Politieman schoot zichzelf na onenigheid op werk; verkeert buiten levensgevaar

9
Politieman schiet zichzelf nabij station Latour

De politieagent die zichzelf op dinsdag 11 januari nabij politiepost Latour schoot, verkeert momenteel buiten levensgevaar. Dit bevestigt een familielid tegenover de redactie van Waterkant.Net.

Op die bewuste dag heeft agent O.S. zichzelf met zijn dienstwapen aan zijn onderkaak verwond. Uit het onderzoek blijkt dat het eerste schot hem niet raakte. Hij plaatse het dienstwapen wederom onder zijn kaak en loste daarmee een tweede schot. Als gevolg daarvan raakte hij gewond en viel op straat.

Het incident gebeurde in de nabije omgeving van politiepost Latour, waar de agent werkzaam is. Volgens een familielid was er daarvoor sprake van onenigheid op de werkvloer. “Het is namelijk zo dat de agent verlof wilde opnemen, maar men weigerde dat”, aldus de persoon die aangeeft een familielid te zijn.

Dit viel niet in goede aarde bij agent S. Hij liep uit het politiebureau en ging de straat op. Na enkele ogenblikken hoorde men twee schoten afgaan. Volgens een buurtbewoner heeft de familie vernomen dat hun dierbare lopend op straat het wapen te voorschijn haalde en zichzelf in de onderkaak schoot.

De familie zegt dat O.S. herstellende is en dat het de goede kant op gaat.

UPDATE: de politie heeft bevestigd dat er die dag een discussie was over een verlofdag. Of dat ook de aanleiding is geweest voor zijn handeling kan niet gezegd worden.


9 REACTIES

 1. Gelukkig schiet hij op zichzelf, en niet op een andere collega.
  Wel een domme reactie dat wel, maar het is een opwelling
  waarschijnlijk. ”Ben blij dat hij weer is opgeknapt”.
  Maar als ik daar de leiding zou hebben, liet ik hem een
  Psychologische onderzoek doen, want dit is niet normaal.
  Als iemand niet zijn / haar zin krijgt, en een wapen gaat grijpen
  gaat mij te ver. (Abnormale gedrag, die niet te rijmen valt)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Zoooo kinderachtig…omdat j geen verlof kon krijgen dan wil je je zelf van kant maken,k denk dat k te maken hbt met een volwassen toch..jammer hor maar beterschap jaa
  gemodereerd

 3. Dit bewijs maar alleen hoe meeste agenten zijn niet beschikt voor de job… daarom worden ze ook snel boos mishandeld burgers voor kleine dingetjes…Minister K.Amoksi doe wat met uw korps… ook vaker video van dronken inspecteuren, macht misbruik…and the list goes on…
  gemodereerd

 4. Correctie: Dit is nog meer bewijs, hoe meeste agenten zijn niet geschikt voor de job… daarom worden ze ook snel boos, burgers worden mishandeld door agenten… om dingetjes, stupid things…

  Minister K.Amoksi doe wat met uw korps hoor… ook vaker video van dronken inspecteuren, macht misbruik…and the list goes on…
  gemodereerd

 5. Deze agent heeft voorlopig wel verlof , op psychiatrische gronden, zulke mensen lopen met een vuurwapen rond
  gemodereerd

 6. Wat is jouw naam nou? Da Santos of Da Silva.
  Amoksi zou niet de moeite doen om jouw berichten te lezen. Zijn antwoord zou zijn “ alweer een die in een identiteitscrisis verkeert”
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.