Vreemdeling (61) smokkelt drugs in ketjap om zoon financieel te helpen

7

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft vorige week de 61-jarige vreemdeling Roël S. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname aangehouden, met drugs in flessen ketjap.

In zijn bagage troffen de wetsdienaren vier flessen ketjap aan, waarbij er in elke fles een zak inhoudende vloeibare cocaïne zat verborgen. Het gaat in deze om 2.150 milliliter vloeibare cocaïne.

Hierna werd de drugsverdachte overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade.

De vreemdeling verklaarde aan de politie dat zijn zoon die in het buitenland vertoeft financiële problemen heeft, waardoor hij het besluit nam om drugs naar het buitenland te smokkelen.

Het verderfelijk spul haalde hij onder de markt op bij een bij hem onbekende man met rasta haardracht. Roël is door de politie van Narcotica Brigade na gepleegde overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie ingesloten, meldt de politie vandaag.


7 REACTIES

 1. Dom dom dom want die ketjap is ook in het buitenland volop tekoop. Daarom vertrouw ik niemand die spullen voor mij wil opsturen. Als ik het hier niet legaal kan kopen dan doe ik zonder en zo is het.
  gemodereerd

 2. Earning money the easy way, no problem, but the consequences are all yours. Of was het gewoon hebzucht?
  Zoals altijd weer : de “onbekend e” verstrekker.
  gemodereerd

 3. Dom dom domme actie.

  Gaat de narcotica brigade met drugshonden de markt afstruinen naar drugs, natuurlijk niet.

  Wie houd wie voor de gek?
  gemodereerd

 4. Wat mij ten zeerste bevreesd is dat zelfs vreemdelingen het weten en Suriname gebruiken om drugs te Exporteren. Suriname is dus wereldberoemd, alleen niet in positieve zin. De vraag rijst hoe lang het zal duren voordat Suriname van deze imago afkomt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.