‘Binnenkort 1x24uur elektriciteit voor Mora Kondre in Marowijne’

12
'Binnenkort 1x24uur elektriciteit voor Mora Kondre in Marowijne'

“Net als gebieden in Nickerie, zal ook Mora Kondre in het district Marowijne straks over 1x24uur elektriciteit beschikken. Iets waarop elke burger van ons land recht heeft. Afgelopen weekend is er daartoe een aanzet gegeven.” Dat zegt Riad Nurmohamed, minister van Openbare Werken in Suriname vandaag.

Volgens hem is dit project jaren genegeerd en zal de regering Santokhi-Brunswijk niet wachten op verkiezingen. “Het werk zal gedaan worden. Stad en district zullen een gelijke behandeling krijgen” aldus de Surinaamse minister.

Nurmohamed zegt verder dat landelijk, in elk district, de meest belangrijke projecten geïnitieerd en vooral uitgevoerd worden. Wanneer het beter zal gaan zullen alle andere projecten ook uitgevoerd worden, aldus de bewindsman.


12 REACTIES

 1. En de zwakzinnigen hier zullen nog paarser zien van woede. Ga zo door jochies, blijf je adem inhouden tot, ja totdat ik je zeg dat je weer kan ademen.
  😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
  Hey ric ,hey luci ka, hey pony, hey rob de mindere, hey rbrown de man die nooit een school heeft gezien, niet eens als schoonmaker, pleister d’r op? jochies??
  🐖🐖🐖🐖🐖 🐷🐷🐷🐷🐽🐽🐽🐽🐽🐽
  gemodereerd

 2. Ieder Burger heeft RECHT op een Menswaardig leven.
  ELEKTRA voorziening betekent heel veel.
  Denk aan verlichting, STUDIE, COMMUNICATIE, ect.
  Heel fijn voor de bewoners.
  gemodereerd

 3. Vreemd. Geen geld maar al deze projekten. Oeps. Is van vorigecregering. Alleen Bouta projekten.
  gemodereerd

 4. Dan kunnen alle kinderen nu volop studeren. Ben echt blij.

  Ook kan BORDO een snelle inhaalslag maken met leren lezen en schrijven. Daarna analyseren en beetje bij beetje een paar diploma,s halen. Goed voor land en volk.
  Voor praten gewoon krijgt hij een cijfer 10. Maar 9 van de 10 zinnen zijn onzin. Dus 1 zin is redelijk te noemen. LET OP IK DISCRIMINEER NIET. BEDOEL HET GOED.

  is de stroom gratis of hebben ze ook een betalingsverplichting?

  Of kan er niet per dorp 1 (een) vast bedrag per maand betaald worden voor 5 jaren. Als 1e stap. Dan is het te dragen.

  In deze gebieden hebben mensen geen standaard inkomen. Is de bekabeling in de hutjes ook goedgekeurd door ebs????????????????? Eerst nakijken voor de zekerheid.

  anders moet de brandweer veel uitrukken.
  gemodereerd

 5. Ja ja de regering van ZE Santokhi en vp Brunswijk maakt het werk af waar de vorige regering in gefaald heeft. Deze regering olv de Grote Leider heeft Suriname al op de kaart gezet en is hard op weg om de allerbeste regering te worden. Natuurlijk zijn er her en der brandhaarden maar die zullen geblust worden. Deze president weet van aanpakken en is voor heel Zuid Amerika een voorbeeld.


  Maak melding

 6. Deze projekten zijn allemaal van vorige regering. Alles was al geregeld. Deze willen met de eer strijken. Laat deze pres het gebouw op de hoek vN de wanicastr en gemenelsndsweg afmaken. Zn flitspalen zullen nu hopelijk ook werken.
  Mieten deze mensen ook stroom betalen maandelijks??
  gemodereerd

 7. klopt glennrrrrrrrrrrrrrr. weer een niet uitgevoerde belofte van de ndp regering , , noem er een op die wel gemaakt is en ook betaald is .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.