Politie: ‘Sopo’ exploiteerde illegaal wisselkantoor

17
US dollars

De Surinaamse politie heeft de bekende wisselaar Siegfried T. alias ‘Sopo’ vorige week aangehouden, omdat hij een illegaal wisselkantoor exploiteerde. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Leden van de afdeling Fraude pleegden op woensdag 12 mei een inval bij een wisselkantoor op het oud Veerplein te Meerzorg. Aldaar werd ‘Sopo’ na bekomen en uitgewerkte informatie aangehouden. Op Siegfried werd er een enorm geldbedrag in SRD aangetroffen en in beslag genomen.

Vier andere personen die op het punt stonden om geld te wisselen bij Siegfried werden eveneens in de kraag gevat. Na te zijn verhoord zijn de vier mensen heengezonden, terwijl Siegfried T. na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering is gesteld meldt de politie.

17 REACTIES

 1. Dit is show.
  Volgens mij hebben ze deze man al vaker opgepakt.
  But money talks
  gemodereerd

 2. Tijdens de vorige regering mocht het wel van de pg opgepakt toen weer vrijgelaten toen was hij ook bezig koers op te drijven maar nu mag hij geen koers opdrijven deze regering gaat nooit succesvol zijn de natuur gaat met hun afreken karma


  Maak melding

 3. De mensen die vrij rondlopen met t gestolen miljarden van t volk worden ontzien. Als dit geld wordt binnengehaald is de regering op het juiste spoor om de crisis t hoofd te bieden en de onschuldigen niet langer te belasten met allerlei noodmaatregelen.


  Maak melding

 4. Ric, omdat de voorige regering een dievenbend waren daarom mocht alles, wat schreef en krom siert de ndp, Suriname moet ordelijk worden, en sommige mensen vinden het nou net niet leuk, wet is wet en dien iedereen daaraan te houden, Ric waar is de karma van jouw toen ndp miljarden hebben gestolen, vergeten he,


  Maak melding

 5. @WAT, jij bent zeker de slimste en leukste op elk feestje. Om maar niet te spreken over de grappigste. Een cambio is niets anders dan een geldwisselkantoor onder toezicht van de Centrale Bank. En deze zijn overal op de wereld te vinden. Op het Damrak in Amsterdam(meerdere), Thailand, Filipijnen, USA. Nooit geweest he? zo te lezen?


  Maak melding

 6. En de miljarden verdamper boefdraad kunnen ze niet vinden. Het is niet illegaal om een hoer te zijn in Suriname maar o wee dat iemand uit vrije wil srd’s voor valuta wilt wisselen wat de staat niet kan wordt je een crimineel. Op die manier is elke hoer, bedrijf, winkel, verhuurder etc in Suriname illegaal als hij/zij valuta aannemen voor hun goederen of diensten.


  Maak melding

 7. GleN R, volgens mij ben jij de domste!!! Wat heeft gelijk! De Cambios in su zijn voor 99 procent wit wassers. Er is namelijk geen controle op hun praktijken. Waarom zijn de koersen bij alle Cambios verschillend? En nu jij!


  Maak melding

 8. Tijdens het wanbewind van Ddb zijn de gambio’s als paddestoelen uit de grond gerezen. Het zijn dezelfde gambio’s die Ddb destijds met $50 milj. hadden geholpen om de koers te drukken. Hoe ze aan het het geld komen, is geen raadsel. De cronto handel levert veel geld op en Suriname is onder Bouta het belangrijkste doorvoerland geworden. Van dit imago kom je nooit meer af!


  Maak melding

 9. Glenn R zo dom ben je ook weer niet dan dat je voordoet want je neemt wel ontwikkelende landen als voorbeeld.waar nette mensen wonen.
  Maar je noemt geen Afrikaanse landen als voorbeeld.
  Want daar werkt het niet ook van die boevenbende daar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.