woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMotoragent botst tegen bromfietser tijdens begeleiden president

Motoragent botst tegen bromfietser tijdens begeleiden president

-

Does Travel - naar Suriname

Een politieman die een motorfiets bestuurde, kwam donderdag aan de Indira Gandhiweg in botsing met een bromfiets. De motoragent was op dat moment de president van Suriname aan het begeleiden.

Kort voor de aanrijding reed de motoragent over de Indira Gandhiweg richting Latourweg. Op de kruising met de Nieuw Weergevondenweg reed de motorfietser het bromfietspad op, kennelijk om het verkeer aan de Nieuw Weergevondenweg tot stilstand te laten brengen.

Op dat moment reed een bromfietser op het bromfietspad. Er volgde een botsing tussen de motorfietser en de bromfietser.

De agent liep licht letsel op. De dienst motorfiets had schade aan de rechterbeugel. De bromfiets is beschadigd aan de achterstep, maar de bestuurder liep geen letsel op. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Omdat Rutte de laatste tijd ernstig is bedreigd, denk ik dat hij tegenwoordig terecht niet meer op zijn fiets stapt, maar toen hij nog op de fiets naar het parlement ging, werd hij vast niet begeleid door motoragenten. Bakras geven namelijk niet zomaar geld uit als het niet nodig is.


  gemodereerd
 2. Chan kan beter de fiets pakken. Heeft ie minder last van files. Goed voor zijn gezondheid en dan doet ie ook meteen weer normaal. .. want die zware begeleiding elke dag, de hele dag, slaat echt nergens op. En hij bespaart op die manier heel wat geld, geld die hij kan uitgeven aan anderen die het dringend nodig hebben.


  gemodereerd
 3. Als je na gaat dat alle ministers een eigen chauffeur hebben die hun dagelijks met hun familie overal naar toe brengt in peperdure auto’s is toch belachelijk voor woorden. De vorige regering was precies hetzelfde. Dit systeem laat geen enkele verbetering zien. Geld verspilling. Deze gasten in de regering voelen zich Koningklijke hoogheden. Komt het ooit goed met ons land? Niet te vergeten dat alle ministers ook dagelijks worden beveiligd, ook thuis en hun familie. Kost het land veel geld.


  gemodereerd
 4. Toen kwamen ze erachter dat er misschien een probleem zou kunnen zijn, maar ze dachten: nah, toen deed iedereen een plas, en alles bleef zoals het was. En toen kwam er een varken met een lange snuit en toen was het verhaaltje uit.


  gemodereerd
 5. Is de Pres ook doorgereden?? 2 mensen hun leven in gevaar gebracht. Deze motorfietsen van de politie denken dat de straat van hun is.
  Je dient normaal te stoppen en je klauwen te gebruiken. Gisteren zag ik Latour hoop agenten bij verkeerslicht coesewijnestraat maar verder op de rotonde zat het verkeer vast maar geen voet van een agent.


  gemodereerd
 6. Fietsen is goed voor je gezondheid, maar als je in Sur wil fietsen moet je eerst een goede begrafenisverzekering afsluiten. Onveilig verkeer. Als je ver woont van je werk en je fietst er naartoe ben je kletsnat van het zweet. Moet je op je werk eerst douchen en schone kleren aantrekken. Iedere dag. Ik Ned is het klimaat gunstig hiervoor.

  Overal worden hoogwaardigheden beveiligd, niet alleen in Sur. Het is echt nodig. Lees wat er in UK gebeurd is. Een parlementslid is in de kerk doodgestoken door een Somalische asielzoeker. In Sur heb je veel Haïtiaanse asielzoekers. Bescherming is broodnodig. In bepaalde landen gaan hoogwaardigheden zelfs met de helicopter boodschappen doen.

  Dre
  Wat een geweldig stuk van je. Hoge school!


  gemodereerd
 7. Alle Ambt dragers in Su moeten laten zien, dat ze de man/ vrouw is( zijn) ”Anders a mang no spang tok” Het domme volk betaald toch, het is geen probleem!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. asociale begeleiding rijdt in het midden van de weg om tegemoet komend verkeer de kant in te werken, om ruimte te maken voor vetnek.
  waarom moet het tegemoet komend verkeer geblokkeerd worden daarvoor?

  dus van mij had die motoragent wel wat meer botbreuken op mogen lopen voor zijn asociale gedrag


  gemodereerd
 9. Ook de begeleiders, van de president, dienen voor de veiligheid van het overig verkeer te waarborgen.
  Trainingen, oefeningen kan helpen.
  Een agent die een motosfiets, bestuurt is niet altijd bekwaam om de president te begeleiden.

  Ja, nu heeft Rutte ook beperkingen om zijn werk te doen. Helaas!
  Rutte, fietste regelmatig en werd onopvallend begeleid.
  U ziet ze misschien niet, komt u in zijn buurt, dan wordt u aangesproken door de begeleiders, kalm en rustig.

  Zijn er vermoedens van kwaad, wordt u zonder herrie appart meegenomen.


  gemodereerd
 10. Het gaat niet altijd alleen om de begeleiding, maar ook om tijdwinst. Het is geen gezicht wanneer de bestuurder van het land urenlang in een file moet staan. Dan kan hij net zo goed van zijn huis zijn werkplek maken. Ook dan krijg je weer een heleboel kritiek. Bovendien wordt de scheidslijn tussen privë en werk dan filterdun.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES