zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTruck met lading hout in beslag genomen bij politiecontrole

Truck met lading hout in beslag genomen bij politiecontrole

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname is periodiek bezig met controle van voertuigen met zware lading, op de weg van Apoera naar Paramaribo. Afgelopen weekend was dat weer het geval en werd deze truck met een lading hout gecontroleerd.

Bij controle bleek dat de chauffeur niet de benodigde bescheiden van de truck bij zich had. Zo reed hij zonder verzekering en zonder keuring. De agenten van post Apoera traden meteen op en hebben de chauffeur ter plaatse een boete gegeven.

Ook werd de lading hout in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Goed van de politie, de wet moet gehandhaafd en gerespecteerd worden. Suriname is op weg om ook dit probleem schoon te vegen.
  Nu maken we geen babykruipjes, maar kinderstapen.
  De stappen komen nog.


  gemodereerd
 2. Auto zonder verzekering in beslag nemen totdat verzekering is afgesloten is geen overbodige luxe


  gemodereerd
 3. Als het om fout hout gaat, aanpakken! Het Sur oerwoud moet beschermd worden.
  Dieren hebben ook recht op habitat en planten, bomen en gras en grassoorten dienen ergens voor.


  gemodereerd
 4. Goed zo Ageneten:

  Weer een idioot zonder benodigde bescheiden van een truck, zonder verzekering en zonder keuring van het voertuig van de straat geplukt.

  Deze idioten zijn een gevaar voor ander mans kostbare leven!


  gemodereerd
 5. @ larwa. misschien heb je gelijk. tjoekoe is normaal in ons land. momenteel wordt ik persoonlijk hiermee geconfronteerd. stroom aansluiting voor mijn woning. als ik € 400 onder tafel schuif naast alle kosten voor de EBS worden alle papieren goed gekeurd en snel stroom aangesloten op mijn woning.
  hier moet wat aan gedaan worden , en mensen die vragen om tjoekoe moeten anoniem aangegeven worden bij een instantie.


  gemodereerd
 6. Skowtoe ,kyk misschien ook witte poeder die Suriname meer schande zal geven.Live right before Gado Suriname.Zyn die buitenlanders die binnengekomen zyn daar in Suriname hebben onze goede Surinamers leren stelen,hoereren,doden ,huizen zomaar bulldoze careless lozos met hun duivels gedrag


  gemodereerd
 7. Laten we hopen dat de agenten van tegenwoordig meer gezond verstand hebben dan die ik enkele jaren geleden zag in het programma Skowtu Kis Mi. Een truck reed door rood op de hoek Keizerstraat Wanicastraat. . De agenten reden hem klem op de Catostraat en vroegen hem waarom hij dat gedaan had. Mijn remmen zijn defect was zijn verklaring. Waarom rijdt u met defecte remmen, was hun volgende vraag. Mijn baas weigert de remmen te repareren. De agenten lieten hem toen doorrijden toen ze hem gezegd hadden dat hij zijn baas moest zeggen dat hij de remmen MOET laten repareren. Toen de agenten terugliepen naar hun auto zei de ene tegen de ander: arme man, vanwege broodvrees rijdt hij met defecte remmen, zielig hoor. Onvoorstelbaar dat hij met zijn defecte remmen door mocht rijden.


  gemodereerd
 8. Nog slaapt en eet santoki lekker,als zijn behoeften maar voldoen worden.
  Corruptie wet durft hij niet om in tevoeren,waarschijnlijk is hij met anderen topmensen ervan gebad.
  We zien wel waar we naartoe gaan.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES