woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan gearresteerd voor stelen voedingsmiddelen uit winkel

Man gearresteerd voor stelen voedingsmiddelen uit winkel

-

Does Travel - naar Suriname

Een 59-jarige man is deze week in Paramaribo gearresteerd, omdat hij diverse voedingsmiddelen uit een winkel heeft gestolen. De politie trof tijdens een huiszoeking de gestolen voedingsmiddelen in de woning van de man aan.

De man bekende dat hij de spullen heeft gestolen. Zijn bedoeling was die voor zichzelf te gebruiken. Hij ging in de winkel en zag kans de spullen in een tas te verstoppen. Het gelukte hem de handelszaak te verlaten, zonder dat iemand hem doorhad.

Bij het nagaan van de camerabeelden ontdekte de winkelier de diefstal. Hij deed toen aangifte. De camerabeelden werden afgestaan aan de politie die toen begon om de verdachte op te sporen. De politie kwam erachter dat de 59-jarige man de diefstal had gepleegd. Zij hield hem aan.

De gestolen voedingsmiddelen ter waarde van SRD 700 werden in beslag genomen. Omdat de man bereid was SRD 700 te betalen aan de winkelier in Suriname, kreeg hij de voedingsmiddelen terug. De politie heeft hem na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. je steelt goederen met een waarde van 700 SRD , daarna wordt je aan gehouden en je betaald de winkelier die 700 SRD je krijgt die goederen en door de politie wordt je heengezonden , dus geen boete ofzo , als ze die man niet konden vinden dan was de winkelier 700 SRD armer toch


  Maak melding
 2. blijft diefstal
  maar goed diefstal in dit land is de normaalste zaak van de wereld
  tot op het hoogste niveau wordt dat gedaan zonder straffen

  forever a failed state


  Maak melding
 3. De mensen hebben ondersteuning nodig. Die meneer kon zich hebben aangemeld bij TFD van mevrouw Botse die van donateurs het nodige krijgt voor armlastigen en minderbedeelden. Goed van de Politie om die man heen te zenden na betaling, anders koste het de Staat nog meer aan onderhoud van hem.


  Maak melding
 4. Man steelt goederen ter waarde van 700 srd. Anderen hebben miljoenen gestolen en lopen nog vrij rond. En iemand die honger heeft wilt men opsluiten


  Maak melding
 5. De mensen zijn radeloos door de ellendige situatie in het land. De mensen worden in de maling genomen door de president die beweerd dat men 1000 SRD krijgt. In feite is dit een eenmalige aanvulling tot 1000 SRD voor mensen die een uitkering hebben zoals gepensioneerden. De mensen wordt een waardeloze wordt voorgehouden. Er wordt ook onderscheid gemaakt bij het verdelen van voedselpakketten. Voedselpakketten worden uitgedeeld aan mensen van wie bekend is dat zij gestemd hebben op de regeringspartijen. Je kan het letterlijk vergeten als niet bekend is op welke partij je heb gestemd.


  Maak melding
 6. Diefstal schuilt in ieder wezen of je nou mens bent of dier. Zelf in de aller rijkste landen stelen ze op hoog niveau. Dit heeft eigenlijk niets te maken met armoede. Geraffineerd stelen moet je kunnen bewijzen om te kunnen straffen. Gelukkig kennen de meeste landen democratie waar de rechter bepaald en niet het volk. Als je denkt dat men zwaar of zwaarder gestraft moet worden voor diefstal dan b.v. Voor moord,
  verhuis naar een moslimland. Sommige mensen maken er een hobby van. Deze meneer had wel geld, maar is toch gaan stelen. Waar is hoefdraad eigenlijk! Niet te vinden!


