Vrouw op straat beroofd van 10 SRD

25
srd-10-biljet-geld-suriname

Een rover heeft dinsdag aan de Verlengde Gemenelandsweg in Suriname, niet geschroomd om de laatste 10 SRD die een vrouw (51) nog bij zich had, te roven. Hij maakte het geld, een mobiele telefoon en een identiteitskaart die in haar tas waren buit.

De vrouw liep niets vermoedend over straat. De crimineel liep haar tegemoet en maakte haar tas met het geld en de overige spullen afhandig. Hij rende vervolgens naar een terrein, waar een gebouw in aanbouw staat. Vandaar zou hij verder zijn gevlucht. De vrouw liep geen letsel op.

Toen de Surinaamse politie naar de plaats ging voor een onderzoek, beschreef het slachtoffer de dader als een forsgebouwde man die een witte trui en blauwe korte broek aanhad.

De politie heeft de aangifte van de vrouw opgenomen. De roofverdachte wordt nog opgespoord. 


25 REACTIES

 1. dit keer moet ik je gelijk geven boes..
  te triest voor woorden dit
  en wat kan je tegenwoordig nog kopen voor 10srd???


  Maak melding

 2. Mensen En Mensen Kinderen

  Zodra Armoede In Een Land Toeneemt Gaat De Creminaliteit Stijgen
  Iemand In Noot Doet Rare Sprongen.

  Ik Vindt Het Jammer Dat Men Een Klootzak Als Kennth Amoksie Op Zo Een Belangrijke Post Geplaats Heeft. Maar Goed Time Will Tell


  Maak melding

 3. Ja, maar, die arme dief kon toch ook niet weten dat er maar 10 srd in haar tas zat? Voor hetzelfde geld was zij de buitenvrouw van een of andere Moni Ezel of ex-bankrover uit het Binnenland en zaten er 6 gouden staven in haar tas.


  Maak melding

 4. Hm, een fors gebouwde man? Sang, boefdraad is laaggevallen. Van miljarden roof naar 10 srd?
  Back to the topic: heel erg wat die vrouw is overkomen. Ze moeten zijn vingers afsnijden.


  Maak melding

 5. De daad is niet goed te keuren. De pers geeft een heel andere indruk van de dief.
  De dief kon niet weten dat er slechts srd 10, in de tas zat. De dief heeft een tas gegrist waarin een I’d, een mobiele telef en slechts srd 10, in zat. Ik heb de indruk dat bestrijding van criminaliteit een lage prioriteit heeft. Heel triest.


  Maak melding

 6. Het klopt dat de domme massa de regering de schuld geeft van alle ellende maar niet ziet dat het de vloek van 10 jaar bouta is. Tijdens zijn wanbewind werden de aantallen roofovervallen, berovingen, drankmisbruik, huisuitzettingen, daklozen, kappartijen, zeldodingen niet aangepakt en rijzen de huidige regering boven het hoofd. Om maar niet te spreken over de beloftes 2e Dubai en flyovers die nooit waargemaakt zijn.


  Maak melding

 7. Idd, daar heb het orakel van ocer en leonsberg weer. Gaaap.
  PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE?
  De grootste vloek van Su vanaf de onafhankelijkheid is jouw lijder opa D. EN DAT IS EEN FEIT EN WAARHEID.
  Herhaling is het beste. Want mensen zijn gauw vergeetachtig.
  Die dief had op leonsberg en bij ocer én bij die paarse criminele boevenbende in hun gigantische villa’s moeten gaan stelen en niet van die arme vrouw.


  Maak melding

 8. Het gevolg van 10 jaar verarming onder de NDP. Nu hebben de mensen echt niks, ze hebben ook niks geleerd in die 10 jaar, want ja, baas zou voor alles zorgen.
  Het land is gewoonweg failliet en als je nog meer gaat lenen, dan komt het land in handen van buitenlanders (China, investeringsgroepen).
  Dus er blijft niks anders over dan bezuinigen, de financiën gezond maken. Dat gaat heus wel velen oijn doen. Maar dan had je ook geen ezel moeten wezen door voor de 2e keer op de NDP te stemmen.
  Iedereen – behalve RobG – had gewaarschuwd dat dit zou gebeuren als de NDP er nog eens 5 jaar bij zou krijgen, maar de eigenwijze Surinamer – die zichzelf op zowat alle vlakken als professor beschouwt – wilde toch nog 5 jaar het fundament dat al gelegd was voor armoede, verder verstevigen. Dan komt boontje om zijn loontje.
  Santokhi de schuld geven is dan ook alleen voor de ezels weggelegd.


  Maak melding

 9. RobG, zal iedereen, zoals zijn onderwijzers, zijn priesters, zijn Akela en psyciaters de schuld geven dat hij een freak of nature is, maar hij vergeet de genetische opbouw, die hij van zijn vader en moeder meegekregen heeft bij de conceptie te vermelden. M.a.w. hij geeft de mensen, die zijn defecten proberen bij te schaven, de schuld dat hij een misbaksel is, maar vergeet de bron van zijn ellendig bestaan te noemen. Zo ook de huidige president en regering de schuld geven van alles wat mis is in Suriname, terwijl hij voor het gemak de enorme bijdrage, die massamoordenaar DiDiBri en zijn regering geleverd hebben, vergeet


  Maak melding

 10. 10 jaar bouta
  en wie had de leiding van het justitiele apparaat toen??
  santokhi dus
  en waarom is santokhi niet verder gegaan met hoe hij bezig was in 2010?
  waarom is zijn werkwijze opeens veranderd onder het pleesidentschap van bouta?
  en waarom is het onder zijn leiding zo’n corrupte bende geworden
  dat bouta de vloek van suriname is dat weet iedereen nu wel.
  maar kijk even verder dan je neus lang is?
  want er kloppen wel meer dingen niet….. en daar zit santokhi ook bij


  Maak melding

 11. Jammer dat wy elkaar dit aan doen , en altydt een zondebok weten aan tewyzen ,inplaats om naar ons eigen gedrag tekyken en elkaar op aanspreken, het altydt de schuldt van de blanke man, of de vorige bewoner of van oom of tante, ligt nooit by je zelf, gaan jullie zodoor
  Dan komt het van zelf goedt.


