VIDEO: Chinezen in Suriname laten zich massaal vaccineren met Sinopharm vaccin

21
Officiële lancering vaccinatiecampagne met Chinees Sinopharm vaccin

Ruim 3.000 mensen in Suriname, voornamelijk Chinezen, hebben zich de afgelopen dagen laten vaccineren tijdens de ‘soft launch’ van de vaccinatiecampagne met het ‘eigen’ Chinese Sinopharm coronavaccin. Vanmorgen was de officiële lancering van de vaccinatiecampagne in het Politie Opleidingscentrum (POC).

Suriname heeft vorige maand 100.000 doses van het Chinese vaccin cadeau gekregen van de Volksrepubliek China. Veel Chinezen in Suriname hebben gewacht met vaccineren, totdat dit vaccin beschikbaar was. Dit vanwege de goede ervaring die hun vrienden en familieleden in China hiermee hebben gehad.

Sinopharm is een Chinees coronavaccin van staatsbedrijf Sinopharm. Het is begin mei dit jaar door de gezondheidsorganisatie WHO goedgekeurd voor wereldwijd gebruik. 

Ruim 6.000 Chinezen in Suriname hebben zich laten registeren voor vaccinatie met Sinopharm. Daarvan heeft ruim een vierde de Surinaamse nationaliteit. 

Vanmorgen stond er een lange rij bij het POC:

21 REACTIES

 1. Geen wonder dat ze allemaal gaan voor Sinopharm. De meeste (die niet de Surinaamse nationaliteit hebben), zijn door hun land in staat gesteld om elders een toekomst op te bouwen en hun verdiende centen te gebruiken om de aangegane schuld af te lossen. Ik zal misschien tzt ook voor Sinopharm kiezen want met mijn naam maak ik aanspraak op een vaccin uit het land van mijn opa.


  Maak melding

 2. Zelfs met covid-19 vaccins wordt etniciteit bedreven.
  De NDP heeft met het Sinopharm vaccin zelfs politiek willen bedrijven.
  Diep treurig. Dit kan en gebeurt alleen in Suriname.


  Maak melding

 3. Sammy the Queen, yu keskesi yu, je opa was dus de eigenasr van winkel.Chin÷Pan-See noh? Ik heb gehoord dat die winkel niet meer bestaat en dat je opa nu van zijn pensioen geniet in de Paramaribo Zoo. Elke Surinamer, met of zonder Chinese naam wordt gratis met sinopharm gevaccineerd als hij zich aanmeldt.


  Maak melding

 4. Libi den Chinesi. Ze vertrouwen erin omdat hun families in China het ook hebben genomen. Misschien zit er een speciale microchip in, dalijk gaan niet-Chinezen plotseling Mandarijn of Kantonees spreken en hun naam veranderen.
  Maak alvast kennis met Mi Kap-Yu, Yang Fu-Ru, Mo Cho-Mei, Fu Ru-Mang

  Is maar een gekke complot theorie…


  Maak melding

 5. Afwachten of deze vaccin aanslaat de vorige was een ramp, china moest toen helemaal opnieuw beginnen met vsccineren.
  Over hoeveel besmettingen er dagelijks zijn hoor je niets, laat staan hoeveel doden er waren en hoeveel er dagelijks dood gaan.
  De chinezen die gedumpt worden in Suriname zijn meestal ongeletterde chinezen .


  Maak melding

 6. Tja, mn grootvader was China, mn moeder half China, ik srananman en hen gewoon astrazeneca genomen en inmiddels volledig gevaccineerd. Bij de boosterprik zal ik voor de variatie, de China vaccin nemen.
  De Chinezen zijn wat sat betreft eendrachtig en vallen hun land niet af. Gaan op de ervaringen van hun landgenoten.
  Wij hier lullen en maken anderen bang om zich te laten vaccineren. ASTRAZENECA zou afgekeurd zijn en daarom kregen we deze can Nederland, het is gevaarlijk en allerlei bullshit verhalen.
  Mensen, luister niet naar anderen, luister naar jezelf en beslis wat je wilt.
  Doe het vooral voor jezelf en je vrijheid in het verschiet.


  Maak melding

 7. De Chinezen weten wat zij willen. Surinamers zijn afwachtend en argwanend, daarom gaan heel veel dagelijks de pijp uit. Ik adviseer U zich te laten vaccineren. Heb beide prikken al gehad en ben twee maanden verder zonder een klacht. Dus…doe niet dom..kies voor jezelf.


  Maak melding

 8. Wie al gevaccineerd is blij maar velen kunnen dat niet meer navertellen jullie lullen wees blij dat jullie nog leven jonge vrouw laat pas het leven klein kind achter gelaten zelfde dag van de vaccinatie ziek geworden in het ziekenhuis terecht gekomen zogenaamd aan covid overleden iemand die springlevend was maar moest van de werkgever gaan vaccineren wat blijkt 8 weken zwanger wat voor kaulo leggen jullie hier uit. Wat niet publiekelijk gemaakt wordt maar in de doofpot achteraf was het toch geen covid dode gewoon een vergissing zonder onderzoek wat er zou kunnen zijn want je mag iemand niet vaccineren die zwanger is .mmp


  Maak melding

 9. Geschreven door een hoogleraar aan de Nyenrode Universiteit in Nederland…

  En ik ben maar een gekke complottheorist…

  =========
  De COVID-19-crisis is een actuele real-life case van de door Klaus Schwab gewenste toekomstige maatschappelijke wereldorde, waarin internationale organisaties de regie nemen. In februari 2020 meldde de World Health Organization dat in Wuhan een uiterst dodelijk en besmettelijk virus de wereld zou overspoelen’.[14]

  De World Economic Forum heeft de pandemie vervolgens aangegrepen om The Great Reset te versnellen. De corporate-states profiteren van de maatregelen door een verkoopexplosie van vaccins en testen, omzetrecords bij digitale technologiebedrijven en hoge rendementen van globale investeerders en beleggers.
  ========

  Bron: spectator.clingendael.org/nl/publicatie/hoe-great-de-great-reset-van-world-economic-forum#


  Maak melding

 10. De chinezen zijn verplicht door de communistiese partij van china deze vaccin te nemen, ander komen er vergeldingmaatregelen tegen hun en hun family in China. De sinopharm is minder effectief en zelfs dodelijker, zoals in een groep van 30 Indonesiese doctors 20 kwamen te overlijden na de vaccinatie.


  Maak melding

 11. @Ramsingh niet 20 artsen zijn komen te overlijden in Indonesië, maar 40 artsen heb ik gelezen. In Engeland zijn miljoenen geprikt met Astra Zenica. De medische wereld heeft nooit ontkend dat er geen doden kunnen vallen bij het vaccineren. 1 op de 100.000 wel.
  Bullshit allemaal met een groep mensen die vertellen dat er in een chip zit in de vaccin.


  Maak melding

 12. Die mevrouw op de foto, is niet bang voor de vaccinatie, ze zit daar, omdat ze vertrouwen heeft en weet dat haar leven verlengd kan worden door de ontwikkelingen van medicatie.
  Ze lijkt eerder angstig te zijn voor de prik.

  Vrijheid, is ook een begrip.


  Maak melding

 13. Neyenrode is voor economisten in de dop ze weten daar niet eens hoe paracetamol werkt wel hoe het verkoopt.
  @Henkes: neen mijn Opa zijn winkel was die ene waar jouw oma zich voor een hamtaw liet uitwonen de naam was vroeger Yu Ma Pang Pang en heet nu Long Kong Pakket Foe Soso.


  Maak melding

 14. =========
  Bullshit allemaal met een groep mensen die vertellen dat er in een chip zit in de vaccin.
  ==========

  Ik beweer niet dat het zo is. Maar als je kijkt wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van nano technologie, dat deeltjes kleiner dan een haartje al bestaan met die tech. Dan is het niet onmogelijk.

  Overigens wordt nano technologie ook op grote schaal toepast in de voedingsindustrie. Zoek het maar op. Gaat dan niet om robots in je voeding maar meer om chemische processen.


  Maak melding

 15. Sammy the Queen, je Chinese opa moet de stomste Chinees ooit zijn geweest, nog stommer dan het achtereind van een Chim-Pan-See, om uitgerekend in Suriname zijn winkel de naam van Yu Ma Pang Pang en Long Kong Pakket Foe Soso te geven en dan te denken dat zijn onderneming een succes zou zijn.


  Maak melding

 16. Vaccin gratis voor eigen chinese volk in ruil voor 200 illegale container hardhout uit het binnenland…op factuur 20 containers…oprotten die mpp chinezen…nooit goed,net als Joden….uitzuigers…en wie pienaard…Surinamers….Chinesen worden rijker…oprotten
  gemodereerd

 17. Henkes! Het zou je verbazen hoe goed hhij was en hij stuurde alle zonen met zijn schoonmaaksters verwekt voor het 2e jaar naar China voor een behoorlijke opvoeding.Jij komt misschien zakelik dagelijks 1 van ze tegen want ze hebben allen een top beroep en onderneming.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.