President Santokhi naar Mexico vertrokken voor Celac Summit

7
President Santokhi naar Mexico vertrokken voor Celac Summit

De Surinaamse president Chan Santokhi is vannacht met American Airlines naar Mexico vertrokken. Hij zal morgen de 6e summit van de Celac (Community of Latin-American and Caribbean States) namens Suriname bijwonen Dat is een staatshoofden conferentie van het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

Naast de Celac-top heeft de president een werkbespreking met president Andrés Manuel López Obrador van Mexico.Na de staatshoofden conferentie vliegt hij richting de VS, waar hij de 76e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties zal toespreken op 22 september.

In de VS zullen de Caribische leiders via een virtuele ontmoeting hebben met de Amerikaanse president Joe Biden.Er zullen ook bilaterale gesprekken gevoerd worden met regeringsleiders van andere landen.

Aankomst in Mexico:


7 REACTIES

 1. Deze man geeft bouta over van alles en nog wat de schuld. Nu bedelt hij overal, merendeels van het geld zal naar maties en familie’s gaan. De regering na hem zal voor hele grote problemen komen te staan. Deze man heeft ook zijn mond vol over diaspora, maar alleen vanuit hindoestaanse perspectief. Frankrijk gaat de Surinaamse rivier baggeren, puur voor de olietankers? Er worden maatregelen genomen die niet te voordele zijn van het Surinaamse volk.


  Maak melding

 2. jackob , ben jij een chinees of zo , natuurlijk krijgt bouta de schuld , hij had toch met de chinezen een akkoord gesloten om te gaan baggeren , maar bouta betaalde het voorschot nog niet eens en de chinezen hebben niets gebaggerd deze regering heeft het contract met de chinezen ontbonden , bouta had er een wurgcontract van gemaakt , bij jij soms op de paarse school geweest , de Fransen gaan niet baggeren maar de Nederlanders , en volgend jaar is het af , die olietankers komen misschien in 2026 maar in 2023 kunnen wel grote vrachtschepen komen en dat is goed voor de import en export , maar dat leer je niet op de paarse school


  Maak melding

 3. Chan is zielig. Hij gaat lekker reizen en zijn vrouw zit un nl. Waarmee komen ze?? Geen moer. Vliegtuig vol verhaaltjes. Wie betaald het?? Arme volk waar er niet eens medicijnen voor zijn.
  Wist hij is 2 uren tijd dat hij naar mexico moest???


  Maak melding

 4. Waarom als een hindstaan aan de macht is dan hebbn de ZWARTEN zoveel problemen????als jullie willen discrimineren dan doe het goed.chan werkt dag en nacht om Suriname uit die shit te halen waarin ndp heeft gezet.hy zit niet te feesten en drinken met kleine motjos op zyn schoot als boeler bouta.wang blaka mang no mang drai a kondre dies.na soso foe foeroe de sabi.over een jaar als alles wat lichter word dan gaan deze zelfde negatieve apen juichen voor Chan.iets wat 10jaar lang heeft geduurd om kapot te maken kan j niet in 10manden tyd weer herstellen.daarom mensen stuur j kinderen naar school zodat ze weten waarover ze praten niet als kip zonder kop hier op waterkant reageren.ga geen 10kinderen maken met 10verschilende vaders want dan heb je geen kinderen maar rovers gemaakt zoals bekend staat by de meeste zwarten.ik mag kwalyk genomen worden mi abie ka nanga dat.want niemand maakt zyn bek open wat bouta en ndp gedaan heeft.hoefdraad is spoorloos niemand praat over hem.moest een hindstaan zyn op zyn plaats dan waren paar gebouwen al in brand gestoken door die zwarten.maar nee na wang koulo blaka boeba dus problm no de.40% van de zwarten moeten bly zyn dat er hindstanne zyn zodat ze wat kunne eten want ze werken onder hun.dank aan de hindstanne dat meeste zwarten eten op tafel kunne zettn voor hun gezin dan nog we kosie deng.als er gediscrimineerd word doe het dan goed.want dit is iets dat nooit gaat ophouden.maar als j het doet doe het dan goed!!!!


  Maak melding

 5. Debby,

  Als iemand zielig is, dan ben jij het. Ik heb echt medelijden met je. Nadat je gevlucht bent uit Suriname (ze zoeken je daar voor fraude), heb je ook je naam verandert hier van Wendie naar Debby. Je hebt heel veel pain in the ess omdat het je onder deze regering te heet onder de voeten werd. Vandaar je haat.
  Nog een geluk voor jou dat je je Nederlandse paspoort niet had ingeleverd. Krijg je toch een uitkering nu.


  Maak melding

 6. Zal de president weer mooie uitspraken doen, het is bekend dat op elke werkbezoek in binnen of buitenland er weer iets uit het doosje komt. Benne benieuwd wat voor blablablabla er weer komt, O, ik mag het zo niet schrijven over mijn president. De andere president was een tralala roeptoeter, vond iedereen leuk, bij deze raken zij van de kook en gaan dan…………

  Hij is wel lekker bezig, dat mag ook gezegd worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.