Bromfietser overlijdt na botsing tegen hoop zand

11
Bromfietser botst tegen hoop zand en overlijdt

Een hoop zand, welk zich gedeeltelijk op de weg bevond, is een bromfietser fataal geworden. De 31-jarige Raoel Bakridi raakte woensdagavond zwaargewond aan de Tawajariepolderweg nadat hij met zijn brom tegen de hoop terecht kwam.

Hij werd na het ongeval ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Donderdagavond is hij daar aan de opgelopen verwondingen bezweken. Enige tijd voor het ongeluk plaats vond hadden mensen op social media al gewaarschuwd voor de gevaarlijke situatie op de weg, die niet verlicht is (foto).

Raoel reed die woensdag 22 december samen met een andere bromfietser de 47-jarige Clifton J. (47). De politie van het bureau Santo Boma deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werden beide bromfietsers met letsels op het wegdek aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat Zowel Raoel als Clifton op afzonderlijke bromfietsen kort voor het ongeval over voornoemde weg reden. Beiden kwamen vanuit de richting van de Bomaweg gaande richting Creola, waarbij Clifton de voorrijder was.

Raoel

Op een bepaald moment werd ter hoogte van pand no.9, alwaar dat weggedeelte donker is, Clifton zijn zicht verblind door het licht van een autobestuurder die in tegengestelde richting reed. Bij die gelegenheid zagen de bromfietsers twee hopen zand die deels voor een inrit en grotendeels op de weg waren geplaatst te laat. Ze botsten daarmee en vielen op het wegdek.

Beide bromfietsers werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Raoel die niet aanspreekbaar was, werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij in de late avond van donderdag 23 december het leven liet. Clifton werd na medische behandeling verwezen naar de Orthopeed Chirurg.

Het ontzielde lichaam van Raoel is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden meldt de politie.


11 REACTIES

 1. De nabestaanden moeten degene die het zand daar gedumpt heeft.
  en degene die het zand heeft gekocht, aansprakelijk stellen voor
  nalatigheid. ”Stelletje domme idioten zijn het man”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Van wie is het zand op sluiten en wie heeft zand gedumpt aanhouden zo dat dit ook gelijk een les is voor de anderen die dit gedrag in hun hoofd halen. Diep triest men houwd geen rekening meer met de mede mens of is mens soms dam geworden ?
  gemodereerd

 3. Absoluut de eigenaren aansprakelijk stellen.
  Welke idioot staat het toe om zand zo gedumpt (bezorgt) te krijgen waar het grotendeels op de openbare weg ligt.
  Nu hebben jullie de dood van deze jonge man op je geweten!

  Deze idiote eiegnaren van het zand hadden toch het zand gelijk van de weg moeten scheppen?

  En waarom heeft niemand hier de politie voor gewaarschuwd als ze gezien hebben dat er zand zo gevaarlijk op de openbare weg dat voor grote hinder zorgt?

  Door een waarschuwing van gevaar op social media te plaatsen help je een ander echt nog niet.

  Wat een waardeloze akties van een ieder die het zand heeft gezien die daar zo gevaarlijk lag.
  Dit ongeluk had echt zo makkelijk voorkomen kunnen worden als men maar iets verantwoordelijker van geest gesteld was.

  Ech gewoon triest voor woorden….
  gemodereerd

 4. Nalatigheid, onverantwoordelijk en asociaal op alle nivo’s gedrag kost man het leven. De koper, dumptruckbestuurder die het daar heeft gedumpt, die politie die niet heeft ingegrepen.
  gemodereerd

 5. Ik snap niet dat dit soort dingen blijven gebeuren. Ene last bus langs de weg, brommer dood, kuldupsingh machine op rijwielpad brommer dood, zand op wegdek, brommer dood. En de families zitten met de ellende. Vreselijk. Ook die houttruck is een kloot
  gemodereerd

 6. Dus zand op de weg dumpen is sowieso fout. Maar als brommer moet je tenminste goede verlichting hebben, wie neemt zijn eigen veiligheid niet serieus?
  gemodereerd

 7. je brom behoort verlichting te hebben
  dus hadden ze het allang kunnen zien liggen zelfs zonder verlichting
  dus rest mij de vraag?
  hoeveel alcohol is er in het spel? en hoe hard reden ze?
  gemodereerd

 8. In Su is er geen controle ,alles kan en alles mag.Hoe kan je zand midden op een begaanbare weg dumpen .Aso ,en hypocriet .Zal nu een leugen verzinnen als de vp.Hopen dat hij de schade vergoed.
  gemodereerd

 9. De bijgelovigen zullen zeggen: mofo Jari. in plaats van stupiditeiten. Regels moeten in Suriname worden aangepast en ook op naleving worden gecontroleerd. Zo niet: zware boetes.
  Aan alle slachtoffers, die in het jaar 2021 in het verkeer zijn omgekomen: RIP
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.