Sekswerkster beroofd klant in kamer na intiem moment

15

Een man in Suriname is maandagavond door een sekswerkster in een kamer op een adres in Paramaribo beroofd. De vrouw wist SRD 200 buit te maken.

De klant benaderde de vrouw om seks te hebben waarmee zij akkoord ging. Nadat zij klaar waren, heeft de vrouw hem beroofd van zijn geld en sloeg vervolgens op de vlucht.

De man stelde een achtervolging in. Iemand zou twee schoten hebben gelost waarbij gedacht werd dat het de souteneur was. De politie hield hem aan, maar de man had geen wapen bij zich. 

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

15 REACTIES

 1. RISICO van het Vak.
  Was zij geraakt, dan was het Niet te betreuren
  eigen schuld dikke bult.
  HONGER en NOG EENS HONGER IN SURINAME.
  Mannen beroven, Vrouwen beroven.
  €10 is ook heel wat- kan je wel brood kopen.
  gemodereerd

 2. Sang ding skotu in Suriname ne borgo ze zien iemand weg rennen. En ze skieten gelijk. En als je niet stopt dan een kugru in je boven been.


  Maak melding

 3. 200 SRD is toch normaal voor seks? Misschien hadden ze dat bedrag afgesproken en wilde de man achteraf niet betalen. Dus heeft zij het geld afgepakt, en is weggerend. Dat klinkt toch logischer dan dit het verhaal van die man?


  Maak melding

 4. 200 SRD is toch normaal voor seks? Wie weet hadden ze dat bedrag afgesproken en wilde de man achteraf niet betalen. Ze heeft toen het geld gepakt en is weggerend. Dat klinkt logischer dan het vage verhaal van die man?


  Maak melding

 5. Koos banti Je moet Goed lezen Iemand heeft 2 schoten gelost en dacht dat het de souteneur was De politie hield hem aan maar had geen wapen Nederlands is moeilijk hè
  gemodereerd

 6. Met de komende verscherpte lockdown zullen de heren en dames van lichte zeden nog meer flippen.
  Verscherpte tijden, minder genaai, meer gefrustreerde hoerenlopers en hoertjes.

  De politie zal het druk hebben met het opsporen stoppen van die illegale seksfeestjes, want dat schijnt nu de trend te zijn.


  Maak melding

 7. Blijkbaar betalen ze de hoeren in Suriname niet veel poen voor hun diensten, dat ze het de moeite waard vond die hoerenloper te beroven van SRD 200 is toch te gek voor woorden. Met SRD 200 kan je tegenwoordig niet eens je gat krabben.


  Maak melding

 8. Nou denk dat 200 srd een junkie poenie is eerlijk gezegd.

  In de krant lees ik vanaf 300 srd dat het wordt aangeboden voor een half uurtje. Die Brasjon motyos enzo schijnen zelfs 50 USD te vragen heb ik gehoord.


  Maak melding

 9. De motcho tenties draaien op volle toeren. Van 05 tot 05 uur. Dwz. Around the clock. Skowtoe zelf gaat effe gratis ontspannen. Lockdown noh…wuahahaha


  Maak melding

 10. In de USA is paidsex illegal hoor.Als ze je pakken dan is het jail hoor.Sang sranang vernietig mang.Sexing strange is not good for your soul.Ik keur die sexwerkers af .Opdonderen due vloeken
  gemodereerd

 11. Koos banti, in Amerika schieten de politie ook graag bij minste beweging kan het je laatste dag zijn, becous the police officer have short fuse, en deze motjo ja wat moet je van zeggen om geld te verdienen hebben de meeste surinamers een luie armen, dus kies men voor de makkelijkste manier, zoals bij deze, trouwens van werken ga je niet dood hoor??
  Bij deze komt eerst het zoet en daarna kwam het zuur hahahaha


  Maak melding

 12. Ik ken wel een bouwvakker die bezig was te werken. Hij kwam te vallen en stierf. van werken kan het gebeuren, dat je toch dood ga.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.