zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijUndercover in Nederland ontmaskert priester die doodzieke mensen oplicht

Undercover in Nederland ontmaskert priester die doodzieke mensen oplicht

-

Does Travel - naar Suriname

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door presentator Alberto Stegeman en zijn team in het TV programma Undercover in Nederland.

Donderdagavond om 21:30 uur vindt de ontmaskering plaats van een Hindoestaanse priester in Nederland genaamd Panday, die ‘doodzieke’ mensen zou oplichten, zegt Stegeman.

In het kort filmpje hieronder is te zien dat de presentator vermomd als de oudere Jacques belt met deze priester. Hij vertelt hem dat hij uitgezaaide longkanker heeft en vraagt of de priester hem kan genezen.

“Ik help zoveel mensen, ik kan een keer bij u langskomen dan kunnen we erover praten”, zegt hij. De twee maken een afspraak en vanavond in het programma zien we hoe dat afloopt.

Filmpjes:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Charlatans moeten gewoon aangepakt worden en op billboards ge exposed worden. Geld verdienen over de rug van een zieke of wanhopige door achterbaks gedrag moet uit het geheime kamertje komen. Eerder pakte hij ook Afrikaanse oplichters aan.


  gemodereerd
 2. Deze soort imbecielen moeten ze gelijk tegen de muur plaatsen, en
  gelijk met de vloer gemaakt worden.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Ai Jacko, samen met de bonoemangs, loekoemangs, etcetera op 1 eiland zetten. Kunnen ze mekaar helpen.


  gemodereerd
 4. Hoeveel getuigen heeft deze pandiet die baat hebben gevonden bij zijn ‘behandeling’ en hoeveel getuigen hebben grof betaald maar zijn niet beter geworden?
  Dat is wat interessant is.
  Zolang je daar geen cijfers over hebt, kun je niet bij voorbaat spreken over oplichting, hoezeer het er ook op lijkt.


  gemodereerd
 5. Jacko , jij kent toch ook die mensen, die beulen van de jaren 80 tig ,die dat ook nu nog kunnen doen , zij zijn experts met een achtergrond een muur.


  gemodereerd
 6. @J.Zwartmans

  Als dit soort ‘imbecielen’ niet zouden bestaan, hoe moet iemands negatieve karma dan opgeruimd worden? Dan blijft een persoon voor eeuwig met z’n negatieve karma zitten.
  Lijden en onrecht zijn activiteiten die onze negatieve karma teniet doen of …. Gods Genade neutraliseert het. Maar voor het laatste komen echt heel weinig mensen in aanmerking, nl de mensen die niet meer voor zichzelf leven, maar voor God leven. Dat zijn er niet veel. Ik niet, misschien U ook niet en waarschijnlijk het slachtoffer ook niet.
  Zo heeft dus iedereen – ook de kwaadaardige – zijn rol in het leven. Onze eigen kleine en grote egoïstische acties creëren/voeden nl. de kwaadaardigen. Zij zijn net zo goed het slachtoffer van de negatieve acties van ieder ander.


  gemodereerd
 7. Vertrouw geen enkele geestelijke leider van welke religie dan ook.
  Ze verkondigen Gods woord, maar zijn wel de grootste misleiders.


  gemodereerd
 8. Ben niet echt Hindoe of speciaal maar vind het interessant maar vind alle religies wel boeiend , maar mensen pijnigen vind ik niet zo leuk en niet bijpassend.
  Hopelijk als God bestaat zal hij daar je ware realiteit zijn van onze menselijke bestaan.


  gemodereerd
 9. bijna viyayarni
  “Vertrouw geen enkele geestelijke leider van welke religie dan ook.”
  ze verkondigen hun eigen woord, want god bestaat niet en zijn daarom per definitie al oplichters.
  elke genezer die over geloof begint is per definitie een kwakzalver


  gemodereerd
 10. Hij is een oplichter maar ziekenhuizen ook dus dat mens die in het ziekenhuis werkt geloof anesteloog die lult uit haar nek medicijnen helpen je ook niet ze maken je alleen zieker dus wat is het verschil en deze zijn nog veel duurder. Dus allemaal oplichterij


  gemodereerd
 11. Iedereen die beweert een speciale band met God te hebben, waardoor hij middels gebed God zover kan krijgen dat Hij een bepaalde zieke persoon geneest en daar geld voor vraagt of aanneemt, is een oplichter. En het heeft er veel van dat alle priesters, voorgangers, dominees, imams en pandits, ongeacht waar ze vandaan komen, oplichters zijn


  gemodereerd
 12. Deze man is een meer dan dan oplichter, want meneer is een crimineel. Ook zijn vrouw, mver. Panday doet hier plechtig aan mee aan zijn kwakzalverij.
  En dat allemaal in een kleine sociale huurwoning.

