou beter moeten wete, hij zou in iedergeval nooit een apje van Humbeto ontvangen. Misschien is dit jaloersheid, Verlinde is niets anders dan een grote mislukkeling en blijft aandacht zoeken overal waar mogelijk.


  gemodereerd
 3. Veel last met vrouwen zal Albert niet hebben, tegenwoordig is het beste advies, met name als men in de schijnwerpers staat, om als man het vrouwelijk schoon te negeren. Ik twijfel er niet aan dat er onder al die aangiften van ongewenste intimiteiten, er een paar dames zijn die gaan voor Geld. De echte slachtoffers daargelaten. Maar het is een trend geworden. Humberto sab fa yu e beweeg jere! Ze zullen niets van je heel laten indien ze een punt kunnen vinden. Krakti


  gemodereerd
 4. HUmberto heeft weer problemen met zijn vrouw dankzij dit, natuurlijk doet hij aangifte..
  Saskia Noort, een of andere wat? columnist, noemt hem integer: integere mensen gaan niet vreemd.


  gemodereerd
 5. Ik vertrouw die gladjakker van een Humberto ook voor geen meter, maar eerlijk is eerlijk, die relnicht van Kwalbert Verlinde nog minder!

  Feit is wel dat…
  Humberto is een vreemdganger pur sang, dus staat per definitie te boek als “onbetrouwbaar”.

  En wat Saskia Noort zegt…
  Dat is een oud lelijk opgedroogd rozijntje, die droomt er juist van dat Humberto in haar broekje kruipt.
  Nou droom verder Saskia, dromen zijn bedrog en het zal dus nooit gebeuren!


  gemodereerd
 6. Ik zet mijn hand voor geen enkele vent in het vuur als het om @#$& gaat. Zelfs kerels met blauw bloed in hun lijf, als de zoon of de gemaal van een koningin, gaan vreemd, laat staan de gewone jongens met rood bloed in hun aderen. Maar Humberto heeft gelijk om die @#$& aan te kiagen als hij zeker van zijn zaak is.


  gemodereerd
 7. Mensen nu zien jullie wat er daar in Nederland gebeurt in alle zang-dans shows , talkshow en dat zal al wel jaren zo zijn , elke viezerik loopt tegen de lamp , kijk hoeveel van die viezeriken de laatste jaren in Amerika zijn opgepakt , ze maken allemaal misbruik van hun positie.
  Hier in Suriname hoor je niets van dit , maar wie weet komt er hier ook dingen boven water


  gemodereerd
 8. O ja net voor de verkiezingen 2020 was het toch die leider van de n.p die in Flora een jonge vrouw zat te betasten , deze jonge vrouw moet als nog aangifte doen tegen die viezerik.


  gemodereerd
 9. Je moet oppassen voor die Verlinde. Voor je het weet heb je zijn … in je … Hij is echt een agressieve Sam Lingi.


  gemodereerd
 10. Humbert Tan is bang, hij schijt balen. Ik heb het interview van Alberto Verlinden gehoord op sbs 6 en ook gezien. Hij heeft nergens Tan direct beschuldigt hij vond alleen dat ook daar onderzoek moet plaatsvinden. Dat Humbert nu zo reageert is voor mij gewoon duidelijk. hij is bang wat boven komt drijven. Zo te zien is het mode om te dreigen met advocaten. deed boefdraad dit ook niet? toch staat hij bij bij interpol


  gemodereerd
 11. Ongewenst gedrag is niet te accepteren, maar men moet niet doen alsof wat mannen nu doen bij vrouwen of vrouwen ongewenst worden aangeraakt zo vreemd is.

  Mannen spelen de hoofdrol in de wereld, hebben kapitaal, kennis, macht en dan gebeuren dit zo zaken, dat men nu ongewenst gedrag noemt en er een wet voor gemaakt wordt en mannen in het nauw worden gedreven.

  Als men zo door gaat moet men straks niet raar kijken dat er geen kind meer in de wereld geboren wordt en de hele wereld vol zit met boelers, omdat mannen niets meer mogen bij vrouwen en dat gelijk ongewenste intimidaties, ongewenst gedrag van mannen bij vrouwen is.

