VIDEO: Sidney Sairras (Triple) brengt clip uit: ‘Weg met Chan’

83
VIDEO: Sidney Sairras (Triple) brengt clip uit: 'Weg met Chan'

Dit is Sidney Sairras ook wel bekend onder zijn artiestennaam ‘Triple’. Sidney is boos op de Surinaamse president Chan Santokhi en de situatie in Suriname en heeft dit weekend onderstaande videoclip uitgebracht getiteld ‘Weg met Chan‘.

Triple’s nummer, dat zaterdag uitkwam, is een protestlied waarin hij niet alleen de president van Suriname aanhaalt maar ook het symbool van diens partij, met de woorden “ga weg olifant“.

En Triple gaat zelfs op de etnische tour. Zo haalt de in Nederland geboren zanger het geloof van de president aan als hij zingt ‘Jouw god heeft 8 armen’. Verder zegt hij in het nummer: ‘baba en mai e kies voorrang, blakaman na baka floot‘.

Het nummer wordt flink gedeeld in de bekende anti-Santokhi groepen als ‘Weg met Chan en Brunswijk‘ en ‘Full Paars’ van NDP sympathisanten, waar de president dagelijks belachelijk wordt gemaakt.

Het nummer ‘Weg met Chan’ is hieronder te zien:

Overigens maakte Triple ten tijde van de vorige regering Bouterse, ook een nummer over de economische situatie. Daar werd echter niet de naam van de president genoemd:

83 REACTIES

 1. Waarom heb jij Sairres nooit één nummer uitgebracht over de van moord verdachte Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR die het land naar de afgrond heeft gebracht.

  Chan had nooit in de maand juni -juli 2020 moeten inkomen toen de overheidssalarissenniet betaald konden worden door de van moord verdachte Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR.

  Misschien waren de ogen van Sairres toen opengegaan.

  De van moord verdachte Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR heeft Suriname met een schuld opgezadeld van meer dan 4 MILJARD USD.

  Sairres is blind geworden voor de economische ravage die deze van moord verdachte Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR heeft achtergelaten.


  Maak melding

 2. Blaka man no lobi hindoestani 10 jari langa a ingi vernietigd a kondre ding bek bing tapoe
  gemodereerd

 3. Ik zou verwachten dat witte broods weken(maanden) voorbij is….inflatie 50% since Chan ad macht is, koers $ naar 20, nepotisme bij benoemingen, wittewasserij via Surfin, luchtkastelen via waterstof, amateurisme bij staatsbesluiten, ga zo maar door… ik zie helaas geen licht ad tunneleind. Mijn stem was wasted!!


  Maak melding

 4. @Djaki niet alleen je stem is wasted dat ben je zelf ook paarse strontvlieg.ga lekker op die 💩 van bouta zitten en ga niet stomme dingen zeggen hier.
  Want hier wordt gewerkt aan de toekomst van iedereen. Ook voor jullie paarse uitvreters.


  Maak melding

 5. Als een niet blakamang een racistisch clip zou uitbrengen dan waren de rapen gaar.
  Dan moeten de niet blakamang’s emigreren voor hun veiligheid !!!!
  gemodereerd

 6. In zijn clipje zie je beelden van Paramaribo waar het volk volgens deze zanger honger lijdt. Lijdt het volk dat in Nickerie woont dan geen honger ? O wacht natuurlijk lijden de Nickerianen geen honger want die hebben een andere mentaliteit dan de bevolkingsgroep waartoe Triple behoort. Die zijn niet afhankelijk van voedselpakketten en handjes hoog houden.
  gemodereerd

 7. Triest , Santoki heeft geen toverstaf om 4 miljard aan schuld van de vorige regering uit te wissen .
  Waar was jij met je liedjes toen die moordenaar nog president was .
  Ga je moreel kompas nakijken want die is zijn koers kwijt .


  Maak melding

 8. Da Sranan SMA lobie piri din kabu(movo) fa din lobie Sranan ,ma heri Day je jere GA WEG MET CHAN,dan te a gwe dan unu sa go sidon jere sondro WAN PLAN FU AANPAK. te Unu leki blakasma e protesteer dan a hindustani e suku fa ing kan meki Moni .
  Din e protesteer TU ma na baka wan wojo tafra nanga gruntu,of fruit e suku Moni.
  gemodereerd

 9. Het zal deze kaolo sieren als hij met de opbrengst van het liedje (waardeloze inhoud omdat het racistisch is), de nood van zijn ras oplost want het is vooral zijn soortgenoten die nooit gewerkt hebben en altijd de handjes ophouden. Maar deze populist zal niet de ballen hebben om het geld in Suriname te investeren. Deze Kwakoe figuur is letterlijk te dom om te schijten. Kijk hoe hij een geloof zwaar beledigt terwijl de grootste ratten en slavenhouders zijn eigen soort is.


