Vlotte start drive-thru en walk-in vaccinatie prikdag in Nickerie

8
Vlotte start drive-thru en walk-in vaccinatie prikdag in Nickerie

De drive-thru prikdag Nickerie is hedenmorgen om precies 09.00u vlot gestart. Ruim voor de tijd stonden er reeds tal van voertuigen met burgers te wachten op een prik.

Het startsein werd gegeven door burgermoeder Senrita Gobardhan, die na haar toespraak de eerste temperatuur meting verrichte.

Los van de drive-thru zijn ook vele burgers aanwezig bij het walk-in gedeelte van deze uitgebreide Covid-19 vaccinatie prikdag in Nickerie.

Zij die nog willen aansluiten kunnen dat nog volop doen.


8 REACTIES

 1. Wij hebben toch een total lockdown, ik snap er niks meer van. Je mag niet op straat , maar voor een prik mag dat wel. Zal Corona dan afwezig zijn!!!!!


  Maak melding

 2. pony jij bent ongeschoold en daarom snapt jij het niet , en jij kunt niet lezen , je moet je aanmelden voor een prik en dat bewijs is ervoor dat je naar een prikpunt mag gaan , want verder kun je toch niets , alles is gesloten dus zit niet te mekkeren , en vandaag hadden toch ook jou boevenpartij de ndp een prikdag willen houden in ocer , en uitsluitend met dat chinese vaccin , en jou baasje je oppergod zal de eerste prik krijgen , , maar het was er nog niet en de minister heeft gezegd niemand kan een vaccin claimen , dus hebben die klote partij het uitgesteld , , 3 juli kan iedereen die w.b. nog wil zien naar ocer gaan en daarna gaat de fik er in , dus pony en alle paarse ratten , jullie worden dan verwacht daar


  Maak melding

 3. WAT, jij kan evenmin goed lezen, mijn reactie is algemeen, ook tegen de NDP. Jij bent ziek van de NDP, jij ziet in alles de NDP. Miet jezelf weten.


  Maak melding

 4. @Pony

  Je bent nu aan het zeiken om het zeiken.
  Als de mensen een mondkapje dragen en de afstand van 1,5 m in acht nemen, dan mogen zij de straat op voor het laten zetten van een vaccin. De mensen worden opgeroepen om zich te laten vaccineren. Let op ze worden niet verplicht.
  Of wil je dat men aan huis gaat vaccineren.

  Als je maar kunt afgeven op de huidige regering pas dan voel jij je gelukkig. Of gaat pas dan het eten dan je hebt genuttigd, verteren.


  Maak melding

 5. Zeiken jullie maar lekker af, jullie weten meer dan ik van Corona af zo te zien. Het gaat mij niet om het prikken, ik heb mijn bedenkingen voor de manier hoe dit alles geregeld is. De mensen gaan niet direct naar huis als zij hun prikje gehaald hebben. Ze blijven lekker op straat hangen, alles is zogenaamd gesloten. Wij hebben het over Corona, meer dan 500 doden inmiddels, vele families in de shit.

  Ariman, niet zo onbeschoft reageren, heb ik misschien aan je gezeten.

  Forza 2 juli 2021 At 18:04
  @Pony,
  Zeker een blonde Pony. Tjee hoe stom kun je zijn@@@
  Nee, een rode pony 🤮 hoe ezelachtig kun je zijn,

  Viyayarni 2 juli 2021 At 18:00
  @Pony
  Als je maar kunt afgeven op de huidige regering pas dan voel jij je gelukkig. Of gaat pas dan het eten dan je hebt genuttigd, verteren.@@
  Beiden, tevreden🤡🤣


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.