  Wat dacht je ervan dat alleen mannen dit gedrag, ongewenst gedrag vertonen? Je hebt vrouwen die mannen, jongens aan hun kruis pakken of mee naar huis of elders nemen en je weet niet wat je meemaakt. De jonge man weet niet wat er gebeurt, maar is puur verkrachting door een (oudere/gehuwde ) vrouw. Ook hier moet een wet voor gemaakt worden of worden aangepast voor mannen. Wat wat vrouwen mannen tegenwoordig aandoen, kan ik geen chocola meer van maken.

  Laten we terug gaan naar de goede oude tijd, waar mannen meer te vertellen hadden en vrouwen zich vooral bezig hielden met de aanrecht en het krijgen van kinderen. Sinds de vrouwen de broek aan hebben, gaat het mis. Weg met die vrouwen emancipatie, het is veel te ver doorgeschoten.

  Trump zei het , you can grab them by the pusy.


  gemodereerd
 12. @Passant

  Jij praat de grensoverschrijdende betastingen door mannen op vrouwen/jonge meisjes dus goed.
  Hoevaak heb jij zelf de viezerik uitgehangen? Je hebt je laten kennen!


  gemodereerd
 13. Tja, vrouwen-emancipatie kan ook nieuwe problemen brengen.

  Ee normale man is gewoon sneller geprikkeld dan ee vrouw. Oudere vrouwen begrijpen dat gelukkig heel goed.

  Kijk, zodra zo’n meid haar zwoele foto op internet zet, nodigt zij in feite iedereen uit. Als mannen zich dan moete gaan beheersen, kan er een storing gaa ontstaan. Vinden we t dan gek dat de potentie in Europa achteruit gaat.

  Die meiden moete zich ook netter gaa kleden enzo.


  gemodereerd
 14. praat voor jezelf en blijf bij het onderwerp.
  Zowel mannen als vrouwen kunnen van ongewenste intimiteit te maken hebben. Vrouwen maken ook vaak misbruik over om mannen in het nauw te brengen, vals te beschuldigen als ze hun zin niet krijgen. De man wordt in het nauw gedreven en moet zich verdedigen. Als de man vals beschuldigd is, blijft zijn goede eer en naam toch geschonden.

  Zie de man in dit bericht, die vecht voor zijn goede eer en naam. Het is niet eens een vrouw die dit aan de orde stelt, maar een relnicht.

  Ga maar na hoeveel ongewenst intimiteiten in relaties plaats vinden. Hier hoor je weinig of niets over. Ook daar is er sprake van mensenrechten. Waarom houden die vrouwen in een relatie met hun man dan hun mond of omgekeerd denk je dat alles daar altijd normaal verloopt in de relatie als het om seks gaat. Vrouwen/mannen durven geen nee te zeggen, als de man/vrouw aan zijn/haar trekken wil komen. Mannen overkomt dat ook.


  gemodereerd
 15. @Passant,

  Lees het artikel nog een keer goed. Het gaat niet om vrouwen in een relatie, maar om vrouwen c.q. jonge meisjes die door mannen met macht onzedelijk worden betast.
  Jij probeert deze vrouwen/jonge meisjes de schuld in de schoenen te schuiven.
  Dat komt omdat jij een hopeloze ouderwetse man bent, die vrouwen alleen het aanrecht en kinderen baren gunt.
  En het zijn juist dit soort mannen met hun ouderwetse opvattingen over vrouwen die zich schuldig maken aan dit soort walgelijke grensoverschrijdend seksueel getinte gedragingen. Daarom ben jij geen haar beter dan deze afschuwelijke mannen.
  Vergeet niet dat mannen zijn geboren uit een vrouw en dan willen ze de vrouwen de mond snoeren. Je hebt totaal geen respect voor vrouwen!


  gemodereerd
 16. Passant neemt het op voor Humberto Tan, de notoire vreemdganger. Ook Tan was in therapie gegaan voor zijn afwijkend gedrag. Zijn vrouw heeft engelengeduld met hem. Ik had hem allang de deur uitgezet.

  Maar in omroep- en televisieland zijn er nog meer mannen die vreemd gaan.


  gemodereerd
 17. Ik neem het niet voor hem op ook niet voor mannen. Een medaille heeft twee zijden, dat zeg ik.

  Zowel mannen als vrouwen zijn het slachtoffer van ongewenste intimiteiten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES