Chinese vrouw gezocht ondermeer vanwege smokkel van hout

26
Chinese vrouw gezocht ondermeer vanwege smokkel van hout
Foto: Korps Politie Suriname.

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de in China Geboren verdachte Xuili Wang. De 37-jarige vrouw wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diverse strafbare feiten.

Volgens het opsporingsbericht van de afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname gaat het om een hele waslijst te weten:

Deelneming criminele organisatie, Valsheid in geschrifte, Verduistering en Oplichting (art. 188; 278; 381 en 386 van het Surinaams Wetboek van Strafrecht), Overtreding van art. 2 en 3 van de Wet tegengaan Smokkelen, art. 16; 44; 45 en 52 van de Wet Bosbeheer, art. 1; 3 en 7 van de Hout uitvoerwet, art. 4 en 7 van de Wet Uitvoerrecht op hout jo. Art. 1 lid 1 sub 20; 24; 25 en 26 en de art. 2; 3 en 4 van de Wet Economische Delicten.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Fraude op de telefoonnummers 455830; 451313, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

26 REACTIES

 1. Nadat ze alle tijd hebben gegeven aan de vogels om te onsnappen gaan de KPS zoeken met boefdraad formule. Een ding is zeker al die criminele benden worden door mannen geleid. Deze vrouw moet heel laag in de organisarie zijn om de schuld te nemen of vrouwen emancipatie in de criminaliteit loopt voor.


  Maak melding

 2. Klopt helemaal Ram Singh. Misschien bestsat die dame helemaal niet. Het volk op n dwaalspoor zrtten.
  Je kan ervan uitgaan. Deze wordt nooit gevonden. Nergens. Hup. Zaak in de doofpot dus.
  gemodereerd

 3. taurus zeg het maar , je weet het wel maar je durft het niet te zeggen , wat dacht je van bouta of zijn ndp boevenbende , en let wel veel chinese vrouwen hebben de touwtjes in handen


  Maak melding

 4. Dit is maar de top van de ijsberg. Heel Suriname en de hele ndp is in de wurggreep van de chinese maffia. Deze zijn naar Suriname gebracht door Henkie Herrenberg die visas voor Suriname verkocht voor eigen winst en versterkt door Ba Vene die de koelies wilde breken. Te joe kwekie worong a trong aboma.
  gemodereerd

 5. Als zij dit in China had gedaan, bij suggesties worden mensen in China zonder pardon opgesloten, of het integendeel is bewezen?
  Overal heb je Chinezen, ondernemers in heel Afrika zuid Amerika, maar sommigen zijn verkeerd bezig, zo als deze chinese vrouw ,deze mecouw is allang gevlogen, de onderzoek heeft maanden geduurd tot die tijd had zij kans gezien om te ontvluchten?of sommige onderzoekers wisten dat om haar tijdig te verwittigen en neem zij de benen zoals, boefie boefdraad?
  In Suriname gebeuren wel de laatste tijd veel criminaliteit, drie mannen in een auto gekneveld en lijkt wel levend verbrand,dit 100 procent te maken met de drugs vangst in het achterland van Suriname, er doen de ronde dat de moordenaar bouta degelijke iets mee te maken heeft, bouta is een geboren crimineel, aan sommige ambtenaren wil zeggen, mond dicht zolang het onderzoek loop, bouta is een drugs crimineel dat weet iedereen, recent nog zware wapens gestolen uit de kazerne, deze vloek moet gewoon opgesloten worden, de vloek van Suriname,


  Maak melding

 6. Ga haar maar zoeken tussen de 1,zoveel miljard chinezen. Deze smokkel kan niet zonder corrupte surinaamse ambtenaren. Begin daar op te schonen. Sukkels
  gemodereerd

 7. Het is een schande dit gebeurt al jaren sinds de tijd van bouterse en heden en nu pas ontdekken ze de hele Surinaamse regering inclusief de vorige was en is een grote nul om deze redenen is het volk verarmd Surinaamse beleidmakers zijn de grootste idioten er is nog meer gaande maar ze blijven nog steeds slapen en niet alleen de regering burgers werken ook mee aan deze toestanden zo komen wij nooit nooit vooruit nog steeds word onze oerwoud vernietigd door onze eigen bevolking men weet wat gaande is en geeft het niet door omdat ze ook mee profiteren


  Maak melding

 8. Ik ben bang dat deze vrouw een facelift zal ondergaan zodat ze nooit meer herkend zal worden.
  Ook zit er meer achter, omdat het hout naar China gaat.