  Deze mensen moet zich diep schamen voor wat ze anderen hebben aangericht met hun bullshit praktijken. Zulke slechte mensen horen niet op de aarde te lopen.
  Leugens, rotzooi, zich voordoen als de man van God en zij die trut die allemaal plechtig mee doet aan oplichterij en criminele praktijken.

  Jullie 2 duivels verdienen al het slechts en alle ziektes waar men naar jullie toe is gekomen voor hulp

  Hoe durven jullie zo danig misbruik te maken van zieke mensen en het geloof?
  Ik walg van jullie, duivels!


  gemodereerd
 13. @Migados 18 november 2021 At 20:11

  Je bent wel erg goed gelovig of eet mee van die pandit.
  Uitgezaaide longkanker is niet te genezen. Hoog uit te vertragen maar zeker niet met de rotzooi die deze oplichter verkoopt. Een oplichter waarvan je aan kan tonen dat hij één geval van dergelijke schaamteloze oplichterij heeft begaan is al door de mand gevallen en daar is echt geen volgend geval voor nodig.

  @Patrizia 19 november 2021 At 00:07 aka
  @Patrizia Tarascio 19 november 2021 At 00:09
  Als jij die mening hebt dan staat het je vrij om thuis te blijven en ons niet lastig te vallen met je onzin.


  gemodereerd
 14. Deze bandiet weet nog geen eens wat MS is en hij heeft het over dat hij alles kan genezen !!!!
  Tu sada choor rahenge. Wanhopige mensen klampen zich vast aan deze kwakzalvers.
  Ik ken ook stel die bij obyamang Frits ging in Amsterdam, toen de vrouw Frits belde voor een 2e afspraak, zei Frits tegen die vrouw kan je alleen komen zonder je man !!!!!!!
  Dit bedoel ik nou, het zijn stelletje schoften !!!!!!!


  gemodereerd
 15. Daar was al een uitzending over beste @Obyamang.
  Dat was griezelig, yikes. De Nederlandse politie had het over baby-corpsen die gepost werden, blijf je jong van schijnt.
  Een soort van oso-dresie.


  gemodereerd
 16. Ik kan er over praten mijn moeder is creoolse en mijn vader een hindustaan toen mijn moeder zwanger werd en toen ze mijn vader belde en hem duidelijk maakte dat ze zwanger is van hem.zei mijn vader dat hij bezig is en terug zou bellen dat heeft hij nooit gedaan en toen mijn moeder hem na een dag terug belde heeft hij nooit die telefoon opgenomen toen ging mijn moeder naar zijn huis waar hij bij zijn moeder woonde toen mijn moeder aan klopte en naar mijn vader vroeg heeft mijn oma haar uitgescholden en weg gejaagd dat ze niet meer daar moest komen en dat mijn vader zijn vrouw heeft mijn moeder is nooit meer terug gegaan naar zijn huis en ze heeft mijn vader nooit meer gezien en gesproken hij heeft ook nooit naar mij gezocht mijn moeder was echt verdrietig ik ben nu 59 en ik heb mijn vader nooit leren kennen want ik ken hem niet hij woonde die tijd in de hernhutterstraat mijn moeder heeft mij groot gebracht samen met mijn stiefvader ik heb zelf nu kinderen waarvan één echt op een hindustaan lijkt. Ik werd koelie boi genoemd door ooms en tante van mij maar ik was nog jong omdat te begrijpen waarom zecmij koelie boi noemden pas toen ik ouder werd vertelde mijn moeder mij want ik zag ook dat ik van mijn broertjes en zusjes verschilde ik was lichter van kleur en ze waren donkerder ik ben ook de oudste van mijn moeder.


  gemodereerd
 17. Hier op tv maken die zogenaamde pandits of wat ze zijn ook elke dag reclame. Er is 1 ergens bij Kwatta. Ze kunnen je verlossen van alles waar je last van hebt…


  gemodereerd
 18. lino , wij kennen ook dat verhaal maar dan andersom , de moeder is hindoestaan en de vader creool , nou deze vader heeft zich nooit laten zien , zijn zeker opgeleid door die afgod meyer , we vragen ons af hoeveel kinderen hij wel niet gemaakt heeft bij verschillende vrouwen en jonge meisjes die afgod , daar wordt je toch doodziek van.


  gemodereerd
 19. Schaamteloos gedrag van deze pandit. Maar nog erger is dat mensen zich laten beetnemen in Nederland. Je woont in een ontwikkeld land met de beste medische voorzieningen. En toch betaal je deze pandit een paar honderd euro voor een flesje water uit de kraan aangelengd met een paar neusdruppels.


  gemodereerd
 20. Beste Lino… schandalig dat jou dit is overkomen door de situatie die jou ouders als 2 volwassen mensen die er klaar voor waren, gecreerd hebben.
  Je hebt je verhaal wel goed kunnen vertellen in 3 zinnen.
  Maar ik snap niet hoe jou verhaal gerelateerd is met deze zgn. Pandit Payday!
  Dat hij een schurk, oplichter, en crimineel en vervloekt is, is duidelijk!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES