Twee politieagenten station Flora positief getest op COVID-19

6

Twee politieagenten van station Flora zijn positief getest op het coronavirus. Een agente is zaterdag positief getest en een mannelijke collega van haar is zondag positief bevonden.
Ook is intussen naar voren gekomen dat een politieman met spoed van huis moest worden opgehaald om naar het ziekenhuis te worden gebracht. Van hem is het resultaat nog niet bekend.

Enkele politiemannen zijn bevreesd met deze ontwikkeling op het politiebureau. Zij zijn in contact met elkaar gekomen en weten niet wie allemaal besmet is. Zij wachten nog op maatregelen van de leiding van het Korps Politie Suriname wie in quarantaine zal worden geplaatst.

Ook wachten de wetsdienaren nog erop om te weten wanneer het station en de dienstvoertuigen worden ontsmet. 

6 REACTIES

 1. Denk je dat de politie zich met lockdown mensen gaat bezighouden??
  Mooi niet. Nu worden zij ziek
  gemodereerd

 2. Alle politieagenten een mand naar huis sturen voor de Controle.
  Militairen op de Politiepost. en alle gedetineerden vrij verklaren.
  Wordt het heel gezellig in Suriname.
  gemodereerd

 3. Problm in sur. Politie domburg munder kwatta n nu flora .als ht zo doorgaat dan is er strx geen orde n handhaving meer.
  Die criminelen zitten te wachten op dit moment.


  Maak melding

 4. Intussen zijn er berichten dat als je als niet-gevaccineerde in aanraking komt met een gevaccineerde, je zelf ook diverse klachten krijgt. Vooral vrouwen krijgen een ontregelde menstruatie en zelfs miskramen. Veel niet-gevaccineerde vrouwen die een gevaccineerde partner of collega hebben, hebben dit inmiddels gemeld.
  Hieruit zou je de conclusie kunnen trekken om geen fysiek contact te zoeken met gevaccineerde mensen, als niet-gevaccineerde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.