  Maak melding

 12. Dzb, u bent in de war. Santhoki was TOT 2010 minister van juspol olv president venetiaan. Opa D had zijn eigen loopjongens van 2010 tot 2020.
  Dus zoek dat maar op. We worden geen paarse pinokio.


  Maak melding

 13. Na een jaar continu klagen over de vorige regering blijkt de regering Santokhi geen antwoord te hebben voor de problemen van het land. Het blijft maar bij bla, bla ,bla, bla, bla, en niets blijft uit te komen. Niets van Santokhi klopt. Op de ministeries gaat alles ook mis. Het gaat van kwaad tot erger. Na een jaar regering Santokhi spreekt men in Suriname van de misleider Santokhi. De diaspora is bang om haar geld in Suriname te investeren waar de aasgieren op de loer liggen. Vanaf deze regering aan het bewind is gekomen is er een vloek over het land. Het is een grote chaos. Iedereen probeert te overleven. Nette burgers worden rovers om te kunnen overleven.


  Maak melding

 14. Orakel uit ocer en leonsberg. Je lult. Volg nu maar DNA vergadering live. Dan zie je hoe er wordt geprobeerd om Suriname uit de paarse stront te halen. Jouw seniele baviaan EN verkrachter van Suriname opa D heeft Su tot een junkenstatus gedegradeerd en NU moeten anderen het herstellen. Je bent net bobo parmessar.
  Geef antwoord op de vraag PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE jo paarse djamoe. Nog steeds wachten we daarop.


  Maak melding

 15. @RobG
  Beter houd jij je mond en zet je jezelf niet zo voor schut! Volg inderdaad de DNA vergaderingen goed dan hoor je wat Bouta en kornuiten hebben uitgevoerd in 10 jaar tijd! Adhin, Bouva,Parmessar en die ene Chinees op wie zijn naam ik even niet kan komen, die 4 musketiers zijn stuk voor stuk intelligente mannen met hersentjes als een garnaal als het komt op verantwoording afleggen voor het wanbeleid van de NDP!
  Men draait dan om de feiten heen en verwacht van de regering dat ze met een toverstok met geld kunnen zwaaien….
  Écht een walgelijk stelletje boeven zijn het, nog heel zacht uitgedrukt! Grote mond hebbende en door interviews op radio en tv de samenleving opstoken en tot protesten uitlokken! Het minder ontwikkelde deel van de samenleving trapt er ook nog in! Écht triest! Ben niet overal mee eens wat Santokhi doet maar hij doet in elk geval met zijn team zijn uiterste best om SU te redden en de economie weer gezond te maken en dit zonder corruptie! Er moet helaas nog heel wat corruptie bij politie én rechters worden opgeruimd maar dat komt vanzelf wel aan het licht! Steun deze regering en kom met goede oplossingen in plaats met voortdurend kritiek te leveren …. ( @RobG)


  Maak melding

 16. Om de criminaliteit goed aan te kunnen pakken, en om akkoorden te kunnen bereiken bij de schuldsanering en om de juiste waarden en normen weer enigzins terug te krijgen is het van groot belang dat de vernietigers van land en volk ontmanteld en berecht worden !

  Het hele volk eist, roept en wordt ongeduldig ! Iedereen weet nu wel wie er voor alle ellende hebben gezorgd. De regering Santo. / B. komt wel met beschuldigingen en bewijzen maar niet met arrestaties.
  Niet alleen Hoefdraad is gevlucht ook Buysee, Putter e.a. En hoe zit het met de andere corrupte familie en vrienden van de Bouta bende ?
  Het volk wilt weten wat daar aan wordt gedaan en wat is de stand van zaken !
  Zijn rekeningen en bezittingen al geblokkeerd, etc ?

  De regering Santo. / B. is bijna 1 jaar aan het regeren. Ze hebben weliswaar al veel gedaan maar laten de grootste criminelen vrij.
  Waar zijn de PG en het OM meebezig ?
  Waarom duurt het zolang ?

  Ook voor de schuldeisers en de schuldsanering is het van belang om duidelijk te maken dat deze regering een No Nonsens regering is !

  Ontmantel het crimineel kartel en berecht ze !

  Wij willen duidelijkheid !
  Wij willen gerechtigheid !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 17. helemaal mee eens para
  en alle gelden of materieele zaken die vrijkomen aanwenden ten goede van het land
  dat kan nog weleens een aardige duit zijn
  maar hoe langer santokhi wacht, des te minder zal het zijn


  Maak melding

 18. robg de poepsnuiver van bouta is helemaal high geworden van de drugs en alcohol resten in bouta’s stront en hij ziet alles vliegen , robje jij geeft deze regering en in het bijzonder de VHP de schuld van alles , zo wazig ziet je alles , is deze rover opgeleid door Santokhi om een vrouw te beroven , neen smeerlap , deze boef is opgeleid in ocer om te stelen en de meesters waren bouta en boefdraad , want die weten ook niets beter dan stelen , robje die drugs en alcohol zal je enige hersencel die je nog hebt fataal worden en misschien word covid wel vriend van drugs en alcohol


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.