Mensen in Albina bang voor gestoorde jongeman met nepwapens

12
Mensen in Albina bang voor gestoorde jongeman met nepwapens

Bij de aanhouding van een 22-jarige jongen in Albina, die vermoedelijk geestesgestoord is, zijn drie nepwapens aangetroffen en in beslag genomen. De jongeman werd zaterdag tijdens de lockdown aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor vernieling.

Hij zou zaterdagmiddag de camera van een winkel hebben vernield. Het is niet bekend waarom hij tot zo een daad overging.
De winkelier in Suriname merkte op dat de jongeman bezig was de camera aan de buitenzijde van zijn winkel te vernielen en schakelde de politie in.

De wetsdienaren gingen ter plaatse en hielden de jongeman aan. De winkelier heeft aangifte van de vernieling gedaan. Bij de aanhouding van de verdachte werden de nepwapens, de scharen en andere spullen gevonden.

De jongeman loopt met de nepwapens in Albina rond waardoor mensen bang zijn voor hem, omdat zij denken dat het om echte wapens gaat. Hij vindt het echter leuk om met de nepwapens rond te lopen. 

12 REACTIES

 1. Geef hem een rot schop onder zijn reet en plaats hem in de psychiatrie waar hij thuis hoort.
  gemodereerd

 2. Ik zie ook drugs oa xtc pillen Waarom wordt daar door de verslaggeving niets over vermeld??
  gemodereerd

 3. Klopt percival

  Hij doet echt alsof hij gek is want sang a no e go djompo na liba…pfff
  gemodereerd

 4. Suriname en Amerika werken weer samen op het gebied van veiligheid. Zo te zien kan de Amerkaanse politie heel veel leren van de Surinaamse, b.v. hoe om te gaan met geestesgestoorde mensen, die met nepwapens zwaaien. In Amerika was deze jongeman, zonder pardon, binnen 1 seconde doodgeschoten.


  Maak melding

 5. henkes en als het daar in Amerika een zwarte gestoorde jongen was , gaat de hel weer open als ze deze knaap doodschieten , en zeker als het een witte politieman is die dat doet .


  Maak melding

 6. Deze jongeman heeft een fobie voor nepwapens. Dat mag echter als hij met de nepwapens die niet van echt te onderscheiden zijn, om misdaden te plegen dan heeft deze man medische behandeling nodig. Zijn psyche is niet in orde.


  Maak melding

 7. Ja alweer:
  Deze gestoorde wankster die de stuipen jaagt op de lijven van zijn eigen soortgenootjes in Albina is een echte fantasist.

  Is het de broer van Sidney Sairres?
  Dan moet hij idd opgeruimd worden.

  Geen vreten in de pan maar wel neppe wapens op zak… lachertje!


  Maak melding

 8. In Amerika zijn de meeste agenten poepejantjes, ze voelen zich te snel bedreigd. Het gevolg daarvan is dat je iemand onnodig wil uitschakelen. En in Amerika heerst een wapencultuur.


  Maak melding

 9. Het is niet bekend waarom hij tot zo een daad overging.
  Omdat hij GEESTESGESTOORD is.
  Hij is niet de enige zielige; In het hele land bevindt nog velen, van groot
  tot klein. Nepwapens kan hij omtoveren tot echte schietende wapens.
  ER IS ZWAAR HULP NODIG.
  gemodereerd

 10. In nl zijn ook veel agenten poepe -antjes en poepejantjes vrouwelijk schietgraage agenten net als in amerika in nl alleen geen zwarte slachtoffer Vrouwelijk en mannelijk versie poepe- antjes mooie woord trouwens Mix Chick . Deze jongen heeft hulp nodig. Vastzetten alleen gaat niet helpen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.