VIDEO: Truck knalt tegen schutting van woning na klapband

5
Truck knalt tegen schutting van woning na klapband

Deze truck is vrijdagavond van de weg geraakt en tegen een schutting van een woning geknald. Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval dat rond 20.00u plaatsvond aan de Anton Dragtenweg in Suriname.

Het lege vrachtvoertuig kwam vanuit de kant van Leonsberg en ging richting het centrum van Paramaribo. Ter hoogte van de Becustraat ging het mis; het voertuig zou een klapband hebben gekregen.

De geschrokken bestuurder verklaarde dat hij de schutting wilde ontwijken door de andere kant op te sturen, maar dat hij mogelijk een tegenligger zou raken. Vandaar dat hij voor de andere richting koos en daarbij de schutting van pand nummer 250 raakte.

De materiƫle schade is aanzienlijk maar niemand raakte gewond. De chauffeur kwam met de schrik vrij. Hij kreeg wel een visum van de Surinaamse politie om zich medisch te laten checken.

Er is zwaar materieel ingezet om de truck te bergen. Een filmpje van de situatie ter plaatse:


5 REACTIES

 1. Als je de banden van deze wagens ziet. Tot de draad versleten. Ook die mt containers. Zware voertuigen die vracht vervoeren moete om de 3 maanden voor keuring. Gevaar met hun banden en remmen.
  gemodereerd

 2. Beter een klap band, dan een ”klap long” en gelukkig, niemand gewond geraakt.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Gelukkig had hij achteraf nog een reserve band onder de truck hangen. En toch denk ik dat de truck voorzien was van 2ehandse banden uit Nederland.
  gemodereerd

 4. Wanneer komt er meer drempel in een bebouwde kom?? Vanaf catarina sophia tot politiepost calcuta want is erg iedereen klaag vn de racers op de weg.
  gemodereerd

 5. Heeft de politie wel gecheckt of het werkelijk een klapband was? Soms zijn ze met andere dingen bezig zoals bellen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.