Hoogbejaarde vrouw (81) valt dood neer voor Surichange Bank

30
Hoogbejaarde vrouw (89) valt dood neer voor Surichange Bank

Een 81-jarige vrouw is woensdag voor de Surichange Bank aan de Dr Sophie Redmondstraat in Suriname dood neergevallen. Het vermoeden bestaat dat zij aan een acute hartinfarct is overleden.

In eerste instantie was de ambulance ingeschakeld. Een verpleegkundige, die in de buurt was, ging de pols van de vrouw na en merkte dat zij niet meer leefde. Daarom werd de ambulance geannuleerd.

De politie kreeg de melding dat de bejaarde bewusteloos lag. Zij ging naar de plaats en stelde een onderzoek.

Een arts werd ingeschakeld die de dood heeft vastgesteld. De politie heeft het lijk afgestaan aan de nabestaanden nadat zij had afgestemd met het Openbaar Ministerie.
 
 


30 REACTIES

 1. Musje RIP.
  Erg dat iemand voor een bank een hart stilstand krijgen.
  Het is niet netjes om nu suggestieve opmerkingen te maken. Maar ik moest er wel aan denken.


  Maak melding

 2. Dit overkomen mensen die wonen in het PARADIJS DIE BOUTERSE VAN DE NDP hebben achtergelaten voor de Surinaamse mensen. Een bejaarde afhankelijk van geld uit Nederland om het paradijs te overleven valt dood neer omdat zij haar geld ging ophalen, om de maatschappelijke crisis te overleven. TRIEST EN IN TRIEST. Zie wat armoede doet met mensen. Deze bejaarde had rustig van haar oude dag moeten genieten. Verschrikkelijk. Zeggen ze niet dat een beschaving wordt afgemeten op de wijze hoe een land omgaat met zijn ouderen en met zijn huisdieren??
  Nou. beestachtig gaan ze om met hun huisdieren in Suriname. Kleine hondjes en poesjes die op straat gedumpt worden om een zekere dood tegemoet te gaan.
  Suriname heeft een taak. Aan zijn beschaving gaan werken. Zie maar hoe je dit bewerkstelligd in het Paradijs van Bouterse.


  Maak melding

 3. 89 JAAR. HOORT TOCH IN EEN BEJAARDENHUIS of op Pad met Familie of begeleidster.
  Wat doet ze alleen op zo’n leeftijd, Misschien ook wel HARDHOREND OMA, die alles
  tot de laatste dag alles zelf wil doen. want wie vertrouwt wie.
  Helaas, Oma Uw Tijd is gekomen van het gaan.
  U komt wel in Uw VADERSHUIS te wonen.
  TRIEST.
  gemodereerd

 4. Mijn condoleances aan de familie van de overledene. Ik ga ook twijfelen aan de kwaliteit van de verpleegkundige die toevallig ter plekke van het voorval was. Indira haalt mijn inziens een pijnpunt aan. In Nederland zou men tot het uiterste gaan om het leven van de vrouw te redden. Had men reanimatie toegepast was het leven van deze vrouw gered. Foei toch……
  gemodereerd

 5. Sing sing,

  Je bent vast en zeker niet helemaal honderd procent in je hoofd.

  Genieten van haar oude dag? Deze vrouw mocht 89 jaar oud worden!

  En wat heeft Bouterse ermee te maken? Suriname heeft tot zover ik het weet allang een andere president.

  En dan raar kletsen over huisdieren. Ga iets nuttigs doen met je leven!
  gemodereerd

 6. Deze oude mevr moest uit huis omdat ze niets te eten hft. Het volk pinaart. Deze mevr moest rustig thuis zitten. Hft zeker wat geld gehad uit buitenland. WU en verzendbedr zijn zo druk
  gemodereerd

 7. Mijn condoleances aan de nabestanden van de overledene. Wat God is wel gedaan zijn wil is wijs heilig heel veel kracht in deze moeilijke momenten. Het heen gaan van een mens heeft niets te met maken geen enkele pololitike partij. Het is de wil des almachtige en niet de wil des pololitike parij
  gemodereerd

 8. RobG 20 mei 2021 At 10:10
  Mijn condoleances aan de familie van de overledene. Ik ga ook twijfelen aan de kwaliteit van de verpleegkundige die toevallig ter plekke van het voorval was. Indira haalt mijn inziens een pijnpunt aan. In Nederland zou men tot het uiterste gaan om het leven van de vrouw te redden. Had men reanimatie toegepast was het leven van deze vrouw gered. Foei toch……
  ======================================================

  RobG twijfelt tegenwoordig aan alles. Toen hij moest twijfelen toen zijn NDP vrienden in de spaarpot van het volk ging graaien, hoorde je hem niet.

  R.I.P. ouwe.


  Maak melding

 9. Mijn condoleances aan de nabestanden van de ooverledene. Wat God doet is wel gedaan zijn wil is wijs en heilig. Heel veel kracht in deze moeilijke momenten. Het heen gaan van een mens heeft niets te maken met geen enkele pololitike parij. Het is de wil des almachtige en niet de wil des pololitike partij
  gemodereerd

 10. Surichange is gewoon beestachtig. Altijd als ik daar langsrij zie je tientallen mensen buiten staan wachten. Andere banken zetten een tent en stoelen voor de klanten.


  Maak melding

 11. Triest bericht sari tori, op die leefdtijd nog ws in een lange rij bij de Bank ,
  Jammer dat ze geen fam kon inzetten.
  RIP mevr en gecondoleerd aan haar familie.


  Maak melding

 12. @ Indira & @ RobGay

  Het hing af hoe lang Oma daar al lag, bij zulke gevallen moet met binnen 3 minuten of eerder als het kan gelijk reanimeren! Daarna is het te laat, de hersenen krijgt geen zuurstof meer, en de patiënt (slachtoffer) komt te overlijden. Maar in Su zijn naar ik het weet weinig mensen met een EHBO (certificaat) diploma.
  Maar…. we hebben wel veel beroeps Drugs dealers, en beroeps criminelen. Hiervoor heb je geen certificaat nodig, alléén een wapen, en een domme verstand.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. Hopelijk zijn ze niet met haar geld vandoor gegaan. Want een lijk beroven daar is men niet vies voor. Ik ellen lange rijen staan om geld te wisselen of te pinnen, betalingen doen is verschrikkelijk in de hete zon.

  R.I.P oma

  Familie sterkte met dit groot verlies.
  gemodereerd

 14. Vroeger werden overmakingen thuis bezorgt maar nu
  is dat niet meer mogelijk. Jammer dat er geen hulp was
  voor die mevrouw. ERG.
  gemodereerd

 15. ik zie in dit drama hele grote nalatigheid
  ten eerste een verpleegkundige die de dood vaststelt? daar is ze helemaal niet bevoegd toe.
  die witjassen zijn over het algemeen niet de allerslimste en pronken vaak alleen maar met dat witte jasje en hun arrogante gedrag.
  de politie die sowieso bepaalt of er een ambulance nodig is? algemeen bekend dat de politie niet de allerslimste zijn en totaal geen medische kennis bezitten.
  en dan op verklaring van een onbevoegd iemand de ambulance cancellen?
  tevens is de familie ook genoeg te verwijten
  waarom moest een bigi sma van 89 jaar zelf haar geld gaan halen?
  je moest je als familie rot schamen. maar goed…. de meeste families zitten ook vol met rovers…. dus ik begrijp de bigi sma wel op dat punt.
  al met al… beschaving zo het riool in

  rip bigi sma
  gemodereerd

 16. Surichange heeft geen concurrentie. Dus ze zullen hun wanpraktijken blijven uitoefenen. Zelf geen bankje voor ouderen.
  het probleem dat Surichange een monopolist is. Mensen zijn afhankelijk van het geld uit Nederland/het geld van de diaspora. Is een makkelijke verdienmodel van Surichange. Wij moeten in het geweer komen tegen Surichange om menselijke condities bij hun banken te realiseren. Hoop dat er een stukje bewustzijn gaat komen bij deze lieden, die verdienen aan de behoeftige- en afhankelijke Surinaamse mens.


  Maak melding

 17. ze moeten meer mensen trainen om te kunnen reanimeren in suriname,het zou levens kunnen redden,en geeft oudjes voorrang.
  gemodereerd

 18. @Indira 20 mei 2021 At 09:49: Politie heeft nooit gehoord over reanimeren,

  Je zegt wat ik in gedachten heb, Indira. Verder alleen maar sterkte aan de nabestaanden toegewenst.


  Maak melding

 19. Dus als iemand voorbij een bank loopt of met iemand voor de staat te praten en valt dood neer dan moest de gene zeker bij de bank zijn ik lees nergens in het artikel dat die oma geld moest halen maar sommige maken hun verhaaltje van ze weten het altijd beter ik weet niet of die oma voorbij liep of dat ze geld ging halen of wisselen ik verzin niks
  gemodereerd

 20. @ bollie @indira
  Met alle respect, die mevrouw was 89!
  Misschien had ze bescheiden bij zich waarop stond dat ze niet gereanimeerd wilde worden.
  Reanimatie is niet vanzelfsprekend, niet iedereen wil dat.


  Maak melding

 21. Cornel
  Als die mevrouw bescheiden bij zich had, zoals jij zegt, dan heb ik hier niets meer aan toe te voegen, dan rest er niets meer dan jou gelijk te geven.

  Bedankt voor je reactie


  Maak melding

 22. Los van deze casus, waarom is er geen reanimatie gestart, zijn daar geen regels voor?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.