Vrouw aan handen en voeten gebonden bij overval in woning

3
politie-eenheden-assistentie-op-plaats-delict

Drie rovers hebben een vrouw vanochtend rond 03.30 uur in haar woning in Paramaribo aan haar handen en voeten vastgebonden om te kunnen beroven. Zij propten een lapje in haar mond en haalden het huis overhoop. Zij maakten een telefoon, geld en sieraden buit.

De vrouw in Suriname moest doodsangsten doorstaan want zij was bang dat de mannen haar iets zouden aandoen. Zij sliep toen de rovers het pand binnendrongen. Zij bedreigden haar en bonden haar meteen vast. Er werd een lapje in haar mond gepropt zodat zij niet kon gillen.

De criminelen forceerden een raam om het pand binnen te dringen maar verlieten via de deur de plaats. Toen het slachtoffer niets meer hoorde van de rovers, kroop zij naar de voordeur. Zij wist het lapje uit haar mond te krijgen waarna zij om hulp riep. Buren hebben haar hulp geboden. De vrouw klaagde van pijn en werd gebracht voor medische behandeling.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De rovers zijn voortvluchtig. 


3 REACTIES

  1. Niets te maken met NDP hoor.Suriname begon met die vreemdelingen te bemoeien vandaar die vloek.Hevige voodoo is in het land aangekomen.Ding trong wiesiemang.


    Maak melding

  2. Suriname is totaal veranderd door al die (legale en illegale) buitenlanders.
    Rasisjes Venetiaan en Bouterse hebben hard geprobeerd de etnische balans in Suriname in het voordeel van de kaffries te doen doorslaan door veel zwarten te importeren uit het Caraïbisch gebied en Brazilië. Helaas, dit waren kwalitatief de laagste zwartlieden. Het wrange is dat de oorspronkelijke zwarten nu hinder ondervinden van de nieuwe zwarten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.