dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die Roncherello Ellis (20) doodschoot op beeld vastgelegd

Man die Roncherello Ellis (20) doodschoot op beeld vastgelegd

-

Does Travel & Cadushi Tours

In het TV programma Opsporing Verzocht is dinsdagavond aandacht besteed aan de zaak waarbij de 20-jarige Roncherello Ellis (foto) uit Rotterdam, op maandagavond 11 oktober voor de ogen van zijn vrienden werd neergeschoten. Dit nadat hij samen met hen achter de daders van een beroving aan ging.

Zowel de berovers als de schutter zijn op beeld vastgelegd. De politie wil weten wie de berovers herkent, wie meer informatie over de schutter heeft en wie iets opvallends gezien in de wijk Bloemhof heeft gezien, op maandagavond 11 oktober.

Die bewuste maandagavond was Roncherello op pad met vrienden. Voordat ze een hapje gingen eten, wilde één van hen nog wat geld pinnen bij een automaat aan de Putsebocht. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de jongen, buiten het zicht van zijn vrienden, gaat pinnen.

Daar wordt hij beroofd door de inzittenden van een lichtgrijze Skoda Fabia. Ze omsingelen hem, graaien in zijn zakken en delen een klap uit. De mannen gaan er daarna vandoor met zijn geld en telefoon.

Daarop zet de vriendengroep de achtervolging in. Ze racen door de Rotterdamse wijk Bloemhof, achter de Skoda Fabia aan. Op de Schiltmanstraat loopt het vreselijk uit de hand: er verschijnt een schutter die meerdere schoten lost op hun auto.

Eén van die kogels gaat door het portier aan de passagierskant en raakt Roncherello. Hoewel zijn vrienden hem direct naar het ziekenhuis brengen, is het al te laat. Roncherello overlijdt nog diezelfde avond.

https://youtu.be/mKBlnJNljVA

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Wie Des Mens Bloed Vergiet Diens Bloed Zal Door De Mens Vergoten Worden.

  Beste Leden.

  Daders Van Zinloos Geweld Moeten Hogere Straffen Opgelgt Krijgen. Daarom Is Het Van Groot Belang Dat Deze Daders Zo Snel Als Mogelijk Opgespoord En Berecht Worden.


  gemodereerd
 2. steenworp afstand van mijn huis , rotterdam zuid is geen makkelijk buurt .
  tarwewijk / charlois wonen heel veel zwakbegaafde jongeren die werkloos zijn ook veel antillianen/ marokkanen/turken/ en als en wat in hun eigen wereld ( hokjes mentaliteit) soort bij soort , maar je heb ook tussen in nette omgeving en bewoners.
  maar hier moet altijd scherp en voorzichtig zijn met wie je omgaat.
  ik ben ex militair dus ik vermijd bepaalde confrontatie en brutale ordinaire jongeren .
  dit echt zuur voor deze jongeman & fm .
  r.i.p brotherman 🙏 en herl veel sterkte vr de familie 🙏🙏🙏


  gemodereerd
 3. Dom! Ze hebben de daders in beeld, de auto, kenmerk vd daders, kunnen de kenteken noteren. 112 bellen en dit door geven aan de politie en zeggen waar ze zijn.

  Eerst denken en niet zelf actie ondernemen.

  Bel de politie in zulke gevallen en zegt u waar het zich afspeelt, kentekennummer van de auto, kleur, merk vd auto, kenmerken van de dader/s.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES