Tablets voor KPS om lockdown-surveillance efficiënter uit te voeren

5
Tablets voor KPS om lockdown-surveillance efficiënter uit te voeren

De Surinaamse politie heeft afgelopen vrijdag 30 tablets in ontvangst genomen uit handen van de first lady van de Republiek Suriname, mevrouw Melissa Santokhi – Seenacherry. De tablets zullen worden ingezet bij de controle op de Lock down overtreders.

Naast de tablets zijn ook een partij mondkapjes en een aantal flessen handsantizer gedoneerd aan het Korps Politie Suriname (KPS). De overhandiging van deze schenking vond plaats op het kabinet van de president.

Het politiekorps zegt deze donatie bijzonder op prijs te stellen, aangezien het PPE-materiaal niet weg te denken is voor haar medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden gedurende deze Covid-19 pandemie.

5 REACTIES

 1. 30 tablet voor politie voor lockdown overtreders??? Politie is grote covidbron. Niet de overtreders zorgen vr de verspreiding, de domme aanpak van die minister.
  Hij moet weg. Slechtste min van volksgezondheid. Wilt alleen op tv komen. Geef dus de tablets aan schoolgaande jeugd
  gemodereerd

 2. Nu Pas; wel aan de Late kant van de Tablets.
  Maar toch goed, dat ze er zijn.
  Gelukkig wel meer apparatuur om snel te controleren.
  Hoop, dat ze er langer ermee kunnen doen.
  gemodereerd

 3. İk word misselijk van sommige berichten op de nieuws site is dit echt nieuws!!! Het is een plicht van elke regering, die moet ervoor zorgen dat. elk ministerie zo efficiënt en effectief hun werkzaamheden moeten doen!! Het is een plicht van elke regering. Nee men maakt van alles een show of propaganda politiek van sluizen tot school in welke wereld leven wij in Suriname. Journalisten ga op onderzoek
  Ps Waarom wilt Ronny Brunswijck af van Diana Pokie?
  Waarom wordt er nog steeds geen halt geroepen bij de Skalians?
  Wie zijn. de exporteurs van de gesmokkelde. houtblokken?

  Gaan op de stoep van de. president met de vraag, waarom voor elk onderzoek een commissie in het leven wordt geroepen in plaats van het openbare ministerie?

  Op de stoep bij het DNA gebouw, wanneer de anticorruptie wet en de initiafwet van Carl Breedveld m. b. t de verkeersregels worden behandeld?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.