Afgelopen 24 uur 11 coronadoden en 431 besmettingen

11
corona-covid-19-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 11 coronadoden en 431 nieuwe besmettingen geregistreerd. Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

In vier dagen tijd hebben 35 coronapatiënten het leven gelaten. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 1.122 swabs.

Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen bedraagt nu 83. Op de intensive cares worden momenteel 22 personen behandeld.

Het dashboard na de update maandagavond.


11 REACTIES

 1. Ave Suriname.Morituri tu salutant.Gegroet Suriname.Zij die gaan sterven groeten U.
  gemodereerd

 2. Domme perciafval denkt dat covid doodsoorzaak nummer 1 is in de wereld. Zodra het om covid gaat heeft hij commentaar. Dat zijn die gestoorde dommies die mensen doodwensen omdat die geen injectie hebben genomen. Dat zielig WATje met zn 2 spuiten in zn reet zit ook elke dag mensen de dood in te wensen omdat zn moeder Mossad is. Geen respect voor de keuze van een andere is er totaal niet. Die perciAFval een van die domme apen van suriname die in Nederland wonen en nu zijn ze zogenaamd slim met hollandse praatjes..En wie in Nederland woont is al lang wakker alleen hier zie je domme Surinaamse mannen als dramatische vrouwen reageren op een verkoudheidsvirusje. Wij joden weten wat zich afspeelt in de wereld, maar dat zullen jou kleine primitieve gehersenspoelde hersentjes niet vatten. Laat het denken over aan de slimme mensen. We lachen jullie uit met je mondkapjes en je injecties. Wij produceren vaccins, iedereen helpt ons het te verkopen en jullie mogen het uitproberen als brave proefkonijnen 😂. Vergeet de derde prik aub niet😁
  gemodereerd

 3. De minister van Volksgezondheid kijkt met de dag slechter uit zijn ogen. Deze man kan de problematiek niet aan. Van meet af aan was zijn aanpak van dit vraagstuk bagger. In het heetst van de strijd tegen covid-19 vlucht hij naar Amerika voor familie bezoek. Vervolgens gaat hij op snoepreis naar Nederland terwijl de Delta variant in het land hard toeslaat. Voor het eerste heeft men in de geschiedenis Suriname zo een slechte minister van Volksgezondheid meegemaakt. Deze man heeft geen enkele geweldige daad tot heden verricht. Sarie torie. Weg met hem…… 🤦‍♂️
  gemodereerd

 4. Waarom zijn mondkapjes en alcohol zo duur?? Laat dat betaalbaar zijn. Nu kan men ht niet kopen.
  Ook de winkels zetten 90% water in de spuitfles vr de ingang. Wie vergoed ze als ze alcohol zetten??
  Betaalbare alcohol kan je je ruimte regelmatig ontsmetten,
  Nu kan je dat niet als je geen geld hebt. Alcohol was srd 11 en nu srd 45.
  gemodereerd

 5. De meeste die sterven zijn de ongevaccineerden,wees niet dom mensen met de vaccine heb je een grotere kans op overleven,geloof niet alle wilde verhalen over de vaccine.
  gemodereerd

 6. op naar de volgen de 10 , he magere hein en je hoeft je tanden niet te poetsen , jij kent er al miljoenen over de hele wereld , succes hein
  gemodereerd

 7. Flink door blijven feesten en bij elkaar hokken, kruipen in elkaars kont. Dat zal helpen om Covid in Su onder controle te krijgen.
  En vooral je niet houden aan de maatregelen, geen deugelijke mondkapjes op en maar anderen de schuld geven.
  Dat is het aardje van de meeste Surinamers.
  gemodereerd

 8. @Hans Oh
  Laat ik je uit de droom helpen.Ben niet afkomstig uit Suriname.Ben arts dus dom zal ik zeker niet zijn.Ben je soms jaloers dat ik van mijn geboorte af in NL woon? Sommige Surinamers zijn zeer jaloers op diegenen die in NL wonen en het door studie en doorzettingsvermogen gemaakt hebben.Je laat je wel van je slechtste kant zien.Denk niet dat een ieder die op het forum zit een Surinamer is of van Surinaamse komaf is.Zoveel Nederlanders kunnen Surinaams lezen en schrijven vergis je daar vooral niet in.
  gemodereerd

 9. hans oh oh oh , wie denk jij dat jij bent om anderen te bespotten , magere hein wil je graag ontmoeten ook als je niet bent gevaccineerd
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.