Minister Ramadhin neemt EK-boekje van QN in ontvangst

3
Minister Ramadhin neemt EK-boekje van QN in ontvangst
Quaraisy Nagessersing overhandigt het EK-boekje aan minister Amar Ramadhin

Het Europees Kampioenschap staat voor de deur. In dit kader heeft de CEO van QN Sport + Television NV, Quaraisy Nagessersing, gemeend het EK-boekje te overhandigen aan de minister van Volksgezondheid, drs. Amar Ramadhin. In dit boekje is de bijdrage van het ministerie van Volksgezondheid te vinden middels het voorwoord welke door de minister zelf geschreven is. Verder komen ook de MoHanA-maatregelen voor in deze uitgave.

Vanaf het jaar 2000 geeft Nagessersing EK- en WK-sportboekjes uit. Dit jaar heeft het EK-boekje wat aanpassingen ondergaan vanwege de covid-pandemie in de wereld, die het heel sportgebeuren aan banden heeft gelegd. Volgens Nagessersing gaan sport en gezondheid hand in hand en heeft de UEFA gemeend de toernooien voort te laten gaan onder heel strenge maatregelen. Alle landen die zich hebben gecommitteerd aan dit Europees Kampioenschap kunnen een beperkt aantal toeschouwers toe laten die gevaccineerd en covid-19-negatief getest dienen te zijn.

EK 2021 start op 11 juni en vindt in 11 landen plaats. Van het EK-boekje is een oplage van 7000 uit gegeven. Dit is volgens Nagessersing onder meer mogelijk gemaakt door financi̊ële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. In het EK-boekje wordt er behalve het EK-toernooi ook gesproken over Copa America van dit jaar.

Minister Ramadhin zegt heel enthousiast te zijn over de uitgave van dit EK-boekje.

3 REACTIES

 1. Sport en Gezondheid gaan hand in hand.
  Wat heb je aan zo’n boekje om in ontvangst te nemen.
  Men moet zorgen, dat erop Tijd: Medicamenten -Medisch-instrumenten; tot dan
  alle medische Spullen op voorraad en beschikbaar zijn.
  Sterk in de schoenen staan voor de Hulpmiddelen.
  Wat voor Trend is dit nou. DOE WAT HET VOLK EIST.
  gemodereerd

 2. Rustig rustig Rayik , denk aan je gezondheid , dat boekje heeft ook zijn waarde , maar dat er te weinig of geen medicamenten en medische apparaten en medisch personeel komt omdat de vorige regering de totale zorg naast zich neer gelegd heeft , en wat hebben ze gedaan met al dat geleende geld en het gestolen geld van het volk , weet jij dat?? , de nieuwe regering kan weinig doen ze hebben geen geld , maar moeten wel de schulden die gemaakt zijn door de vorige regering betalen , en het volk kan niets eisen , ze hadden toen moeten ingrijpen , en degenen die wel wat willen eisen zijn allemaal mee lopers van de vorige regering.


  Maak melding

 3. Surinamers moeten meer gaan sporten. Gezondheid voorop. Gezonder leven. Velen zijn veels te dik. Dwangmatig overgewicht. Veel diabetici. Het ministerie van Volksgezondheid zou stimulus kunnen inbouwen om de mensen actiever te maken opdat een gezonder levenstijl erop nagaan houden. Dat kost véél minder dan het genezen van de zieken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.