Lichaam in water aangetroffen te Commewijne

2
Lichaam in water aangetroffen bij river resort

In Suriname is donderdagavond een levenloos lichaam in het water aangetroffen. De ontdekking werd gedaan bij Mambo River Resort gevestigd te Peperpot in het district Commewijne, nog geen tien minuten verwijderd van de Bosjebrug.

Een man die aldaar werkzaamheden verrichtte is al enkele dagen vermist. Of het gaat om deze man is nog niet duidelijk. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn nu ter plaatse bezig met het onderzoek.

Het lijk is op het moment van schrijven nog niet geborgen. Een lijkenwagen is al wel ter plaatse.

2 REACTIES

  1. Wat is eigenlijk het nut van het plaatsen van deze fotos in de media? De familie van de vermiste man had het al moeilijk genoeg, met het plastsen van zo’n foto van hun familielid in de krant, doet men daar een schepje bovenop.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.