  Maak melding

 10. Weet een zielige vertoning en stuiptrekking van een paarse djamoe ede. Kijk naar zijn gezicht. Een kalmerende injectie zou goed voor hem zijn. Ga zingen bij opa D op leonsberg en bij ocer en vragen PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE. Hij is geen tripple, hij heeft een bad trip vanwege de, door paars, verstrekte witte poeder.


  Maak melding

 11. Dit kan niet hoor. Zou hij met bam bam bam bam het neerknallen met een wapen bedoelen? Dat is volgens mij een verkapte dreigement. Best heftig.


  Maak melding

 12. JaH, weer 1!
  Een ieder die naar deze gore kop kijkt kan zien dat hij super lelijke ogen heeft en neusgaten van een nijlpaard, een ras echte JUNKIE dus!!

  Soms krijg je echt medelijden met zulke ***** die zo wanhopig overkomen.
  Wel negetiviteit over de President uitkraaien maar ”x President Moordenaar” kan nix fout gedaan hebben.
  Aan hem is alles te danken wat er nu gaande is het land.
  En deze stront***** snapt dat allemaal niet, want de hersencellen zijn weggerot door de drugs
  En ja dan mogen anderen wel straks gaan gillen dat er rascisten zijn hier op WTC, kan me niks boeien.

  Aan zijn gore kop kan ik al zien dat ik absoluut geen intereresse heb om zijn lied te beluisteren op de mediakanalen nog zijn videoclip te bekijken.

  Mijn advies aan anderen is om dat ook NIET te doen aangezien elke keer deze video aangeklikt wordt, het geld oplevert want daar verdient deze junk zijn centen aan.
  Weg met zielige troep.

  LANG LEVE DE HUIDIGE PRESIDENT CHANDRIKAPERSAD….. HOERAHHHH!

  Wie het beter kan/ kon doen, om een land weer op te bouwen die naar de verdoemenis verholpen is, had zich maar als presidentskandidaat moeten voorstellen.


  Maak melding

 13. Deze laagst bij de grond waardeloze poepvlieg met zijn waardeloos liedje, deze gast heeft geen moer te doen. Geboren in Nederland wil niets zeggen heeft geen enkele toegevoegde waarde. Deze drugsgebruikers had al heel veel.moeite met leren op school. Dus iets beter en.leerzaam komt echt niet uit zijn muil. Wat hij uitkraamt zal Bouta zelf een zorg zijn. Drugscriminelen onder elkaar.
  gemodereerd

 14. Ik zou maar echt niet eraan storen, het is zijn eigen MENING.
  Als je Gekwetst of gevoelig bent, kan ik me voorstellen, dat je Geprikkeld raakt.
  CHAN kan nog te woord staan voor Internationaal hulp. Hij heeft geen STRAFBLAD
  of veroordeelde. Die Man is gisteren begonnen en vandaag wil je als PRINS leven.
  om met alles opnieuw te beginnen kost het Tijd.
  Tidé tamara ai Lassie moro Fara.
  gemodereerd

 15. haha… wie is deze uit het riool gekropen respectloze racistische crackjunk met een iq van een kakkerlak uit regio Burundi ? ye gi shing… zo denkt de wereld onterecht dat alle surinamers / creolen zo zijn en een “mooi” voorbeeld voor de jeugd, stuk waardeloos wezen…Ga die miljarden euro’s eerst zoeken van afgelopen jaren als grote bek hebt, dang sranang bo sit kong no no de, ondanks Covid. Vernietigen en alleen vreten is makkelijker dan opbouwen egoisten. Gelukkig hebben deze ervaren Pres en zijn gestudeerde vrouw deze zware taak op zich willen nemen en hebben ze de mogelijkheden en doen een poging. Bepaalde mensen ( ongeacht etniciteit ) willen met niks doen, ongestudeerd blaffend, gratis geld binnen een paar maanden van Pres? Jaren, generaties hebben ze niks gedaan voor hun mede-surinamer en land…Ai payback time… werken / nak sking .. anders jo pina…Buik vullen met gebakken lucht is voorbij… Trouwens over paar weken weet niemand meer wie zulke figuren zijn… eeuwige vergetelheid … wahhh zo grappig… fijne dag !!! ps als vooruitstrevend SU niet bevalt, ga je terug waar je vandaan komt ? Laat de welwillende met rust en werken aan de toekomst van SU !!


  Maak melding

 16. Mensen als Sidney Sairras kennen geen beschaving. Meer woorden wil ik niet aan hem vuil maken.
  gemodereerd

 17. -Dit krijg je wanneer je niet gaat studeren en iets van jou leven gaat maken. GRATIS pakketen ontvangen en steeds je handen optillen en bedelen gaat je NOOIT vooruit brengen.


  Maak melding

 18. @ mix chick
  Ja lijkt het wel op. Lijkt mij / naar mijn mening dat met schietbewegingen een vorm van opruiing en/of (in)directe oproep tot gewelddadige opstand en een verkapte bedreiging aan het adres van de pres en zijn vrouw.Met zijn “weg met Chan” en ” denk je dat chan 5 jaren zal halen ” Maar ben geen jurist maar volgens mij is ” propageren van religieuze haat, die aanzet tot discriminatie, vijandigheid of geweld tegen mensen” verboden. Mede als ” (verkapte) bedreiging / ondermijning van het gezag of het in gevaar brengen / instabiliseren van volksveiligheid” of zelfs “smaad en laster” gezien hij ongegrond beweerd dat de pres liegt …Maar lijkt of deze rat instructies en zakcentje / shotje voor een T-shirt heeft gehad en 3 minutes of “fame” dat ie denkt om de randjes mogen op te zoeken …Zelfs het zonder toestemming gebruik, aanpassen beeldmateriaal is verboden ..Maar je weet wat er gebeurd met ratten die constant op het randje willen wandelen…Indien mogelijk …rijp genoeg voor een goed verhoor waar heel volk transparant mee kan kijken wat hij bedoeld, hoe hij piepend excuses aanbied of huilend met een smoes komt …dat hij high was … Hoop dat OM / Justitie eindelijk de goedwillende bevolking laat zien dat ze werkelijk daadkrachtig zijn .. Op een vredig SU !!!


  Maak melding

 19. Beloven en geen malle fluit doen. Vhp kan geen beleid maken. Stelen kunnen ze alleen. Kijk hoe vies en smerig Su is in de laatste maanden. Dat kunnen ze niet eens. Toem deze gast over Bouta zong draaide vhp die poku hele dag. De waarheid is lastig
  gemodereerd

 20. MIJN ADVIES AAN DEZE COCAINE VERSLAAFDE : SPRING VOOR EEN INTERCITY TREIN BIJ AMSTERDAM CENTRAAL, OF GA NAAR SURINAME VOOR HET ALTERNATIEF; BOSJE BRUG.


  Maak melding

 21. ”chan moet weg”‘
  sidney het probleem ligt in het feit dat jou volk hun hele leven in de bedel rij gestaan hebben voor eten en drinken. toen de slavernij afgeschaft werd hadden jullie gezworen om nooit meer in jullie leven te werken. en dit is het resultaat. maak een lied waarmee jij jou volk gaat motiveren om te gaan werken, voor hun hapje eten ovb van mensen die het echt niet kunnen,
  al jou volk die staat te protesteren in de buurt van het parlementsgebouw zijn gezonde sterke mensen die beter kunnen gaan werken dan dan protesteren. maar ja zij niks anders gewend dan gratis leven

  tjee


  Maak melding

 22. Justitie moet officieel een klacht indienen, bij youtube, en alle overige social media. Dat mag.

  Rascistische uitlatingen, zoals zwarte piet, jodenkoek, pindas en Chinezen bashen etc etc is verboden op de radio en social media.
  Ook haat en dreig toestanden.

  Haal deze vogelverschrikker weg van soc media. Zwarte lijst visum Suriname, gevaar voor suri.
  Werk aan de winkel cyberteam.
  gemodereerd

 23. Ik vermoed dat deze figuur als een pion word gebruikt om meer onrust en verdeeldheid te zaaien.

  Die clip zag ik toevallig gister op tv en die “bam bam bam” met hand in de lucht lijkt inderdaad op een schietbeweging. Heb verder niet naar de clip gekeken want die energie die ervanaf kwam was helemaal niet goed.

  Mensen kunnen hun ontevredenheid en ongenoegen uiten, maar op deze manier vind ik fout.


  Maak melding

 24. Wanneer worden Surinamers volwassenen : Ieder in Suriname die kritiek heeft op een regeermacht is van de oppositie! Is een ieder zijn recht om kritiek te hebben en assertief te zijn. Suriname heeft nog een lange weg te gaan anno 2021 : Eerste les om te kunnen meegaan met kritiek, want van kritiek leert men

  Ps 95. % van de reacties zijn van onwetende A ontwikkelde Surinamers, die nooit hebben gehoord en gelezen van het woord Assertief.
  gemodereerd

 25. Je mag kritiek hebben, maar dit is pure haat, nijd en racisme. Ik snap niet wat het probleem is v deze vogelverschrikker, hij woont in Nederland.

  Aangifte doen en blokkade aanvragen bij youtube en soc media. Ook op de zwarte lijst voor een visum naar suri.


  Maak melding

 26. Allen,

  Ik wist dat de meeste Surinamers dom waren, let op de meeste niet allemaal, maar had de nieuwe regering ergens 4 miljard liggen ofzo ?
  Als deze jongens echt stoere jongens zouden zijn, moeten ze nu een nummer maken, met de titel, “NDP bedankt voor de schulden, wij krijgen nog van jullie 10 miljard gulden”.
  SUCCES


  Maak melding

 27. I Su 26 april 2021 At 12:10
  Wanneer worden Surinamers volwassenen : Ieder in Suriname die kritiek heeft op een regeermacht is van de oppositie! Is een ieder zijn recht om kritiek te hebben en assertief te zijn. Suriname heeft nog een lange weg te gaan anno 2021 : Eerste les om te kunnen meegaan met kritiek, want van kritiek leert men

  Ps 95. % van de reacties zijn van onwetende A ontwikkelde Surinamers, die nooit hebben gehoord en gelezen van het woord Assertief.

  Ben ik niet eens met jou. Deze man maakt niet alleen de president belachelijk maar ook een geloof. Dus dit vind jij onder assertief gedrag vallen? Wat als ik zwarten zal zingen hoe lui en hoe achterlijk ze zijn. Ben ik dan niet racistisch bezig of ben ik assertief bezig?

  En die schietende beweging in de lucht met Bam Bam Bam doet de politie in de VS ook hoor. Maar dan ligt zo een Afro vaak dood te bloeden.
  gemodereerd

 28. Het wordt steeds agressiever.
  Van dit soort uitschot moet je gelijk hun hele handel en wandel natrekken.

  Opvallend is wel dat al die klagers uit een en dezelfde categorie komen, laag geletterden uit das NDP Kampf.
  En het lijkt er op dat de Surinaamse media inderdaad meewerkt aan een anti-Santokhi maar pro-Brunswijk stemming.

  Bij dezen een oproep aan de Surinaamse media:
  Geef ook de positieve ontwikkelingen meer aandacht en creeer een harmonieuze sfeer. Hoop en aanmoediging hebben wij in deze tijd keihard nodig en vooral met een schuld van 4 miljard Amerikan Dalla zonder dat er inkomsten tegenover staan en een derde Covid golf die de zorg niet aankan !
  CDS en ministeries komen zeer regelmatig met nieuwe ontwikkelingen. LVV Team Sewdin is bijvoorbeeld met hele mooie projecten bezig.
  Waarom worden deze niet belicht ?

  Surinaamse media ken je verantwoordelijkheid !

  Wij willen geen dyugu dyugu.
  Wij werken aan een beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

 29. De SLAVEN betraden gewoon op de landbouw- of kostgronden van de Contract arbeiders,
  om te STELEN.
  Zou iemand hierover een nummer willen uitbrengen.
  leuk zou het zeker zijn.
  gemodereerd

 30. Het is me wat als je zingt:
  Weg met Chan,
  Hij is geen man,
  Doe hem in de ban,
  Kijk dan wat hij nog kan,
  Hak hem in de pan,
  Deze blanke Jan.


  Maak melding

 31. Deze schijtzak is uit de Bijlmer gevlucht,ze wachten op je de boy,s uit Holendrecht.
  Ga waspoeder snuiven tot het schuim je strot uit komt.
  gemodereerd

 32. Mijn moeder is hindostaan ;vader creool; moeder onterft vanwege haar partnerkeus;8 kinderen ;uitstekende harde opvoeding en goede opleiding door bittere tijden heen; geslapen op de grond; nee geen vloer; hard werken; volharden; ik heb mezelf beloofd dat ik nooit meer wil meemaken wat ik heb meegemaakt;ook voor mijn kinderen niet en zie hoe mijn creoolse broeders zich gedragen; mijn hart bloedt; bij elke winkel en sevice station lees je ..arbeiders gevraagd; haitianen hebben de landbouwfunctie overgenomen van de rijke hindostaanse jongere elite die niet meer willen werken in de modder; rijder liever in hun benz of bayliner bij de zandbank, zich volgietend met blacklabel, tot stand gekomen door de bebloede knieien van mayah en baba in de velden; wat scheelt mijn creoolse broeders?…moet de etnische, economische, sociale, maatschappelijke achterstand groter worden; wanneer mag ik een keertje trots zijn op mijn half negride afkomst???? Wanneer gaan wij de handen uit de mouwen steken; wanneer gaan wij het verschil uitmaken? terwijl perkash al 5 uur in de ochtond al op zijn groenteveld is; lopen mijn broeders om 11 nog rond met baddoek om hun lijf, tandeborstel in de mond, kam in de haren getoken te luisteren naar keiharde kaboela muziek uit hun mark x, voor hun huis die op instorten staat….triest……..


  Maak melding

 33. @sudesh,

  De nadelen van rassenvermenging. Helaas komt dit steeds vaker voor. Vooral Hindoestanen maken zich hier steeds meer schuldig aan.
  Goed dat je het als dogla zelf vertelt, want als ik het hier schrijf, dan maken mensen mij voor racist uit.


  Maak melding

 34. Het verlies van de NDP is was voor haar aanhangers een bitter pil en is omgeslagen in diepe haat. Deze abangies zijn de rotte appels van de bevolking die altijd doelloos (boven) zullen drijven en zich altijd zullen blijven afzetten tegen het bevoegd gezag en algemeen geldende gedrag regels. De hardwerkenden (in Suriname en Nederland) die begaan zijn met hun land zien elke ontwikkeling die vooruitgang kan brengen als een zegen voor mooi Suriname.
  ZE CHAN, we e begie tak masra gado gie joe krakti ala dei…..


  Maak melding

 35. Het gescheld is weer begonnen hoor. Hij mag zicht uiten als hij niet eens is met Chan en Brunsie. Hebben jullie van het vrije woord gehoord in een democratische land? Dat hij door Paul en Baba IbaH Hallub voor zwarten worden uitgemaakt zegt al genoeg over jullie diepgewortelde haat. Maar ja Wat kan je verwachten van 2 mannen die traditionele platteland opvoeding hebben gehad Van moderne opvoeding hebben ze nooit gehoord. Calcutta mentaliteit noem ik dat. In mijn ook niet veel. Hij heeft gelijk wat hij zingt over Chan en zijn vrouw. Stopt met familieleden en vrienden te benoemen op cruciale posities en dat geld ook voor Brunsie.

  En nu naar mijn blakamangs broeders. Jullie weten allemaal dat politiek een smerig spelletje is. Er worden altijd veel beloofd, maar in de praktijk zie je weinig van terug. Jullie moeten ook offers brengen om het land vooruit te brengen. Voor de verkiezing zag ik een paar Blakamangs schreeuwen dat ze VHP gaat stemmen, want de Hindoestanen hebben het geld om Suriname vooruit te brengen en het is nauwelijks 11/2 jaar en jullie zitten al te zeuren. Wat willen jullie nauw??? Toen ik deze Blakamangs hoorde dat zeggen dacht ik van tjonge tjonge.

  Ik zag een meneer in de video dat hij naar het buitenland wilt en wanneer hij verstrekt Suriname zijn kont laten zien. Suriname heeft niks misdaan . Het is namelijk een land. Het zijn de bevolking die het land naar de klote helpen en jij bent ook een onderdeel van.
  gemodereerd

 36. @Sudesh 26 april 2021 At 15:14
  Aangrijpend verhaal met een duidelijke boodschap!
  Je had het niet beter kunnen verwoorden, mijn complimenten.


  Maak melding

 37. Wat een eenzijdig bekrompen gewauwel weer hier zeg. Iemand zingt een liedje en een heel ras wordt erbij gehaald. Rutte doet in de ogen van sommigen iets verkeerds, en heel Nederland is direct niet meer goed. Is toch een bekrompen manier van denken en eenzijdig de dingen bekijken. Toen deze zelfde persoon over Bouta zong, vond iedereen goed en niemand had commentaar. Selectief denken en selectief beredeneren noemt men dat.
  gemodereerd

 38. Niet een artistiek hoogtepunt. Alsof deze man een stijl heeft. En ook de leugen dat water en stroom verhoogd zijn. Is gewoon niet waar.
  gemodereerd

 39. @Jaichand. Wat een onzin verkondig je. De Vice president van de VS, Kamala Harris, is ook gemengd en kijk hoever zij het geschopt heeft. We leven in de 21e eeuw.
  gemodereerd

 40. Appels met peren vergelijken is bekrompen.

  Deze vogelverschrikker beledigd de hindu gelovigen en dat is verboden. Laat hij maar proberen iets over de moslims te zingen, je moet durven. Die lieden in het zuiden v Holland mogen bepaalde liedjes ook niet gebruiken tijdens carnaval. Racisme.

  Ik heb geen enkele blackameid gezien in het filmpje v waaldring, alleen brasions en witmeids. Nog steeds trappen ze in het verdeel en heers systeem, die bouta’s lusten jullie niet.

  Hoe zwart wil je ze hebben? De helft van de ministers zijn marrons!


  Maak melding

 41. Veel NDP,ers kunnen het nog steeds niet verkroppen, dat ze verkiezing hebben verloren. Een land naar de klote helpen duurt een paar maanden, maar het tegenover gestelde vereist jaren. En DDB en zijn bandieten hebben Su 10 lange jaren land en volk uitgebuit, en dat willen deze achter kolére honden niet begrijpen! Tigri sabi pé ai krassi ing bakasei, en datti a kaolo diesi é doe. Nota bene is deze Lul in NL geboren, zijn ouders zijn in Su geboren, dus hij moet zijn bek dicht houden wat er in Su afspeelt.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 42. Wat mij opvalt is dat de slaafse aanhangers, ook bij Chan en c.s. te vinden is, ondanks zijn foute handelen…. lees Zelf ook de dictatoriale acts van Sherif…benoemen van incompetente (familie), Surfin (eigenhandig binnenhalen van zwartgeld), uitsluiten van niet-gevaccineerden, binnenhalen van yankees en kaaskoppen, ga zo maar door; en maar haluluja, terwijl ondertussen koers 1:20 is, inflatie 59%, etc… wie houden jullie voor de gek??

  Ps. Ik heb nog nooit zulke racistische commentaar meegemaakt; daar is Chan ook debit aan… doet geen fuck tegen! Amen.


  Maak melding

 43. Alle paarse djamoe edes, wees 1 keer eerlijk , probeer het maar, het zal je bevrijden van de adoratie van opa D EN zijn zg verworvenheden, die het verarmd surinaams volk in deze katibo hebben gedumpt . Vraag aan opa D en zijn paarse criminele boevenbende van ocer en leonsberg:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Kijken of je antwoord krijgt.


  Maak melding

 44. Hoe stom zijn jullie
  vhp betaald deze man!!!!!!!!. iedereen zal zeggen kijk hoe hij eruit ziet, kijk hoe slecht hij praat over vhpen dan roepen ze allemaal het is de ndp die hierachter zit. zo krijgt de ndp een slechte naam. Stelletje dombooooooooooooooos


  Maak melding

 45. De reacties hier op waterkant spreken boekdelen. Blakamang opo yu ai, dit zijn onderbuikgevoelens die als poep komen bovendrijven van de vhp’ers. Een creatieve blakamang maakt een lied over de armoe die Surinamers nu leiden. armoe gedompeld door een leugenaar en kwakzalver, deze creatieve zangers mag dus zijn mening niet uitten van het schorem, hij moet verbannen worden volgens het schoren en low life’s.

  Bij deze minderwaardige low life’s zit het racisme in de botten dat is overduidelijk, de zanger heeft geen hindustanen besproken en geen gelovige beledigd, en wat doen ze hier, zwarten bij betrekken.

  Er komt nog veel meer, dit is het begin, zijn jullie vergeten hoe jullie de vorige President beledigden, dit is Karma en karma kan wreed zijn, het komt dubbel zo hard.


  Maak melding

 46. Dreai
  ik was het met je eens, maar je hebt het verknald met je laatste zin. Dat was niet slim , dat is stom geweest. Nu gooi je het op wraak. dat had je niet moeten doen.
  jammer, verdomde jammer


  Maak melding

 47. Dalano ga gewoon door waar je mee bezig was sabbelen aan bouta lolly.
  Met je achterlijk theorie.
  Fascisten gebruiken deze vorm van liegen en bedriegen altijd al .
  Maar wij hebben je door yo koe yo.


  Maak melding

 48. Sudesh hou jezelf voor de gek met je kul verhaal, ongeloofwaardig, je hebt geen flauw idee wat zich in Suriname voordoet. Je probeert de creool te bespreken maar laat de racistische hindustaan ongemoeid.

  De vhp broodschrijvers op waterkant.net maken totaal geen indruk, ze zijn ontmaskerd. Chan is al ontmaskerd als een volks misleider en het volk waar het om gaat heeft zijn keuze al gemaakt. Ga kijken met wie hij vandaag de dag aan tafel zit, de ambassades hebben de foto’s ook gezien bet you, wat zullen ze van denken?


  Maak melding

 49. Delano ik ben geen voorstander van wraak en propageer dat ook niet, maar zo werkt dat in het leven.

  Wat we nu in Suriname zien, is wat men 10 jaar lang heeft gedaan en toegestaan, het volk is daardoor op drift geraakt.

  Het volk is teleurgesteld omdat ze het tijdens Bouterse ondanks het moeilijk was nogsteeds beter hadden dan nu onder Chan.

  Het heeft mij altijd verbaasd dat niemand van de oppositie toen zijn achterban aansprak op hun gedragingen wat verwacht men nu. Er zijn massa Surinamers die nu ontmaskerd zijn als onbetrouwbaar, wie moet het volk nu nog geloven, hoor jij nu iets van de mensen die toen de misstanden aan de kaak stelden, hoor je ze nu de misstanden van nu aan de kaak stellen?

  Nog even en het land is helemaal bestuurloos, de tekenen zijn niet goed en deng ne draai anu pari a boto. Ze gaan gewoon door.

  I rest my case.


  Maak melding

 50. Mister Dreai, je bent zelf onbetrouwbaar, Suriname wordt stuurloos gebracht door jou muiterij, zit veilig aan de Noordzeese overkant, geniet van je eigen zorgzaamheid wat Willem van Oranje je vandaag biedt en altijd heeft aangeboden.En die meneer Sidney mag als een Surinaamse vogel fluiten, ooit zal hij een toontje lager gaan fluiten als hij van zijn stok valt.
  Waarom geven we een Surinamer geen mogelijkheid om Suriname uit deze ellende te halen van wat de vorige regering heeft achtergelaten ?


  Maak melding

 51. Manggg

  Waarom hebben jullie de vorige regering geen mogelijkheid gegeven om Suriname uit de ellende te halen. Waarom werd er niet constructief samengewerkt, het ging tenslotte om Suriname. Waarom al die muiterij en obstructie waarom al die brieven naar buitenlandse instellingen. Jullie waren zo erg, dat jullie openlijk de hoop uitspraken dat er geen olie gevonden werd.

  De vorige regering heeft gedaan wat men kon om het volk te ontzien, de huidige regering ontziet het volk niet in tegenstelling met wat ze beloofd hebben, zie je nu waar die muiterij vandaan komt. Belofte maakt schuld.

  Stop die Willem van Oranje in je zak en ga op het dak. We praten hier over Suriname.


  Maak melding

 52. Karma is:
  “ Ik wens jullie slapeloze nachten”.

  Als grote jongetjes en meisjes instaan voor de consequenties van je eerder gemaakte keuzes. Niks geen struisvogel-politiek of berg zand erover. Als je geschoren wordt moet je doodstil zitten.

  Gebruik geen cosmische Hindustaanse begrippen als je het niet begrijpt 🤨.


  Maak melding

 53. De andere belofte om gestolen gelden terug te halen en iedereen op te sluiten, kunnen ze ook niet waar maken. Want ze zijn inmiddels achter gekomen dat men niet op die grote schaal gestolen heeft, hier en daar zal er wel wat gestolen zijn maar niet op die schaal die men dacht. Zelfs Hoefdraad kunnen ze niet betrappen op diefstal tenminste dat staat niet in de aanklacht. De aanklacht heeft het over overtreding van wetten en regels en daarvoor willen ze hem berechten terwijl het niet eens overduidelijk bewezen is. Dat is de reden waarom hij niet op Interpollijst kan komen, Interpol leent zich niet voor politieke spelletjes.

  Er zijn miljoenen of miljarden gestolen volgens hun en men wil een gewezen VP voor schade aan een camera en USB kabel voor het gerecht slepen. Het is toch om te gieren.

  Het volk vraagt dus terecht waarom zij het gelach moeten betalen wanneer jullie beweren dat er miljoenen of miljarden zijn gestolen, ga het geld dan daar terugvorderen maar dat kan deze regering niet want ze weten dat het een grove leugen was en is.


  Maak melding

 54. Zelfs het woordje “KARMA” probeert de vhp broodschrijver esmerald te stelen alszijnde hindustaans.

  Het woordje Karma kent men in het Boeddhisme en Hindoeisme. Het heeft niets met hindustaan te maken. Hindustaan is een bevolkingsgroep in Suriname van wie de voorouders uit India komen, dombo.

  Een goede daad heeft van nature goede gevolgen, slechte daden hebben van nature slechte gevolgen, dat is Karma. Gaan jullie goed nadenken over je daden.


  Maak melding

 55. Jij bent de dombo dreai

  En lezen is ook niet je sterkste kant, pfff
  Jou beschrijving klopt ook niet. Niet alles wat onder wiki staat klopt.

  Karma is; “bouta wenst jullie slapeloze nachten”
  Mss dat je het nu snapt dombo.
  Gebruik het nooit meer oké.

  Punt!


  Maak melding

 56. Mix Chick
  Aan zijn nijlpaard kop te zien, lijkt het sprekend op je broer! Ook die enorme neusgaten lijken als twee druppels water op die van jou. Over jullie ondraaglijke lichaamsgeur zal ik me maar niet uitlaten!


  Maak melding

 57. dreai , je lult uit jou strontgat , want dat is jou mond je kop zal wel het zelfde zijn als die pestvogel die niet zingen kan , en volgens jou heeft de regering bouta niets gestolen en niet geleend , en boefdraad is niet op de vlucht he paarse poepert , als boefdraad niets fout heeft gedaan en het kan bewijzen waarom vlucht die dan , en je loopt achter die massamoordenaar aan he , vindt je stoer he dat hij 15 echte Surinamers heeft vermoord he , en ook nog in de rug geschoten daar geil je van op he , , jij zal vrijdag 30 april wel niet komen he want dat durft jij niet ( o ja je kan niet komen want je zit in de bijlmer , en er is een vliegverbod ),
  vrijdag is misschien wel de laatste keer dat je jou baasje bouta nog kon zien , want na vrijdag neemt hij een lange adempauze.


  Maak melding

 58. Deze racist laat duidelijk zien waarom zijn soortgenoten overal gediscrimineerd worden. Omdat ze zelf de grootste racisten zijn! Bovendien zijn ze niet te vertrouwen. Het eigen soort vertrouwt ze niet. Ik heb ooit aan een project meegeholpen. De aannemer had geld nodig. Terwijl de Chinees en de Hindoestaan bereid waren om in het project te investeren, werd deze aannemer door zijn eigen soort ( dwz zoewartjes) voor aap gezet. Wel een mond vol met beloftes die niet werden nagekomen. Deze aannemer die altijd de mond vol had van hoe racistisch Hindoestanen zijn ging op die dag door zijn knieën dat zijn bedrijf gered werd door Chinezen en Hindoestanen. En zo zal het ook met Suriname het geval zijn. Suriname zal niet door zoewartjes gered worden maar door Chinezen en door aanbidders van God met 8 armen. Zoewartjes liggen in hun hangmat dronken terwijl de Chinees en achtarmige aanbidder zich klaarmaken om het land te redden.
  Zo het is gezegd hoor.


  Maak melding

 59. DIEREN HEBBEN OOK HERSENEN en kunnen allerlei kunstje aanleren.
  MAAR, van mensen wordt verwacht dat ze OOK VERSTANDIG zijn, een eigen
  WIL hebben en goed kunnen NADENKEN voordat ze iets doen of zeggen.

  Kippen kakelen. Honden blaffen. Koeien loeien. Ezels balken. Poesen
  miauwen. Paarden hinniken. Schapen blaten en Geiten mekkeren.
  gemodereerd

 60. Heel wat commentaar hier slaat nergens op. 1 klojo met een stom liedje en de totale zwarte wereldbevolking (alsof jullie wit zijn) wordt erbij gehaald. Jullie zijn erger dan die man met zijn respectloze tekst in zijn liedje.
  Ik blijf het verkondigen; op deze site kom je de domste Sur’s tegen. Uiteraard de uitzonderingen nagelaten.

  Alsof het rozengeur en manenschijn is in India. Hardwerken? Nou, in Den Haag, het walhalla…houden velen ook hun hand op. Lichten de staat op met valse belastingaangiftes als er maar een paar centjes te halen valt. Frauduleuze handelingen is ze niet vreemd. Houd een keer op met generaliseren want ieder volk heeft rotte appels.


  Maak melding

 61. AHE, eindelijk verstandelijke woorden… trouwens waar gind het ook weer over? Ohja, een artiest… die heeft nog meer dan een journalist naast vrijheid van mening, ook een artistieke vrijheid!

  En als het over een olifant gaat of een pauw (sik), het moet dan maar; de rest is geschiedenis. 🤣


  Maak melding

 62. @Dreai,
  Ter informatie: Indiërs worden in India ook hindustanen genoemd.
  Ik kwam niet meer bij van het lachen om jouw uitleg over hindustanen. 😂😭


  Maak melding

 63. @AHE
  Uit jouw tweede alinea blijkt dat jij ook generaliseert.
  Was jij je comment geëindigd met de laatste zin uit de tweede alinea, dan was ik het volledig met je eens geweest.

  Ik kan ook een aantal dingen benoemen uit de creoolse/marron gemeenschappen, maar wat voor zin heeft het? Bovendien wil ik niet verweten worden dat ik generaliseer. Dus sluit ik me aan bij woorden uit je laatste zin uit de tweede alinea:
  Houd een keer op met generaliseren want ieder volk heeft rotte appels.


  Maak melding

 64. ja klopt viyayarni vooral bij de paarse klojo’s , ze hebben ons land naar de afgrond gebracht , en lusten geen appels alleen maar paarse stront , ja en die stront is al 10 jaren verrot.


  Maak melding

 65. Deze lelijke aap zit vanuit nederland te mekkeren, terwijl hij naar alle waarschijnlijkheid van onze belasting geld leefd. Wat een belediging voor Suriname. Wie wil nou naar zo iets onsmakelijks luisteren? Moet je nou hiermee de oorlog winnen? Kan alleen met mijn hoofd schudden als je dit ziet.


  Maak melding

 66. Viyayarni Je hebt gelachen maar dan om je eigen stommiteit.

  In India is men zelf nog niet achter als een deel van India “Hindustan of Hindostan” heet, het is dus een geografisch gebied.

  Feit is en blijft dat het woordje Karma niets van doen heeft men hindustaan. Ik was eerder een beetje terughoudend maar Karma komt oorspronkelijk uit het Boedhisme, je weet wel het grootste geloof ter wereld.

  Trouwens je reactie naar AHE geeft je hypocriete inborst duidelijk weer. Waarom geen reactie naar de racist Paul of de zwakbegaafde watje?
  Nee dat doe je niet, AHE heeft niets gegeneraliseerd, maar de waarheid in zijn woorden heeft behoorlijk gestoken. Hypocriete sujet.


  Maak melding

 67. @Dreai,

  Denk je nou echt dat Indiërs domme mensen zijn? Waarom denk je dat de Westerse wereld graag Indiërs in dienst neemt?

  Karma is een sanskrit woord en heeft alles met het Hinduïsme en dus ook met hindustanen die hindu zijn te maken.

  Het Budhisme is pas na het Hinduïsme ontstaan en kent inderdaad ook karma dat niet vanuit het Budhisme ontstaan. Karma heeft ook met reïncarnatie te maken en zelfs het Cristenfom heeft heel lang reïncarnatie erkend.

  Ik heb nog harder gelachen om je bewering dat het Budhisme de grootste godsdient is.
  1. Het Christendom
  2. De Islam
  3. Het Hinduïsme
  4. Het Budhisme

  Wentel jouw akkefietjes met Paul niet op mij af.

  AHE heeft zelf niet gereageerd op mijn comment, blijkbaar heeft AHE begrepen wat ik met mijn comment heb bedoeld.

  Jij bent een een slechte lezer!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.