Uitgebrand vliegtuig aangetroffen te Moengotapoe

17
Uitgebrand vliegtuig aangetroffen te Moengotapoe

In Suriname is donderdag weer een uitgebrand vliegtuig aangetroffen. Het toestel werd donderdagmiddag door verschillende eenheden van de Surinaamse politie aangetroffen te Moengotapoe dichtbij Labato 1.

Aan de hand van de aangetroffen sporen bestaat sterk het vermoeden dat het vliegtuig gecrasht is en naar alle waarschijnlijkheid in de fik is gestoken. Het is nog onbekend of het om een drugs dropping gaat.

Ook is het onduidelijk of er drugs zijn aangetroffen. Hoelang het vliegtuig daar al ligt, is ook nog niet duidelijk. Het onderzoek wordt ter plaatse voortgezet.

17 REACTIES

 1. Via de radar op AJAPI- Zanderij wordt het luchtruim toch in de gaten gehouden. Ze konden het dit vliegtuig tich hebben opgemerkt?

  Ze konden hierdoor weten waar het vliegtuig vandaan kwam, enz en of het in Su zou landen of overvloog. De bemaning moest toch contact hebben gehad met de medewerkers vd verkeerstoren te AJAPI- Zanderij?


  Maak melding

 2. De frequentie van dit soort voorvallen is in een jaar tijd opvallend hoog. Wat dacht je dan van vliegtuigen die niet gesnapt worden en die in staat zijn om hun lading af te leveren.


  Maak melding

 3. robg hebt jij met je apparaatje dat vliegtuigje niet gezien , je zei toch dat je alle vliegbewegingen kon zien toch , en nu jou slm geen vliegtuigjes meer heeft had deze je toch moeten opvallen , of hebt je bewust niet gekeken


  Maak melding

 4. whaha Robby G dacht weer dat hij ” 1oog” was, dacht nog geen enkele suri flightradar had ontdekt ? Hij dacht wordt een soort van opper baas en gaat ” domme suri’s ” vertellen hoe en waar een vliegtuig is? hoe heet die ringstaart maki uit die film madagaskar ? wake up call.. zelfs als narcist… failed !!! whaha…


  Maak melding

 5. Moengotapoe is toch die buitenwijk schuins tegenover Moengo waar deVP in zijn Bravotijd huisjes had gebouwd voor zijn mensen maar werd tegengewerkt om uit te geven voor bewoning door zijn grootste tegenstaander? En ligt het niet onder de vliegroute Zorg en Hoop St Laurent?
  Misschien hadden ze geen toestemming om in het luchtruim van de koning van Moengo te zijn dus is het neergehaald door zijn manschappen..Ik dacht dat boeffie via de werstgrens was weg geslipt. Nu is Bram weer een ijzeren vogeltje kwijt maar hoe lang al he?


  Maak melding

 6. Hm, Doet denken aan 1990, toen ook een vliegtuig daar ” verdwaald ” was met 1000 kg witte poeder . Toen was het een jo hari jo troesoe gevecht soema habi na lai: JC, die in moengo de scepter zwaaide of tralala opa D. Resultaat: 2 lijfwachten van RB werden doodgeschoten in het toenmalige hoofdkwartier van de bevelhebber, opa D, naar verluidt door de huidige adviseur van nationale veiligheid en (zelfmoord) RC.
  Dus laten wij hopen, dan het niet 1 van de vele scenario’s is, die vanuit leonsberg en ocer worden georganiseerd .


  Maak melding

 7. Vreemd dat niemand hier zegt dat moengotapoe , VP zn gebied is. Oeps, mag niets zeggen want is Chan zn maatje.
  Of willen jullie paarse ratten de schuld geven???


  Maak melding

 8. Debieus, kan je niet lezen? Of loop je met oogkleppen: iaaah iaaah iaaah . Maar zelfreflectie heb je wel baja, paarse rat. Goed lezen die reacties.


  Maak melding

 9. De paarse maffiakliek van de meervoudig veroordeelde drugscrimineel en massamoordenaar DDB, moeten nu weer teruggrijpen op hun misdadige drugsactiviteiten, nu het schaamteloos roven, stelen en graaien uit de staatskas niet meer mogelijk is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.