Buurman (24) begint te dreigen als hij wordt aangesproken op geluidoverlast

11
verdachte-aangehouden-politie

De Surinaamse politie heeft de 24-jarige Mericinio D. op dinsdag 14 september aangehouden ter zake bedreiging van brandstichting, bedreiging met de dood en bedreiging met enig misdrijf. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Twee buurtbewoners van de Jojostraat spraken de jongeman, op maandag 13 en dinsdag 14 september aan omtrent overluid muziek die hij afdraaide. Ze vroegen Mericinio om het muziek minder luid aan te zetten.

Dit viel niet in goede aarde bij de buurjongen. Hij ging vreselijk tekeer tegen de twee vrouwen, schold ze uit en bedreigde hen met de dood en hun woning in brand te zullen steken. Daarnaast gooide hij met flessen op de woning van de buurvrouw V.F.

De politie die zich na de melding ter plekke begaf voor het onderzoek, sloeg de zeer agressieve Mericinio in de boeien. Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ingesloten.


11 REACTIES

 1. Nu kan hij naar zn eigen gejank luisteren terwijl hij door zijn celgenoten wordt uitgewoond. Voor zijn eigen bestwil is het het aan te raden dat hij zachtjes neuriet om de buren niet hitsig te maken.
  Heel wat jaren geleden is zo een buurtoverlastgever door zijn buurman aangepakt die ham 2 fikse oorvegen heeft gegeven waardoor er iets knapte en hij nooit meer muziek heeft gehoord.
  Surinamers eigen kreeg hij meteen een bijnaam HORATIO.


  Maak melding

 2. @ ravawarie moet je doen bij mij hoor. wij schreeuwen niet we zeggen ook niets en we weten ook niet waarom het huis van de buren in vlammen is opgegaan. En dan kopen we een lege perceel, heel goedkoop.


  Maak melding

 3. In nl gisteren buren gevecht doden elkaar met Pijl en Boog echte Neaderthalers oer asocialen veel enge aso buren ook Nederland- oer Neaderthealers nl land zit er vol mee als ik niet uitkijk ben ik ook dood echte erg zogenaamde lieve buren maar gek. Echt erg in nl kleine huizen en leven met aso buren in su heb je percelen. Oer nederlander oftewel neaderthalers zeer gestoord zoals in de Oertijd. Ik moet elke dag bidden dat ik nog in leven ben door de neaderthalers oerratten. Moordenaars eerst alle mammoeten opgegeten op Doggerland helse ratten Neaderthalers.


  Maak melding

 4. Een beetje macht uitoefenen, intimideren, bedreigen. Het zit in de aard van het beest. Stel hij wordt 80 jaar. Gaat hij dan de komende 56 jaar dit gedrag vertonen?


  Maak melding

 5. Dit fenomeen is bekend in Suriname. Geluidsoverlast vooral vanuit de autos beschouwd men als normaal. Heeel asociaal gedrag. Mensen in de omgeving storen met je luide muziek en nog ervanuit gaan dat zij de lastigen zijn wanneer ze je aanspreken. De autoffriteiten moeten strenger optreden want er zijn velen die er een potje van maken en helemaal geen rekening houden.
  Niet wachten tot het uit de hand loopt.
  Burenruzie is het ook niet, want degene die ruzie maakt is degene die nuist in de fout gaat


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.