Verkeersruzie Hanna’s Lustweg mondt uit in ernstige kappartij

15

Een kappartij heeft zich zondagavond voorgedaan aan de Hanna’s Lustweg in Suriname nadat een autobestuurder op de rijhelft van zijn tegenligger zou zijn beland. Een van de partijen, een 22-jarige autobestuurder, ging naar de Spoedeisende Hulp. Hij had onder meer verwondingen aan het achterhoofd, linkerslaap, linkeroog en handpalm. Volgens hem hebben twee onbekende mannen hem gekapt.

Twee andere mannen hebben ook verwondingen opgelopen. Een 29-jarige man heeft verwondingen in het gezicht en een 52-jarige man aan zijn handen en rug. Deze twee mannen reden in een busje over de Hanna’s Lustweg in de richting van de Magentakanaalweg, terwijl de 22-jarige vanuit de tegenovergestelde richting kwam.

Het busje werd bestuurd door de 52-jarige. Ter hoogte van een school reed hij op de rijhelft van de tegenligger. Hij week toen weer uit om op zijn rijhelft te komen om zodoende een aanrijding te voorkomen met de tegenligger die de 22-jarige jongeman was. Kort daarna werd hij klemgereden door de 22-jarige jongeman. Naar zijn zeggen stapte de jongeman met een houwer uit en begon hem te kappen aan zijn rug en handen. Zijn mede-inzittende, de 29-jarige, schoot hem te hulp en werd daarbij ook gekapt door de jongeman aan zijn voorhoofd.

Er ontstond een vechtpartij tussen beide mannen. De houwer van de jongeman werd hem afhandig gemaakt waarmee er vermoedelijk hem kapverwondingen zijn toegebracht. De politie is bezig met het onderzoek.

15 REACTIES

 1. Ai boi Sranang op dit moment,regering,..burgers,..net als de rotsooi op straat in heeel Paramaribo,na wang heer iepie K ! Sranang,..K ..kba ! sarie torie !!!!!!!
  gemodereerd

 2. De dagelijkse moordpartijen houden niet op. Elkaar uitmoorden in het verkeer is erg gruwelijk. De duivel kruipt dagelijks achter het stuur. En machtsvertoon in het verkeer is nog steeds onbegrijpelijk.
  gemodereerd

 3. Waar de hersenen ontbreekt, wordt vaak geweld gebruikt. Het woord dialoog bestaat niet in Su, en dat allemaal voor een fout in het verkeer! ”Een auto is vervangbaar brada’s”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Vroeger was het een HEEL rustige Buurt.
  Sinds de Nieuwe projecten is het wat DRUKKER geworden.
  Het is ook de kortste wegverbinding die velen kiezen om op hun bestemming
  te zijn. Dus meer bevolkt en dit kan meer frustratie brengen.
  Ieder is gauw geïrriteerd.
  gemodereerd

 5. Kortlontje deze mensen die denken eigen politie te spelen, heeft nou een groot probleem bovendien als de auto is tijdens het rijden had gecorrigeerd, dan waarom terug rijden iemand klem rijden, kappen met machette, ben je zo boos om dit gebeuren, dan is de persoon die ging kappen nooit meer een auto mogen rijden, want 1 keer een agoe gedrag blijft een agoe gedrag?


  Maak melding

 6. Het gaat niet goed meer in Suriname. Mensen voelen zich belazerd. Hun kostbare stem hebben zij gegeven aan een politieke partij die alleen denkt aan Friends & Families. Bij het minste of geringste vliegt de vlam in de pan. De onderlinge agressie is enorm toegenomen. De agressie richt men tegen elkaar terwijl de agressie gericht is op Santokhi en Brunswijk. De mensen lijden honger, de prijzen zijn voor de kleine man niet te betalen. Prostitutie neemt grote vormen aan. De situatie zal alleen maar erger worden.
  gemodereerd

 7. RobG

  17 mei 2021 At 12:55

  Het gaat niet goed meer in Suriname. Mensen voelen zich belazerd. Hun kostbare stem hebben zij gegeven aan een politieke partij die alleen denkt aan Friends & Families. Bij het minste of geringste vliegt de vlam in de pan. De onderlinge agressie is enorm toegenomen. De agressie richt men tegen elkaar terwijl de agressie gericht is op Santokhi en Brunswijk. De mensen lijden honger, de prijzen zijn voor de kleine man niet te betalen. Prostitutie neemt grote vormen aan. De situatie zal alleen maar erger worden.

  =======================================================

  Gek he, sinds Bouterse op het toneel is verschenen gaat het slecht met Suriname. En jij blijft de man te vuur en te zwaard beschermen. Bizar


  Maak melding

 8. RobG 17 mei 2021 At 12:55
  “Het gaat niet goed meer in Suriname”.

  Dat klopt, sinds jou plee-sident aan de macht is geweest heet het Surbabwe,.. mafkees!


  Maak melding

 9. @ RobGay (alias nep Econoom)

  Je zit achter je pc alleen maar onzin uit kraaien, ga je pilletje innemen malloot !Chan en Lonny zijn bezig, om de tering zooi op te knappen wat je baasje, en zijn Dalton brothers in die jaren hebben geroofd! (Malloot)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Als ik het verhaal goed begrepen heb was de 22 jarige levensmoe en zocht hij een reden om gekapt te worden. Dit verhaal heeft dus niets met Politiek te maken voor degenen die het op die toer willen gooien. Dit is puur stomiteit en jezelf in gevaar brengen. Django is alang dood.


  Maak melding

 11. Robg , wat een schijtzak bent jij , en een grote lafaard, kom naar Suriname, dan kun je zien met je paarse knikkers in je rattenkop wat je afgod bouta heeft aangericht hier in Suriname, maar jij durft niet te komen he loser
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.