Ontvluchte met corona besmette arrestant weer gevlucht na aanhouding

16
ronald soke

Ronald Soke heeft opnieuw kans gezien weg te vluchten. Hij was zaterdag in het binnenland van Suriname (Nassaugebied) samen Niquel Jonel en Servan Read aangehouden door bewoners, maar wist nadien toch te ontkomen.

De politie ging na de melding naar het gebied om de aangehouden verdachten over te brengen. Alle drie mannen zijn positief getest op COVID-19.

Dertien arrestanten waren ontvlucht uit het cellenhuis Keizerstraat. Navendra Nagesar, is eerder deze week op Zoelen aangehouden en overgebracht naar het cellenhuis Keizerstraat. Verder zijn reeds Arsenio Vrij, Jonaton Kameron en Vince Bahadoer aangehouden.

Deze arrestanten waren eerder opgesloten in het cellenhuis Nieuwe Haven waar zij besmet raakten met COVID-19. Zij werden toen overgebracht naar het cellenhuis Keizerstraat.


16 REACTIES

 1. @RobG deze criminelen zitten zeker veilig thuis bij jou omdat je bij iedere beroving meedeelt. Het beste zou zijn dat de politie deze rommel voorgoed opruimt en liefst samen met ene Rob.


  Maak melding

 2. Hij denkt lekker onder te duiken in het oerwoud, met zoveel zuurstof producerende bomen is zijn behoefte aan zuurstof in het bos beter gegarandeerd dan in het cellenhuis of op de intensive care.


  Maak melding

 3. Het Korpspolitie Suriname moet eens met een tentoonstelling komen over de polite vanaf het is opgericht in de koloniale tijd.

  De geschiedenis ervan en hod het omging met de burgers.

  Men zal schrikken hoe deze politieambtenaren met burgers omgingen in de verschillende perioden sinds het in het leven werd geroepen.

  ddb zaka den hufter gedrag djie den op 25 feb 1980

  Politieagenten behandelden burgers als honden. Tijdens stakingen in de jaren 60 en 70 vd vorigd eeuw kregen leerlingen en studenten er flink van langs van deze klootzakken.

  Politieagenten verbeelden zich heel wat en behandelden mensen op koloniale manier.

  Deze organisatie van KPS moet een grondige reorganisatie ondergaan en worden bijgebracht dat ze met de burger in de 21 ste eeuw op een correcte manier moet leren omgaan en praten, ook als het criminelen gaat. Het basja gedrag van deze hufters moet eens ophouden. Er bestaan ook mensenrechten en omgangsvormen.

  Ook de verkeersagenten deugen niet. Kortom omgangsvorm, praten met de burger daar schort behoorlijk veel aan.

  Criminaliteit mag niet en moet de hard worden asngepakt, maar het korps politie moet niet blijven steken in de koloniale tijd, basja tegenover slaaf en op die manier omgaan met de burger in de 21ste eeuw.

  Schande dat deze hufters niet op ern moderne, beschaafde manier met de burgers weten om te gaan. Ze moeten maar een voorbeeld nemen aan Engelse Agenten.


  Maak melding

 4. WTK en ieder die hier op WTK een reactie plaatst moeten die robg een nekschot geven , deze moordenaar les gehad van bouta , en nu deze minister van volks gezondheid een frankenstein noemt en het volk zitten te beledigen zult U WTK per direct robg moeten verwijderen , dit is geen racisme van robg , maar een moordaanslag op iedere Surinamer he robg
  we gaan binnenkort naar Nederland we weten hem wel te vinden


  Maak melding

 5. Ram Singh , 380 is geen hoogspanning hoor dat is bijvoorbeeld een lijn van 10.000 kva , maar ken jij schrikdraad wat boeren gebruiken om hun vee in de weide te houden , deze methode zal ook kunnen helpen , vooral nu in deze grote regentijd , maar 220 volt is ook genoeg om deze gasten tot zwijgen te brengen , vooral omdat we hier 220 volt 60 hertz hebben , ze zullen sneller verbranden dan op een brandstapel


  Maak melding

 6. die soke is een holmaatje van robg , gaat ie lekker robje of lig jij al aan de zuurstof , pech robje de zuurstof is zo goed als op dankzij de minister van gezondheidszorg dus de kuil die je voor een ander gegraven hebt wordt jou graf, en wat zei je afgod bouta altijd zand er over


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.