  Maak melding
 7. Je bent als mens zelf verantwoordelijk voor je bestaan en hebt in het leven de keus een armoedige leven te (blijven) lijden of een manier te vinden om op een eerlijke manier je bestaan op te bouwen.
  Dat laatste betekent vaak hard werken, hetzij voor een baas, hetzij voor jezelf.
  Er zijn ook lieden die het verdommen om te werken, maar wel alles gratis willen krijgen.
  Een regering zit er niet om jou (met gezond verstand, twee armen, twee benen) te onderhouden. Dat ze in moeilijke tijden ouderen, weeshuizen en minder bedeelden ondersteunen is een genereus gebaar en toont naaste liefde. In mijn jonge jaren in Su, ging ik vaak vissen en jagen (gewoon met de katapult) en kwam thuis met vis of gevogelte. Het is nooit in me opgekomen om te gaan stelen. In mijn optiek is dat gewoon een mentaliteitskwestie, want die is in de loop der jaren behoorlijk bergafwaarts gegaan.


  Maak melding
 8. Stelen komt juist meer voor in rijkere samenlevingen. In sommige samenlevingen weet men niet eens wat stelen is, omdat alles wat ze daar hebben van iedereen is en altijd met elkaar gedeeld wordt.


  Maak melding
 9. Op het stelen in Maleisie, Dubay, Turkye, Denemarken, Noorwegen (een paar voorbeeld van rijke landen) staan hoge straffen. In Suriname kun je met een paar miljoen dollar er vandoor gaan zonder dat iemand er wakker van ligt. In de loop der jaren is ook de kloof tussen arm en rijk steeds groter geworden wat de oorzaak is van het bergafwaarts gaan van de mentaliteit.


  Maak melding
 10. Je kan het betalen en toch ga je stelen!!!! Deze man leeft gewoon op luxe van anderen, omdat ik denk dat hij de spullen gewoon door gaat verkopen.

  Dit krijg je als jij je zelf niet verder gaat ontwikkelen en gewoon met je opleiding stopt. Ook het feit dat velen ook nooit gewerkt hebben en met de dag leven wat binnenkomt.
  Zie nu ook de jongeren die op hoeken en bij familieleden gaan chillen zonder te werken, maar wel dure auto’s rijden. Ze denken niet aan morgen.

  Voor deze mensen moet de overheid steeds gaan buigen::::: De hardwerkende moeten daarom meer gaan betalen voor deze groep die hun toekomst verpesten.


  Maak melding
 11. Geval van kruimeldiefstal. De Chinees zou die 700 srd heus niet gemist hebben als hij niet naar de beelden had gekeken. Toen hij de beelden zag, werd hij ongelukkig. Men zegt toch dat je niet teveel naar de tv moet kijken?


  Maak melding
 12. De winkelier was niet zo rancuneus en heeft gewoon alsnog het geld in ontvangst genomen.

  Met 700 srd kan je tegenwoordig ook niet veel meer kopen. Zelfs groente is belachlijk duur.


  Maak melding
 13. Wat krijgt je nu op dit ogenblik aan boodschappen voor een tegenwaarde van 700 SRD. ?????
  Een fles spijsolie kost al gauw 50 srd. Alles is zo duur in Suriname. Armoede heerst alom in het PARADIJS DIE BOUTERSE HEEFT ACHTERGELATEN. Zelf hebben de elite van de NDP miljoenen dollars verduisterd. Geen haan die ernaar kraait.
  Een arm persoon die beetje aan het proletarisch winkelen was, werd opgehaald door de politie. Hij heeft 700 srd betaald voor de boodschappen. Zijn laatste centen?????????
  Regering begin eens de grote dieven van het land binnen te halen. En begin bij de elite van paars. Begin om een goed voorbeeld te geven bij Adhin.


  Maak melding
 14. Ik vind deze oplossing prachtig uitgevoerd en ook een mooi voorbeeld voor onze bigi dagoes. Grote honden van Suriname: kom tot inkeer en betaal al de achterovergedrukte bedragen netjes terug en voorkom strafvervolging. Als een kleine man, die voor sed 700 aan boodschappen steelt om zijn honger te stillen (tegenwaarde 35 euro’s) dan is het terugbetalen van die miljoenen achterovergedrukte gelden toch geen probleem?
  hoefdraad etc; geef het goede voorbeeld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES