dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHond doodgeschoten aan de Spinaziestraat

Hond doodgeschoten aan de Spinaziestraat

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is deze hond vandaag doodgeschoten aan de Spinaziestraat. De reden daartoe is niet bekend. De eigenaar trof het dier met een schotwond aan.

Hij vertelt dat hij zijn hond vanmorgen heeft losgelaten om zijn behoefte te doen. Na een poosje hoorde hij een schot afgaan. Hij nam toen een kijkje en zag dat zijn hond was geraakt. Hij weet echter niet wie op de hond heeft geschoten en wat de reden daartoe is.

Hij vermoedt dat het gaat om een buurtbewoner. De man had de hond al twee jaar. Hij vindt het triest dat iemand de hond heeft doodgeschoten. De schutter is nog niet achterhaald.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Je dient je hond met een ketting uit te laten. Hij gaat waarschijnlijk troep maken en de mensen moe ervan. Misschien was ht niet de bedoeling het beest te doden. Heel jammer.
  De racisten weer bezig mensen honden te roepen. Oranje gasten zijn koeparie en luizen


  Maak melding
 2. Debby
  Je dient je hond met een ketting uit te laten zeg je.
  Bedoel je een gouden of een zilveren ketting. Als men volgens jou geen geld heeft om eten en medicijnen te kopen en huur te betalen, waarvan moeten ze een ketting
  kopen? Heb jij wel een gouden halsketting? Als je er geen hebt, vraag een aan de fam Brunswijk. DB heeft alleen maar drugs en wapens. Daar moet je niet gaan. Is niet goed voor je.


  Maak melding
 3. Debby mie na wang nengre,ma mo teigi
  Yoe mpp,soso kaka ye skrief dja?
  A soema sa soet a dagoe?yo chies ie pai koullo?zomaar ding mang soeta dagoe?
  Mooie beest,a dagoe dies mooi yere?


  Maak melding
 4. Dit mag dan wel,dat vindt men dan leuk, getuigd van intelegentie ,en schaamteloosheid.
  andere mensen zo noemen,jullie moeten (wat) niet het podium geven als hy anderen voor hondt uitmaak want dan zyn hun varkens


  Maak melding
 5. Roman, wat heeft het feit dat ‘yu na wan negre’ te maken met je mening dat je het niet goed vindt dat iemand deze leuke hond heeft doodgeschoten? Je zegt toch ook niet; Debby, mi na wan lasede lawman, ma mi o taigi yo. Of Debby mi na wan dogla, Snesi of weet ik veel? Je weet toch niet wie die hond heeft doodgeschoten?.


  Maak melding
 6. Honden moeten aangelijnd uitgelaten worden, ook al is het met een touwtje. De hond hoort niet alleen naar buiten te gaan om zijn behoefte te doen. De baas of eigenaar moest hem uitlaten, dan was dit nooit gebeurd.


  Maak melding
 7. Honkongfree.
  Je zegt: de dader die de hond dood schoot moet opgespoord worden. Men gebruik honden als spoorzoekers. Aangezien de hond al dood is, kan de dader niet opgespoord worden.

  Ik houd van humor en ik moet lachen van sommige reacties.


  Maak melding
 8. @Resdkin schaam je kapot racist zo over @robg schrijven mensen schrijf toch ook niet over jouw dat je bent doodgeschoten idioot. Geen dieren politie in suriname kleine gedichtje voor de hondje “Lieve Bello of hoe deze hond ook mag heten rust zacht in de regenboog dierenwereld en maak plezier in het hiernamaals en rust in vrede arme lieve hond “ik hou liever van vogels papegaaien maar hond in su is ook leuk. Veel sterkte eigenaar.


  Maak melding
 9. Jaja, ineens zoveel medelijden met de arme hond (en terecht). Waarom niet dezelfde medelijden met die koe – die jouw baby heeft gevoed met haar melk – wanneer ze wordt geslacht?
  Think about it!!!


  Maak melding
 10. Btw, Koreanen en Chinezen eten hondenvlees. De meeste van jullie eten koeienvlees. Wie van jullie is beter? Want jullie beiden zijn medeplichtig aan dierenleed.
  Maak maar onderling uit wie van jullie de betere is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES