donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMarion (30) overleden nadat zij en wederhelft op brom werden aangereden

Marion (30) overleden nadat zij en wederhelft op brom werden aangereden

-

Does Travel

Het Korps Politie Suriname heeft zondag de persoonsgegevens van de duorijder, die vrijdag om het leven kwam bij een frontale aanrijding tussen een bromfiets en een auto op de weg naar Kraka, bekend gemaakt. Het gaat om de 30-jarige Marion Macnack (foto) die achterop de brom zat, welke bestuurd werd door haar wederhelft.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser met dourijder over de weg reed komende vanuit de richting van Brokopondo en gaande in de richting van Kraka. Een 50-jarige automobilist kwam vanuit de tegenovergestelde richting aangereden.

Door tot nog toe onbekende reden kwam de autobestuurder op de rijhelft van de bromfietser terecht met als gevolg een nagenoeg frontale botsing, aldus de politie.

Op de plek van de aanrijding trof de politie de 29-jarige bromfietsbestuurder R.M. en zijn wederhelft Marion Macnack met zware letsels in een bosschage langs de weg aan. Marion was op dat moment niet aanspreekbaar. De bromfietsbestuurder was ook zwaargewond.

De verkeersslachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de RGD polikliniek te Zanderij. Op de polikliniek werd door een arts vastgesteld dat mevrouw Macnack overleden was. Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie, ter obductie, in beslag genomen.

De auto en brom zijn aanzienlijk beschadigd en zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. De autobestuurder, wiens ademhaling een alcohol geur verspreidde, werd naar een ziekenhuis overgebracht om onderworpen te worden aan een bloedtest. Het resultaat van deze test is nog niet bekend.

De automobilist is op zaterdag 15 mei voorgeleid bij een hulp officier van justitie en na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd. Het verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden meldt de politie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

23 REACTIES
  1. R.I.P Marion

    Familie sterkte met dit groot verlies.

    Deze autobestuurder moet de begrafenis kosten en de medische kosten voor deze jongeman betalen. Hij heeft toch geld om te zuipen. Hierna een fikse gevangenisstraf van 30 jaar. Hij zal blijven zuipen en mensen doodrijden.


    gemodereerd
  2. Kijkt dit is nou het grootste probleem, (misschien) beschonken: maar voorlopig, heeft hij iemand dood gereden! Ik had lever gezien dat hij, zelfs naar de klootte ging.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Alcohol in het verkeer, is inderdaad Russion Roulette, zo jong, in 1 seconden kan een drama voltrokken worden, dus mensen rij voorzichtig ok no haast, sterkte aan de familie van mv mappack RIP


    gemodereerd
  4. De bestuurder cq veroorzaker, cq doodrijder stonk naar alcohol…….en is blijkbaar heengezonden???? Wie is deze doodrijder? Waarom staat er niet dat hij/zij is ingesloten vanwege rijden onder invloed van alcohol, of gaan we straks een lulverhaal voorgeschoteld worden?


    Maak melding
  5. RIP jongedame zo jong en knap .
    En zo uit het leven gerukt.
    Nabestaanden sterkte met jullie grote verlies.

    Alcoholisten neem hier een voorbeeld aan wat jullie in staat zijn te doen door jullie alcoholmisbruik.


    Maak melding
  6. Inderdaad, alcohol en deelname aan het verkeer gaat niet samen. Misschien is de dronken doodrijder één of ander ” hoge” piet in Suriname waardoor hij niet is aangehouden. Dat is Su ano 2021.


    Maak melding
  7. Na zoveel gevallen zoals rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs, belanden in de goot, een EBS stroompaal stuk rijden, voetgangers meesleuren met een rij- of voertuig en bromfietsers aanrijden….. Zou je afvragen als er een plan van aanpak door de beleidsmakers (J & P, KPS, etc) zou komen, om deze issue aan te pakken. Immers, we betalen hun salarissen met onze verplicht te betalen belastingen. We blijven maar dit volgen op de media en niets of niemand die zich afvraagt wat de autoriteiten hieraan doen. Alsof het normaalste zaak is om te zwijgen en maar lekker op de stoel lekker zitten te verdienen. Dit, terwijl er elke dag een ongeval zich voordoet en mensen komen te overlijden. De burgers voor hun gedrag in het verkeer blijven verwijten, is veel makkelijker dan werkelijk deze issue oplossen.
    Jammer dat zoiets met deze bromfietsers is gebeurd. Triest voor de nabestaanden.
    Paars, oranje, geel, rood, groen etc… Als er niets hieraan wordt gedaan, heb je aan het eind geen volk meer hebben die een specifieke kleur zal dragen.


    Maak melding
  8. @ Roman

    een Ezel stoot zich maar 2 keer op het zelfde steen, maar jij 2 keer. Hoe zit dat ??

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  9. Triest weer een verkeersdode,RIP meisje,heb erge pech maarde bestuurder heeft niet veel te vrezen hij had een geldige rijbewijs;dat is de verkeers motto in Suriname.hooguit zal hij een boete voor onder invloed van alcohol betalen en de schade wordt door de verzekering betaald ,kaar is keer ,U weet toch NEKS no FOUT!!!!!


    Maak melding
  10. Messi@ 1)Het verschil is dat in Suriname veel mensen zonder rijbewijs rijden 2) Veel rijbewijzen zijn verkocht aan mensen die niet bevoegd zijn deel te nemen in het verkeer. 3) Spiet 1000 kong want Ali heeft gelijk!


    Maak melding
  11. Daga na holans joe no e verstang Mie tak kaar wang kondre pe aanrijding no de mie no aksie rijbewijs torie of rijbewijs e serie En Ali Bora Bora eiland 3a4 doden daar per jaar dus no monie


    Maak melding
  12. Daga Interprise Ik weet niet in welk land je woont maar ik in Ned heb je hier programma’s Wegmisbruikers en Idioten op de weg Dan geloof je je ogen niet wat je ziet We mogen blij zijn in Su


    Maak melding
  13. Het zit in Daga interprise&co zijn stinkende bloed om Suriname neer te halen met alles en nog wat zodra jij zijn snater open trekt heeft hij een negatieve reactie over Suriname


    gemodereerd
  14. @ Farakan

    Jij spoort ook niet, de meeste mensen die in Su wonen en rijden, behoren ook tot die categorie. ”Juist idioten op de weg”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  15. Alle slachtoffers, sterkte.
    Familie en dierbaren van de overledene, gecondoleerd.
    Hopen dat alle vragen die rondspoken in uw hoofden beantwoord, zullen worden.
    Dit is diep triest, het gemis zal blijven.
    Een leegte die die niet te vullen is.l


    Maak melding
  16. Heel triest. Misschien hft ze kinderen. En een zuiplap vermoord haar en dr partner verliest zn been.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES