2 coronadoden en 47 nieuwe besmettingen

7
Aantal coronadoden in Suriname met 1 gestegen naar 97

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer twee personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal mensen dat in het land is overleden aan COVID-19 komt daardoor uit op 184.

Dat blijkt dinsdag 13 april uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt ook dat het aantal nieuwe besmettingen na 229 keer testen 47 bedraagt.

Het aantal mensen in de ICU is ook gestegen naar 9. In total zijn 35 personen in ziekenhuizen opgenomen.

7 REACTIES

 1. triest , dat stomme mensen een podium krijgen om te reageren .
  Italie ,Nederland ,UK, Brasil anno covid kier deng sma noh?
  karma is a bitch ,oe wiens dede gi sma go doro.
  gemodereerd

 2. Super erg deze corona in nederland nog erger wordt gezeurd alles open gooien zelfs door burgemeesters diep triest. Ik zit niet op open terassen en zuipende gasten in mijn straat aso’s te wachten winkels mogen wel open. Echt erg mensen denken alleen aan hun zelf. Corona is shit.
  gemodereerd

 3. Ik vraag me af wanneer deze mensen overleden zijn. Want 2 dagen terug hadden ze 3 doden die na paar dagen op de site werden gezet. 1 keer per dag schrijven ze iets op covid site en is al maanden half. Op site van Guyana kan je zelf meer vinden.
  Hoe serieus neemt men dit??
  Hoeveel mensen hebben covid in Su???
  gemodereerd

 4. En we gaan gewoon met vakantie naar Miami, toch? Wauw, midden in een derde golf van de covid-pandemie. En toch zijn er sukkels die de reis bemoedigen onder het mom van ‘harde werker’, hij verdient het. Echte surinamers hoor, als het te heet wordt, gewoon op vakantie met gezin. Maar ja, alles kan in Su toch?
  By the way, Maimi is volgens velen een covid vrije zone. Bij terugkeer in Su weer een andere variant erbij. En we blijven maar de bevolking verwijten, want overheidsmensen zijn boven de wet.


  Maak melding

 5. 29 maart 2021 Holy Paghwa. Nu twee weken later. Zie het resultaat van het uitbundig feestvieren. nu moeten we op de blaren gaan zitten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.