Hevige rukwinden richten schade aan in Saramacca

5
Hevige rukwinden richten schade aan in Saramacca

Hevige rukwinden hebben vrijdagmiddag in de ressorten Calcutta, Groningen en Jarikaba schade aangericht. Zo zijn daken van woningen weggerukt en meubilair beschadigd.

Districtscommissaris Sherin Bansi-Durga heeft zich in de avond samen het DNA-lid Radjindrekoemar Debi en het hoofd van de afdeling Beheer Bestuur Ressorten Lachmie Perkaas Gangaram Panday georiënteerd te Boskamp.

Het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing in Suriname (NCCR) is in samenwerking met de brandweer van Saramacca en de bestuursdienst reeds bezig met noodoplossingen voor de getroffen bewoners.

5 REACTIES

 1. Laat OW minister daar gasn kijken hoe de daken zo gemakkelijk van de wonimgen/gebouwen wegvliegen. Maar gaat gebouw douane stopzetten. Het baggerprojrkt heeft hij ook stopgezet rn nu maakt hij een mars ervan. . Maar moet nederlandse bedrijven.
  Waar is die 100 ton asfalt???


  Maak melding

 2. Ja, dat is de ellende in deze wereld. Suriname heeft weinig of geen invloed op de vervuiling van het milieu maar wordt wel gestraft voor de fouten van de rijke landen net als Covid. Dat laatste is in China begonnen en Suriname heeft er ook last van.
  Wat Suriname moet gaan doen is stormbestendige huizen voortaan gaan bouwen.


  Maak melding

 3. Hevige rukwinden hebben vrijdagmiddag in de ressorten Calcutta, Groningen en Jarikaba schade aangericht.
  Districtscommissaris Sherin Bansi-Durga heeft zich in de avond samen het DNA-lid Radjindrekoemar Debi en het hoofd van de afdeling Beheer Bestuur Ressorten Lachmie Perkaas Gangaram Panday georiënteerd te Boskamp.

  De problemen deden zich toch voor in Calcutta, Groningen en Jarikaba . waarom een oriëntatiebezoek aan Boskamp oftewel Coppenamepunt.


  Maak melding

 4. debby je bent echt een imbeciel, wat jij schrijft slaat nergens op, OW heeft zeker die rukwinden veroorzaakt he, en OW heeft zeker die zinkplaten slecht gemonteerd he, echt wat een imbeciel ben jij, ga naar ocer en haal daar je gram waardeloos figuur


  Maak melding

 5. John, Suriname is helemaal niet zo onschuldig op het gebied van millieu verpesting en vervuiling. Terwijl we ons op de borst slaan dat we het groenste land op aarde zijn vernietigen we ons bos met goudwinning en ongebreidelde houtkap. Ook zijn we grootvervuilers als het om kwik dumpen in het millieu gaat en ook de vele oude autos, die in Amerika en Europa al lang niet meer op straat mogen verschijnen, vervuilen in Suriname de atmosfeer onevenredig veel in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.