  Maak melding

 9. De tenlastelegging van de PG omvat een waslijst aan beschuldigingen aan het adres van deze vrouw. Maar zij zal niet de enige zijn die aangeklaagd dient teceorden. Zij zal wel de exportdocumenten op haar naam hebben staan maar bij het hele voortraject tot en met de laatste stempel van de douane zullen Surinamers betrokken zijn. We kunnen ook aannemen dat ook leden uit het selecte gezelschap Friends & Family en het O.M. betrokken zijn. Het zal me ook niet verbazen als de verwaarde Ludwig van Mulier en de infantiele Paul Middellijn de NDP erbij slepen en beweren dat deze partij erbij betrokken is.


  Maak melding

 10. IRA één facelift?? Bij een Chinese vrouw hoe dan ???Chinezen lijken op elkaar.je kan ook geen facelift
  Van een marons vrouw aan haar geven,dat klopt dan weer niet met haar figuur.ze heeft geen bakadjari.


  Maak melding

 11. De regering zou zo snel als mogelijk, Suriname en zichzelf moeten ontdoen van de grote invloedssfeer, die de Chinese autoriteiten bezig zijn uit te oefenen op Suriname. Het “zogenoemd schenken” van “leningen”, “goederen” en wat dies meer. Op die manier zijn ze langzaam bezig om Suriname onder hun beheer te krijgen. Zie maar hoeveel lande in Africa bijvoorbeeld, onder het juk van China zitten. Ik zou wensen dat er een Surinaamse regering de “ballen” had om de nu in Suriname verblijvende Chinezen met dibieuze verblijfsvergunningen, direct het land uit te wijzen. Ze komen allemaal hiernaartoe in opdracht van Peking, om zoveel mogelijk zich eigendommen te verschaffen en het land leeg te “roven”, ondeugdelijke spullen te verkopen. Zie maar de talloze branden van huis en haard. Dat komt gewoon door de ondeugdelijke elektrisch apparatuur en installatie goederen, zoals ventilatoren, stopcontacten, machinerien en al dat soort “ongekeurde spullen, die NIET voldoen aan Internationale normen voor veilig gebruik. Hebben we allemaal te danken door de ex-president?moordenaar, drugshandelaar en massamoordenaar, die tien jaren lang zijn zakken en die van familie en vrienden heeft gespekt door middel van corruptie en omkopingen. Suriname heeft nog een lange weg te gaan om werkelijk “ONAFHANKELIJK’ te zijn, zonder bemoeienis van welk land dan ook. Tot nu toe hebben alle opeenvolgende regeringen van Suriname, van de voorgehouden “HONINGPOT” van China geproeft en genoten.


  Maak melding

 12. robg , jij leest het verhaal niet goed nietsweter, die chinese vrouw is al een aantal jaren hier actief wat elegaal hout betreft , en wie denk je wie die vrouw toestemming heeft gegeven voor dit elegaal hout te verschepen , , ja hoor robg jou baasje bouta, en weer houdt je je rattenpootjes voor je rattenogen, en weer zeg je ik heb niets gezien, , je zal nu ook wel ratten spleetogenjes hebben en het is makelijk om deze regering de schuld te geven , , jij bent nog gewoon een paars ratje en telkens zegt , , ikke niet hoor snik snik , maar hij deed het
  robg vreet je eigen stinkende rattenstaart op , en wel optijd een boertje laten he, zo is ie braaf terug in het riool stinkende rat


  Maak melding

 13. Maak je borst maar nat, na de zondvloed, gevolgd door overstromingen en dambreuken in China, kunnen we er donder op zeggen dat er een grote stroom mensen vanuit China, richting Suriname, op gang zal komen. Die moeten goed gescreened worden door de Surinaamse overheid. Tegen hardwerkende, vriendelijke mensen als onze oude Chinese Sranan man hebben we geen bezwaar, maar hebberige, onbeschofte, houtsmokkelende, jaguars dodende ellendelingen, mogen in China blijven en overstroomd worden, wat mij betreft.


  Maak melding

 14. djaja, ben jij nieuw hier , je bent zeker net uitgescheten door die paarse rat robg he , je zal wel net zo stinken als die chinese vrouw die in contact is geweest met de stinkende rovers bende ndp , , en nog wat als jij een boutist bent ben je geen Surinamer, dus donderstraal maar weer lekker op en kruip terug in robg kont


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.