Meer coronabesmettingen op politiebureau Munder; station vanaf maandag gesloten

2
Het politiebureau Munder

Het politiebureau Munder is vanaf maandag tot nader order gesloten. Er zijn intussen al zes agenten van dit station positief getest. 

Hun overige collega’s zijn in thuisquarantaine. Er is dit weekend op bureau Munder weer een positief getestte agent die in contact is geweest met alle overige medewerkers die nog de diensten deden. Bij de eerdere besmettingen was al een groep in thuisquarantaine.

De bedoeling is dat alle medewerkers van dit station zullen worden geswabt. Zij zullen totdat hun resultaat bekend is ook in thuisquarantaine gaan. Voor vanavond zijn er nog drie politiemannen die de dienst draaien. Ook zal het station als de prowagens maandag worden ontsmet.

Degenen die aangiftes willen doen, kunnen terecht bij de omliggende stations Geyersvlijt of Centrum. De politie meldt dat de surveillance in het verzorgingsgebied van Munder onverkort wordt voortgezet door andere eenheden van het Korps Politie Suriname.

2 REACTIES

  1. Wat een Gedoe met de Politiebureaus, eerst op DOMBURG en nu
    op de MUNDER. Zijn ze daar zo nalatig.
    Vreselijk; ik kan geen andere Woorden gebruiken.
    gemodereerd

  2. De Chinezen in China stoppen een wattenstaafje in je kont om je op corona te testen. Moeten ze ook doen in Suriname. Dan zal 100% van de bevolking zich laten testen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.