EFS College COVAB levert kader voor intensive care’s

0
EFS College COVAB levert kader voor intensive care's

Vorige week heeft in Suriname de certificaat uitreiking aan 58 verpleegkundigen plaatsgevonden, welke aan de training Intensive Care COVID -19 zorg hebben deelgenomen. Aan deze training welke op 1 september 2021 is aangevangen hebben verpleegkundigen van de diverse Surinaamse ziekeninstellingen deelgenomen.

In het kader van de deskundigheidsbevordering en professionalisering van verpleegkundigen om optimale en kwalitatieve zorg tijdens de COVID-19 pandemie te verlenen, biedt het EFS College COVAB vanaf 1 september 2021 een bij- en nascholing aan voor de COVID – 19 zorg op de Intensive Care. Alle gezondheidswerkers die betrokken zijn bij de uitvoering van de COVID – 19 zorg, moeten over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om een veilige en efficiënte zorg te bieden aan de COVID – 19 zorgvrager.

Het programma van deze training is op vraag van met name het ’s Land Hospitaal opgang gebracht in samenwerking met het Radboud ziekenhuis en Bohn Stafleu Loghum (BSL) in Nederland.

Voornoemd programma wordt voornamelijk online verzorgd, terwijl het praktisch deel op de Intensive care’s wordt afgewerkt.
De geslaagden van de training Intensive Care COVID – 19 zorg hebben toegang gekregen tot de leeromgeving van het Radboud ziekenhuis en met behulp van aangekochte licenties toegang tot het platform van BSL. Hierbij heeft elke participant toegang tot veertig geaccrediteerde cursussen gedurende één jaar welke zij op hun eigen tijd kunnen volgen.
De geslaagden worden namens EFS College COVAB gefeliciteerd met de bereikte mijlpaal!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.