Dief steelt wijn uit Cabana’s te Waka Pasi

6
'Palmentuin Waka Pasi is één grote belangenverstrengeling'

Leden van de Recherche van Paramaribo hebben op donderdag 10 juni de 36-jarige Milton D. tijdens surveillance werkzaamheden aan de Wilhelminastraat aangehouden. De verdachte Milton die een bekende van de politie is en zich meermalen schuldig heeft gemaakt aan verschillende inbraken, was op dat moment bezig vanuit een taxi goederen uit te laden meldt het Korps Politie Suriname.

Het vermoeden rees bij de rechercheurs op dat zijn handeling geen zuivere koffie was. Op de verdachte werd aangetroffen en in beslag genomen een doos inhoudende verschillende wijnsoorten. Na gerechercheerd te hebben, bleek Milton in één van de Cabana’s te Waka Pasi te hebben ingebroken.

Milton ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd en verklaarde aan de wetsdienaren dat hij de wijnsoorten bij een Cubaan had gekocht. Hij plaatste de doos bij Waka Pasi, waarna hij met een taxi de doos met wijnsoorten ophaalde.

De eigenaar van de Cabana deed van de inbraak aangifte op het politiebureau Centrum. De aangever verklaarde dat er nog enkele goederen zijn weg genomen. Deze goederen zijn echter nog niet achterhaald. Hangende het onderzoek zijn de in beslag genomen wijnsoorten nog niet afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Milton door de politie in verzekering gesteld meldt KPS.


6 REACTIES

 1. te wijn e foeroe na waka-pasie, loekoe foe Milton D. bekasi teng no de foe lasie.
  fos joe denki en wijn serie foe dringie nanga mekie prisirie. A switie en moro boengkopo dang parbo birie..


  Maak melding

 2. Over Waka Pasi gesproken. Hm, is er al iets gedaan daarmee? Met het stichtingsbestuur olv opa D zijn vrouw en dikke nerkust? Waar gaan de opbrengsten van de verhuur van de cabanas naartoe?
  Waka Pasi is gemaakt met schenkingsgelden AAN het surinaams volk. Dus aanpakken die paarse criminele boevenbende van ocer en leonsberg.
  Back to the topic: dure dief.


  Maak melding

 3. Latour Posse 17 juni 2021 At 10:44
  Als er ooit een onderzoek heeft plaatsgevonden, is het rapport in de doofpot verdwenen en zal onderdeel zijn geweest van het bekende gesprek…


  Maak melding

 4. Er zijn zoveel onderzoeken gaande over ongeregeldheden, corruptie, machtsmisbruik en politieke criminaliteit, maar na verloop van tijd hoor je er niks meer van !

  Hoe zit het nu met Ingrid B. – W. en de corruptie bij Waka Pasi ?
  En hoe zit het met Ashwin Aloedin en de valsheid in geschrifte, diefstal en vernieling, etc.
  En hoe zit het met dat gratis uitkering voor Peggy en Wouter Bouterse terwijl het volk in de rij moet staan voor basisgoederen ?
  Etc. Etc. Etc.

  Wij willen gerechtigheid !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.