dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJeangu's moeder uit Suriname mogelijk niet bij Songfestival

Jeangu’s moeder uit Suriname mogelijk niet bij Songfestival

-

Does Travel - naar Suriname

Volgende week komt Jeangu Macrooy (27) voor Nederland uit op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Zijn moeder, die in Suriname woont, zou er graag bij willen zijn maar de kans is groot dat dit niet zal gebeuren. Dat vertelt ze aan het Algemeen Dagblad.

Ze heeft al een ticket en een visum maar wacht nog op een geluid vanuit Den Haag. “De Nederlandse autoriteiten moeten deze week speciaal voor mij een uitzondering maken en ik weet nog absoluut niet of die toestemming er gaat komen” aldus moeder Jeannette vanuit Paramaribo.

Jeangu’s vader kan sowieso niet komen omdat hij niet over het benodigde visum beschikt om naar Nederland te reizen en die visa worden op dit moment ook niet uitgegeven zegt Jeannette tegen de krant. Ze zegt verder dat ze positief is en hoop blijft houden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Daar gaan we weer, geregeld……wat is er mis met regels??? Regels voer je uit en gelden voor iedereen! Ook voor jou, Leek!


  Maak melding
 2. Het gaat om één Persoon en NIET een Groep.
  Er kan toch een uitzondering gemaakt worden.
  De autoriteiten kunnen haar gewoon toelaten.
  Kom op niet Moeilijk doen. hebt een HART voor die MOEDER.
  Het Leven is kort.


  gemodereerd
 3. Ja toch, zelfs de koning moet zich aan de regels houden.
  Zelfs die Nederlanders worden strontziek van al die regels in hun land.


  Maak melding
 4. Misschien kan Jeangu Macrooy wel deze kant opkomen om het Surinaams volkslied behoorlijk te zingen. Want dat ging niet helemaal lekker vandaag.


  Maak melding
 5. Iedereen uit nl mag naar Sur maar Sur mogen niet naar Nl.
  Omdat wij in Su zich uitsloven vr nederland.


  gemodereerd
 6. Ze moet er niet te zwaar aan tillen. De kans dat Nederland het songfestifal wint is sowieso heel erg klein. En het is vanuit Suriname bekeken vast minder pijnlijk om mee te maken dat hij verloren heeft dan wanneer ze ter plaatse aanwezig was.


  Maak melding
 7. Is toch belachelijk dat je als Surinamer nog een visum nodig hebt om naar Nederland te komen. Dit terwijl Suriname gedurende 350 jaren een kolonie was van Nederland en de Surinamers tot 1975 Nederlanders waren. Nederland heeft graag wel de lusten maar niet de lasten.

  Iemand uit Ecuador heeft geen visum nodig om naar Nederland te komen. Surinamers wel.


  gemodereerd
 8. Laat ze lekker in Su blijven bij haar geadoreerde DDB. Zoonlief heeft een kans gekregen van die gehate Nederlanders. Deze man heeft een kans gekregen en gaat gelijk misbruik maken om politieke motieven te gebruiken in een niet verstaanbare taal voor velen. Hij is vergeten dat hij is gevlucht voor de zelfde homohaters van DDB.


  gemodereerd
 9. Jeangu is jaren geleden opgevangen door een Hollandse moeder en vader. Zijn geaardheid was geen obstakel voor de Hollandse ouders en kids. Hij is liefdevol opgegroeid.
  Als zij erbij zijn is voldoende lijkt mij.
  Bio moeder mag zoomen.

  Ik begrijp dat het lied voor jezelf is, maar je bent vertegenwoordiger v Nederland.
  Die nostalgische gevoelens voor suri aw broccoli you.


  Maak melding
 10. Euro Songfestival is sterk onder invloed van occulte Satanisme!
  Goed opletten naar de symbolen bij de openingsceremonie.
  Laatste keer dat ik naar ee Euro S. keek, was van 2014, toen ook een homo/travestiet meedeed en ook wón. Zijn liedje ‘Rise Like A Phoenix’ ging over occulte Satanisme, over het vrijkomen van het Beest uit de hel:

  The Phoenix represents the “dying god” that rises from the ashes and completes the capstone of the Illuminati Pyramid. It is the Antichrist New World Order taking over the Nations. Manly P. Hall describes that dying god and the pyramid in his book The Secret Teachings of All Ages. The Dying God shall rise again!

  Een typisch kenmerk van de Antichrist is, dat hij geen oog voor vrouwen heeft.

  Wat opvalt bij Jeangu M. is, dat hij de tekst samen met iemand anders heeft gemaakt, die ook andere Euro songs heeft geschreven. De tekst klinkt geheimzinnig en bevat het woord ‘goden’.

  Belangrijk te vermelden is, dat de zangers en de tekstschrijvers en de organisatoren en zelfs de directie niet bewust vd occulte invloeden zijn. Want die ‘gasten’ houden zich op de achtergrond. Deze ‘gasten’ bezitten bijna alles op aarde, booi.

  Voo de rest moet je zelf maar verder gaa onderzoeke. Want de waarheid krijg je nie zomaar; je moet diep gaa spitten.

  Wat is t toch diep triest met de mensen der aarde. Ze gaa niet op zoek naa de Waarheid, waardoor ze telkens maar kraaie, kraaie , en kraaie.


  Maak melding
 11. Visum is een smerige Politiek spelletje.
  Uitbuiting van de burger- onderdrukking.
  Je bent wie je bent.
  De Maatschappij zit vol met Keuzes maken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES