Automobiliste negeert stopbord: 3 gewonden en kapotte schutting na aanrijding

18
Automobilist negeert stopbord: 3 gewonden en kapotte schutting

Bij een aanrijding op de kruising van de L’Hermitageweg en de Riekelaan in Suriname, vond vanmorgen een zware aanrijding tussen twee auto’s plaats. Dit ongeval gebeurde nadat een automobiliste een stopbord negeerde.

De bestuurder van het wit gelakt voertuig reed over de Albertlaan gaande richting de Riekelaan. Het zwart gelakte voertuig reed over de L’Hermitageweg, waarbij de bestuurster het stopbord om op de kruising te stoppen negeerde, met de aanrijding als gevolg.

De bestuurder van het wit gelakte voertuig klaagde van pijn aan zijn rechterschouder. Er werd meer dan een half uur gewacht op de politie. Uiteindelijk werden een man en twee minderjarige kinderen afgevoerd met de ambulance.

De veroorzaakster werd naar het bureau afgevoerd in verband met het verdere onderzoek. Het is nog onduidelijk of ze wel bevoegd was een voertuig te besturen.

De bewoner die op kruising woont klaagt al jaren over de situatie op de kruising. Ondanks er een stopbord op de kruising staat blijft het gevaarlijk. Het is de zoveelste keer dat de schutting het moet ontgelden, zegt de bewoner aan Waterkant.Net. Op de verzekeringsmaatschappij zal zeker maanden gewacht moeten worden, om de schutting te laten herstellen.

18 REACTIES

 1. De verzekeringsmaatschappij wil alleen snel geld ontvangen en geld uitgeven duurt maanden.
  gemodereerd

 2. 1. Auto over de kop nadat andere bestuurder geen voorrang gaf
  2. Automobiliste negeert stopbord: 3 gewonden en kapotte schutting na aanrijding
  De nieuwe week goed begonnen in SU.


  Maak melding

 3. Mevr die op de hoek woont, ht beste is dat u verhuist voordat iemand ht in zijn/haar hoofd haalt om in uw slaapkamer te komen parkeren.


  Maak melding

 4. gracht voor je schutting laten graven
  want dat vinden auto’s ook lekker op zn tijd
  met het ruggetje in het water liggen


  Maak melding

 5. 🤣😂Het blijft lachen met achterlijke onbevoegde bestuurders, die de weg als een racebaan gebruiken, en ook de verkeersregels niet kennen, of☝ die er schijt aan hebben. Misschien wel een rijbewijs gekocht of er helemaal geen hebben is vaak aan de orde. 🤔😁 Maar lekker voor ze, tenminste weer een paar voertuigen minder op de weg🤣👍 uhm voorlopig dan😏.


  Maak melding

 6. Opper Surinamers

  Ik Hoop Dat Er Iemand Is Die Al Dit Soort Taferelen Door Speelt Aan De Minister Van Politie En Verkeer Die Jonge Kennth Amoksie. Is Een Bewezen Feit Dat Nix Deze Mafkees Interesseert Hij Maak Zich Nergens Druk Om.

  Deze Minister Van Politie En Verkeer Heeft Maar 1 Dag Taak Dat Is Zoveel Als Mogelijk Pimba Kwak En Podosirie Eten Verder Heeft Die Lak Aan Alles En Idereen


  Maak melding

 7. Het ligt aan slecht onderhouden wegen. Er is nauwelijks grip op de weg om een goede rembaan te verkorten en op tijd tot stilstand te komen. Het asvalt is GLAD, HOBBELIG en er zijn KRATERS in de weg. MINI-STER OW nogmaals doe je werk of ga naar HUIS.


  Maak melding

 8. Het zijn weer de vrouwen. Achter de aanrecht komen ze beter tot hun recht!!!
  gemodereerd

 9. spuit 11 jij leest het verhaal niet he paarse klojo , de veroorzaker negeerde de stopbord , en maak je mede paarse ratten maar wijs dat het aan het asfalt ligt , als die klojo gewoon gestopt was zoals het moet bij een stopbord was dit ongeval niet gebeurd , maar nee volspeed de kruising over , stel als daar stoplichten stonden dan had die klojo ook gewoon door rood gereden he spuit 11 , en jij geeft de minister van OW telkens de schuld van een aanrijding , of eenzijdige aanrijding , is het jou fout niet , krab maar eens achter je oren en ga dan naar huis en m.b. gaf al een voorbeeld


  Maak melding

 10. Ondanks dat de veroorzaakster geen voorrang gegeven zou hebben kun je toch duidelijk uit de foto’s uitmaken dat er met Hoge snelheid is gereden.
  Hoezo weet men niet of ze gemachtigd was om de Auto te besturen?
  Die bewoner of bewoonster moet een Ijzeren Paal van doorsnee 50 cm op het hoek van haar schutting plaatsen die minimaal 2 meter lang lang moet zijn en ruim 1 meter het grond
  Wedden dat de meeste bestuurders die maling aan de ‘snelheid hebben de regels stipt zullen volgen


  Maak melding

 11. De minister van justitie is gewoon een waardeloze figuur hij zit maar op zijn droge reet te nixen hij is geen minister waard nu
  gemodereerd

 12. Met of zonder rijbewijs, ze kunnen gewoon niet rijden, stelletje rand debielen!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.