zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDonaties VG Himmat en Bruggebouwers voor Bakki en Alliance

Donaties VG Himmat en Bruggebouwers voor Bakki en Alliance

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 7 november zijn er rollators, fietsen, een badstoel en gereedschapskist overhandigd aan het bestuur en directie van het staatsbedrijf Alliance. De in Nederland gevestigde Vriendengroep Himmat stuurde de ouderenzorg equipment en stichting de Bruggebouwers de fietsen en gereedschappen.

Met deze donaties wordt de helpende hand geboden aan behoeftigen op deze twee plantages. Het nieuw bestuur van Alliance wil de uitloop van bewoners stuitten door de fietsen in te zetten voor inwoners en toeristen en zal ook de eigen reparatie ter hand nemen.

Een 90-jarige moeder uit Bakki werd blij gemaakt met een badstoel. OHM voorzitter Sunita Ramlochan Tewarie en secretaris Roline Sitaldin deden de overhandiging aan het Alliance bestuur o.l.v. voorzitter Sarkoen en directeur Kurban.

Bij de overhandiging waren de Indiase ambassadeur Balachandran, donateur Kamta en Mw. Koole-Jamaludin, oud voorzitter van de Bruggebouwers aanwezig.

Bij een volgende zending fietsen en gereedschappen wil stichting de Bruggebouwers Alliance en andere instellingen, die aan duurzame reparatie en werkgelegenheid willen doen, verder ondersteunen. De coördinatie van dit project ligt in handen van Mw. Sharda Ramautar uit Nederland en Dhr. Bhagwan Gangaram Panday in Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Goed plan. Kom net uit bakkie en ik ben van bakkie.
  Fietsen zijn voorlopig niet nodig, laat de overheid alleen maar de damwanden en sluizen repareren. Nog even en die dorpen verdwijnen en gelijk gemaakt met de suriname rivier. Gebruiken jullue je verstand toch.


  gemodereerd
 2. @ Kolibri

  Deze schenking is gedaan door een paar vrienden uit NL.
  Wat heeft dit te maken met de dam ?? Su is toch al totaal naar de klote.
  Wat de Surinaamse regering moet doen is, ”de criminaliteit beteugelen”.
  Desnoods de doodstraf, weer herinvoeren voor de criminelen!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Prachtig van de vrienenclub en stichting. Mijn moeder en mijn grootmoeder zijn van Alliance. De plaatsen zijn allemaal verlaten…urbanisatie.
  De rivier die langsloopt is niet de Surinamerivier maar de Commewijnerivier…daarna geb je de Cotticarivier…niet breed, maar zeer DIEP!
  Nogmaals geweldig van de organisatiex om t volk daar niet vergeten!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES